42

Анонимен

преди 10 години

42, ясно е, че от Позитано сега ви интересува главно да плюете по всичко, де що е човек на Тиквата, ама не осъзнавате ли, че сте бая жалки с тия напъни? Проблемът е доста по-дълбок и петолъчните ви опорни точки само вредят на и без това затъналото семейство Моникови.

41

тцЪ

преди 10 години

Кат са незаконни, чий го дирят там? Пращаш булдозер и сриваш... Отговорността е на общината. Колкото до жалването на кюнците - като покажат сметка за платен данък на къщата си или документ за собственост, тогава могат да се жалват.

40

Анонимен

преди 10 години

За проблема с канализацията е знаел още кан Аспарух,за това кварталът е кръстен на негоТова онивинява напълно кмета Портних и цялата вина трябва да понесе Аспарух !!Алибито на кмета е достатъчно издържано в съда,за да бъде осъден Аспарух !!Кой Кой Кой.......кой позволи да се строят незаконни къщи в дерето и канализацията да свършва в самата улица.....кан Аспарух разбира се!!

39

ха!

преди 10 години

*** и законност- аре нема нужда! Докато гласуват ще са над закона, факт..

38

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям Сократис - тъй като средното образование е задължително, който не е изпълнил това задължение, не трябва да има право на глас при избори.

37

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Когато има спешност ние чуждестранните инвеститори можем да строим без търг и конкурс и по закона за насърчаване на инвестициите получаваме индивидуално административно обслужване и вещно прави без търг и конкурс !А ромовете чакат по 50-60г. и пак няма да имат узаконяване!

36

дедо Йов

преди 10 години

Над 50% от къщите в "Аспарухово" са незаконни!Разбирам, а мен *** ми съсипаха нервите тия административни "плъхове" за да си направя една дървена ограда, да си оградя имота на село чакам с години, плащам такса смет за празен парцел без постройки, само плевели и змии! Съжалявам мили хора че съм се родил такъв "***" и играя по правилата! Тия чакали като видят човек без връзки, средностатистически гражданин, без да принадлежи към "защитен" етнос докато не му еб*т мамата не мирясват!

35

Анонимен

преди 10 години

Помощите да се дават само на хора, които имат документи за собственост, а на *** да се бутнат незаконните постройки. Това ДА ГО РЕШИ ПАРЛАМЕНТА И РЕГИОНАЛНОТО МИНИСТЕ-РСТВО. Също ВИК и Енергото да откачат незаконно прикачили се в мрежата. Цял народ плаща на *** разходите. Тях никой не ги съди, защото са купените гласове на БСП и ДПС. Сега тези две партии да поемат щетите, а не бедните българи да даряват от хляба си, а техните велможи да си купуват замъци по цял свят. Какво дариха те

34

Я

преди 10 години

Ако бяха "български", досега да са ги съборили .. но нали .. любимите ни тъмни съграждани ..

33

Бръчков

преди 10 години

И тъй като *** са важни гласоподаватели , нека им дадем от залците си пак да си постоят по-нови и по-незаконни къщи , че белким гласовете им станат повече за всички партии !

32

promiana na sistemat

преди 10 години

Nova konstitucia! Da se varne kazarmata! 1. Vseki *** bez sredno obrazovanie 3 godini trudovi voiski2. Vsiaka jena pod 18 godini bez pravo na maichinstvo. Nad 18 bez sredno obrazovanie polovin maichinstvo samo do vtoro dete.3. Pomoshti i maichinstva s dokument za plateni danaci .4. Pravo na glasuvane samo sled sredno obrazovanie.Tova e parvata stapka za izlizane ot krizata

31

Анонимен

преди 10 години

В София, Банкя, Перник и другите квартали са още повече, но никой не смее да ги събаря. Само природата може.

30

Чиновник

преди 10 години

Природата не признава избиратели, квоти, схеми и далавери.

29

Анонимен

преди 10 години

И пак се стига до вечния въпрос: "Какво да се прави?"Очевидно е, че държавата няма желание да се справи с *** своеволия. А е толкова просто - никакви майчински за жени под определена възраст, никакви помощи над трето дете, може даже и образователен ценз да се сложи тук-там... Ех, мечти...

28

vvv

преди 10 години

В продължение на месеци сигнализирам общинските власти за незаконен метален гараж захранен с електричество и НИЩО. Докато не залепне някой там и да започнем традиционното плачене пак няма да се размърда никой.

27

Пурко

преди 10 години

Незаконните *** постройки не са само във Варна, пострени, без схеми, без отводнителни системи, задръстени с *** в подножието на изсякани гори.....да добавя и с много крадени материали от български къщи .... и това нещо се замиташе под килима 25 години, но пред природата не можеш да смиташ под килима.....

26

чичо Мюмюн

преди 10 години

дайти нещо за жулай моргин, да пеем, да играем

25

Анонимен

преди 10 години

NARODA E VINOVEN ! Ako chakate politicite da vi otarvat ot *** tova niama da stane! Tankove i avtomati vmesto BMW, AUDI i razni gazarii !!!

24

зрител

преди 10 години

Направили ви впечатление,че нито една телевизия не даде кадри,интервюта с ***.Умишлено бяха скрити и даваха само къщи.Всеки се оправдава с предишните.Ами къде са и т.нар. граждански организации,които уж защитават правата на гражданите?Питат само министри,а отговорните общински другари не се закачат.Истината е,че чиновниците ги мързи да работят,властта е съсредоточила вниманието си в каржбите от еврофондове.Дават само Аспарухово,а другите пострадали се опряват сами.

23

Анонимен

преди 10 години

Da se varne kazarmata. Vseki *** 3 godini trudovi voiski. Da kopae i stroi mostove za da zasluji vazduha na Balgaria. Koito otseche darvo da mu otsekat rakata