197

НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ

преди 10 години

До АзБЪЛГАРИЯ И ПИСНА ОТ НЕАДЕКВАТНОТО РЕВАНШИСТКО,НАГЛО ГРАБИТЕЛСКО ПОВЕДЕНИЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА ДС НА БСП! И КВО? -ОКАЗВА СЕ,ЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ИНТЕРЕСИ ЗА СЕЧ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ И ТОВА,ЧЕ ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ И АЛАРМИРАТ НЕ ПРЕЧИ НА ЕДНА ПАРТИЯ ДАЛИ Е ДПС ИЛИ ДРУГА ДА УНИЩОЖАВА И ИЗСИЧА БЪЛГАРСКИ ГОРИ! С ОМРАЗАТА И ДЕМАГОГИЯТА НА ДНЕШНИТЕ УПРАВНИЦИ БЪЛГАРИЯ СТРАДА!!! СЛУЧАЙНОСТИ НЯМА!

196

Анонимен

преди 10 години

Любовния триъгълник (обединен от любовта към многото пари) между Борисов, Пеевски и Дянков лъсна. Не трябва да допускаме ГЕРБ и ДПС на власт!

195

Честен

преди 10 години

ПРИРОДНИЯТ ПОТОП НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СВЪРШИ,НО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПОТОП ЩЕ НИ ПРЕВЪРНЕ В *** И ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.

194

Анонимен

преди 10 години

Еееееей, направо се просълзих вече... Вие добре ли сте бе, гербери ненаяли се?!?

193

Анонимен

преди 10 години

Голяма гласност голямо нещо, а истината е, че Борисов и Пеевски са си дружки и стратегията им започва да работи, а цената отново ще плати българския народ!

192

Анонимен

преди 10 години

Москва не вярва на сълзи, и ние така. След първоначалното учудване какво става вече всички разбрахме какво делите ГЕРБ, ДПС и в полза на кого. Българи, пригответе се за второто пришествие на Дянков

191

Аз

преди 10 години

Ох, от този ми ПИСНА-А-А-А-А-А!!!!!!!

190

Анонимен

преди 10 години

Гербер ***. Няма оправия. Варна и добрич са общини на тиквата и от лапане на пари не им остана време и средства да си почистят канализацията и деретата. ОСТавка за буда портних наркомана и онази добруджанска пръчка

189

Анонимен

преди 10 години

Stiga s toq komunozym be vie ili ste ludi ili dobre plateni Kyde e imalo komunizym?nenormalni geerbadii po golqmi komunisti ot vashite vojdove nqma be ***,

188

Анонимен

преди 10 години

Помя този от снимката, колко беше безпомощен, когато потопа заля село Бисер. Да има малко срам и да не се обажда!

187

Анонимен

преди 10 години

Каксе превеждаше комунизма: кон с капаци или вярвай на това което ти казцат червените бузки.

186

Анонимен

преди 10 години

TIKVATA ESTESTVENO E ZAGRIJEN ZA BIUDJETA ,KOITO PRAVIM AZ,TI,TOI,NIE,VIE ZA DA IMA KAKVO DA KRADNE XAIDUK DOLEN,KYDE SA SEGA PRIQTELITE MU OBAMA, MAKKEIN I BJEJINSKI DA POMOGNAT NA BYLGARRIQ A?AKO SI PLATQT PONE ZA BAZITE VSE SHTE IMA NE6TO,MRYSNI GADNI OBIRDJII ;AIDE VE FENOVE KRAVARSKI DE VI GEIOVETE OT USA SEGA DA POMOGNAT A?

185

Анонимен

преди 10 години

Тоя като каже ЕС и направо и като вземе да се прави че там са му първи приятели чак се нас**а до устата в лай*а. Ба*и гъзо**зеца. Като си такава дружка с всички защо не сме в Шенген. Ходи да се мазниш на Меркел за едната снимка като разгонена тинейджърка, а като дойде време за Шенген тя първа ти бита шута. Дори собствената ти партия ЕНП на която се кланяш като джихадист на Алаах ти отсвири като бездарна прос***утка. Ти си въздух под налагане Тикво. Най-простия в парламента.

184

Анонимен

преди 10 години

До ДО 207 от бабатака си е бабо, какъв секс имаше при Тато нали, а сега... С тази демокрация...

183

Анонимен

преди 10 години

До emil.popov.35преди година и нещо имаше един човек, който разбира нещата и изказа опасения, че БГ-то влиза в дълготраен период на хаос и нестабилност. Тълпите обаче казаха ха, ха и го натириха далеч от тях. Никой не обича умните и красивите.

182

Киноман

преди 10 години

Филмът е стар и е от 1996. Репликите бяха същите, актьорския състав - почти същия ... потърпевшите със сигурност ще са същите - обикновените български граждани.

181

Има още да се пати

преди 10 години

Дотук беше водния потоп, гответе се за по-опасния социален и финансов такъв. Балонът скоро ще се спука със страшна сила.

180

Реалист

преди 10 години

Някои които помнят, сраввняват със зимата на 2006. Жалкото е, че тогава поне премиерът не беше крадец. Истината ще се окаже по-лоша от сравнението. След няколко седмици ще лъснат много неща за които не сме и предполагали и за които ще плащат децата и внуците ни.

179

Анонимен

преди 10 години

ми извади от твоя джоб бе ***! ограби българия ти и твойте авери... парите са в теб , не се прави на невинен!

178

Ленинка

преди 10 години

Хахаха. Бойко заяви така, а комисарката Сталинка Георгиева публикува ОФИЦИАЛНАТА информация. Могат да помогнат само с помпи и спасители, както и със сателитни снимки. Иначе единствено и само ако щетите надвишават 0,6% от БВП, ще се заделят средства ОТ ВЕЧЕ ОДОБРЕНИТЕ за България. Не от друг фонд. Тоест ще щипнат от другия край на постната пица и ще ни я пробутат. Бойко пак лъже и сипе пропаганда. Избрахме си ФИГУРАНТКА. Никакво лобиране, никаква помощ за България. Лична - със сигурност.