261

Анонимен

преди 9 години

кой да ти помогне в първия момент бе.да не си в центъра на България да притърчат при теб.хората са те избрали и поне поемай отговорност.ще ти помогнат ,не дей да ревеш предварително.

260

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 274,Кой и кога изсече горите, кой и сега продава апетитни морски парцели -"Кабинетът продава имоти за милиони край морето за жълти стотинкиПарцелите са край Несебър, Поморие и Царево. Ще се дават на търг."-19.06.2014г.Кутев призна,че Борисов е нарушил 2009 г.

259

Рали1

преди 9 години

До От Формула 1Цяла сутрин се представят само задълженията на кмета,а истински задължени са други!Като ще цитираме да цитираме всичко или всеки да изчете този закон!Колкото повече скандали,толкова повече се отмества фокуса от исканата оставка на тези,които преди години ни доведоха до криза и сега ни водят упорито към катастрофата!Виновни за съжаление никога няма-особено политици.Сутринта писах за това-да помълчим пред паметта на невинните жертви на безхаберието на височайшите ни управляващи!

258

Бойковист

преди 9 години

Бойко е велик,като не го слушате,***,мамка ви комунистическа ***,мретееееееееееееееееееееееее

257

Рали1

преди 9 години

(2) РЪКОВОДИТЕЛ на място е ръководителят натериториалното звено на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР илиоправомощено от него длъжностно лице,освен в случаите на пожари,епидемии и епизоотии.Чл.62(2) Министерският съвет: 1.осъществява общото ръководство на защитата при бедствия(2)При възникване на бедствие към компетентния соглед характера на бедствието министър или ръководител на ведомствосъс заповед наминистър-председателя се създава щаб за координация и к

256

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ нали гласуваха за плоския данък т.е. за по-малко държава.

255

Анонимен

преди 9 години

Портних добре се учи от бати си Бойко или поне се опитва да слезе при народа и като се покаже че е погазил молко в кал всички да му станат фенове .Да ама НЕ както казваше един журналист ,единственото което успя да покаже е че се опитва да си направи реклама на гърба на бедстващите като пръв нападне т.е нещо като ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА, народа отново сам ще си помогне/с СМС-те и да прецени политиците сам

254

EHOOOO

преди 9 години

ZASHTO NE POTARSI GLAVNIAT HIDROLOG NA DARJAVATA?

253

П.Петров

преди 9 години

Това, което се случи е от липса на държавност и законност вече 24-ри години.Държавата се носи по инерция, политиците се занимават с делене на баницата от комисиони и подкупи, които и дава мутро-олигархията, която е реалната власт, с пари откраднати от нас. Законност няма, институциите не работят, държавните служители се скатават, за да не се окажат поредния Матросов, който да закрие с тялото си дебелия *** на некадърния си политически назначен шеф.

252

Анонимен

преди 9 години

Няма такова просто същество като българина. НЯМА! Потоп, тея търсят под вола теле. Ми нали варненци си го избраха - това е. А и какво очаквате от него? да ходи и да изпие водата от улиците ли? Има една такаве легенда за Аристотел, ако не сте я чували да вземете да я потърсите. Герб та герб. Жалко, че българина само се пише ***. Ако бяхте мизерници, поне щеше да е заслужено. ука имаше една варненска групичка, дето искаше Варна да стане част от путиновата земя. Викайте ся путиня да ви оправи!

251

Анонимен

преди 9 години

До безнеграмотник , научи се да пишеш правилно.

250

Анонимен

преди 9 години

Мухлюооо, не си за това място, ама няма ли кой да ти го каже. Некадърник , не можеш и да говориш.

249

Рали1

преди 9 години

Координация и ръководство на спасителните и неотложнитеаварийно-възстановителни работи в района на бедствието.Чл.29.(1)Координацията на съставните части наединната спасителна система се осъществява чрез оперативните комуникационно-информационни центровена МВР.(2)Оперативните комуникационно-информационни центрове:2.уведомяват компетентните съставни части на ЕСС и координиратпо-нататъшната дейност на основата на стандартни оперативни процедури; 3.уведомяват органите на изпълнителната власт за

248

Рали1

преди 9 години

Закон за защита при бедствия:'Чл. 22. (1) (Изм. - ДВ, бр. 69 от 2008 г., бр. 93 от 2009 г., в сила от 25.12.2009 г., бр. 88 от 2010 г., в сила от 1.01.2011 г.) Основни съставни части на единната спасителна система са Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР, областните дирекции на МВР и центровете за спешна медицинска помощ."Хайде да четем всичко и отначало!Шеф на Единната спасителна система е Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев!

247

Анонимен

преди 9 години

DO VSITCHKI KOMUNISTITCHESKI *** I PREDAJNI ATAKISTI-----------------------------------------------------------------------------------AZ SAM OT VARNA E EDIN OT POSTRADALITE. PORTNIK ZIALA NOSHT BESHE PRI NAS I VADESHE HORA OT KOLITE I KASHTITE IM. KADE BIAHTE VIE , TEZI KOITO SEGA IZPOLZVATE TCHOVESHKOTO NESHTASTIE DA PRAVITE GNUSNATA SI POLITIKA. PAK SHTE GO IZBEREM PORTNIH, NE SI HABETE DUMITE NARODNI IZEDNIZI, KOITO UNISHTOJIHTE DARJAVATA

246

П.Петров

преди 9 години

Че държава няма е съвсем вярно, но че Портних е с двата крака в управлението на държавата също е вярно макар и само от година.Гражданска защита, пожарната, МВР и жандармерията са на подчинение на министъра на МВР. Кмета може само да се обади на министъра и тогава министърът се разпорежда, ако има забавяне вината е в министъра. Цитираният "Закона за защита при бедствия" са общи приказки, кого организира кмета като занимаващите се с бедствия и авария не са му подчинени?

245

без

преди 9 години

Този народ трябва най-сетне да се събуди. Да реши сам сътбата си. Наистина усещането за държава в БГ клони към 0. Толкова много политици о групировки откраднаха толкова пари. Боли ме за БГ. Толкова къдърен народ унижен. Толкова натрупано знание и човещина съсипани. Деморализирано общество. Всичко това заради едни скапани пари. Да се събудим и да си оправим държавата.Не са виновни уличните кучета и крадливите роми, а политиците, които съсипаха държавата. Всичките. И Герб и БСП, И ДПС - крадци.

244

Изпортних

преди 9 години

С тва име ми намирисва на жидска ***.Нагъл гробарски сатрап. ***.

243

безпартиен

преди 9 години

Ти,който,цитираш,членове и алинеи,как би постъпил???,Я вземи,че прочети мъдростите на хората_там една е много важна_СРЕЩУ ПРИРОДАТА НЕ СЕ РИТА. Важно е оттук нататък как ще протекат възстановителните работи,да видим твоите хора как ще се справят! Пък и ти самият дай някой лев,колата си,вземай лопатата и действай,ПАТРИОТИНО!!!

242

Анонимен

преди 9 години

Позьор!Да си е свършил работата навреме, да не обвинява другите. Той е държавата във Варна