296

Elena

преди 9 години

какъв е тоя Визин бе, какво го пишете тука, за какво ви е? Хора гинат и е страшно тук във Варна настана ад, вие - годност, пригодност, трайност, опаковки....пфууу

295

Анонимен

преди 9 години

до 376Срока на годност е отбелязан и на упътването и на тубичката, братко!

294

Анонимен

преди 9 години

до 371Ми нали точно тия бележки са за балъци като теб, да си купуват през месец визин и да имат печалба. Нищо че аз ползвам една тубичка визин вече цяла година и все същият ефект си има.Купувай, купувай!Докато има балами ще има и тарикати!

293

до Petar

преди 9 години

Грешка е да се опитваш да разбереш подобни хора. В общи линии това са смачкани от живота, често необразовани и тъжни хора. Не си заслужават вниманието. Даже уличните кучета са по-интересни от подобни индивиди.

292

Анонимен

преди 9 години

до 369Т'ва да не ти е кока кола след като я отвориш и да се изгуби газировката бе?Все едно едно мазало което има трайност 2 години след като го отвориш да има ефект за месец само след това. Толкова си смешен , че няма накъде!

291

Petar, NY

преди 9 години

Бедността на българите е в идеята, че някой друг е виновен за положението им. Нормално е да има конспирации, всяка група от богати хора с общи интереси оформя конспирация. Но да мислиш, че дъжд във Варна е причинен от група антени в Аляска е идиотско. Преди две години преживях Санди в НЙ, коментарите бяха: така им се пада на американците. Сега заваля дъжд във Варна, пак те виновни.

290

до 370

преди 9 години

Ми така пише по бележките чичко-производител. Ти ако искаш си го слагай и 7 години.

289

Анонимен

преди 9 години

do 349Аааа, прощавай, изхвърляй си визина на 4-тата седмица след като го отвориш! Купувай друг, че оня негоден вече..ИЗВЕТРЯЛ!Боже Господи, простотията не ходи по дърветата!

288

до 368

преди 9 години

Прощавай, объркал съм се. Срокът на годност е 4 седмици след първото отваряне, т.е. месец. 2 години е ако не го отваряш. За повече инфо - apteka.framar.bg/03005900/%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80-15-%D0%BC%D0%BB-

287

Анонимен

преди 9 години

до 366Е как изтекла давност? 2 години му е срока. Ти четеш ли?

286

Анонимен

преди 9 години

до 363Ами нападнаха Сърбия за да бъдат разположени американците в КОСОВО, бе ***! В Сърбия ли бяха разположени след 3 месеца бомбардировки? Да ти *** майката смешна жалка! Колко си смешен....сам се оплиташ в простотиите си. И в Косово се намира най-голямата военна база на американците на Балканския полуостров! Искат сега и при Ново Село да бъде такава без да плащат наем грам цент.

285

до 365

преди 9 години

Е, чети ги тези листчета вътре в кутийката, де. Той може и да си действа, но аз в очите не слагам нещо с изтекла давност

284

Анонимен

преди 9 години

до 362Оппппааааа, малко послъга!Визин взимам откакто пия. А това е преди 10 години. Визина има трайност поне 2 години след като го отвориш, но да го затвориш пак плътно. Това е все едно капки за очи да кажеш че след като ги отвориш действат само 45 дни. Стига взима тук хората за канарчета. Мен ако искаш да ме заблудиш, т'ва е друг въпрос. Визина ми е отворен последния от лятото на миналата година и все същия ефект има. Вече привършва.

283

до 361

преди 9 години

Ами факт е, че попита - и не спомена Косово, а Сърбия. Наистина е смешно, когато *** се прави на щука. Още по-смешното е, че бидейки анонимен можеш и да се насилиш да се изкараш умен, но и това не съумя. Като ти казвам, че си от плявата... не се обиждай, но е хубаво хората да си знаят мястото. Твоето е някъде долу...

282

до 360

преди 9 години

И аз съм от Варна и преди малко се прибрах от работа и си беше премеждие :) Не забравяй, че годността на Визина е 40 дни след отварянето :)

281

Анонимен

преди 9 години

Аз пък имам капки "Визин"! Днес ще стана в 9 ще си сложа по 2 капки в очите които са кървясали от недоспиване и алкохол, ще ги избистря и ще отида на работа. Не мога да спя днес. Просто съм превъзбуден. От Варна съм и не мога да го превъзмогна това със загиналите 10 мои съграждани.

280

до 355

преди 9 години

Въпросът ти не беше риторичен, а от невежество. Поредното тъжно човече, което си мисли, че като гледа телевизия и знае всичко. Радвам се, че има такива като теб, така другите като мен се чувстваме по-умни и значими. Пък ти си пиши *** наляво-надясно и показвай съществуването си в анонимните коментари. Един от многото, поредния... плявата :)

279

op sa

преди 9 години

Аве Аспарухово не е ли *** махала или се бъркам? Там над Владиславово е нали - ми то там са само *** как няма да ги заелее ? Ама и така да е на никои не го пожелавам тва

278

ТуТМаник

преди 9 години

До 345Чист американски HAARP е това - първо Сърбия с Дунава , след това ние - твърде много съвпадения за да е случайност . ЖИТО тази година от ДОБРУДЖА - НА КУКУВО ЛЕТО - 5 ЛЕВА ХЛЯБ СЛЕД 4 МЕСЕЦА ГАЗТА като СКОЧИ ДО ТАВАНА - 10 ЛЕВА ХЛЯБ ЗИМАТА ПОНЕ Е сега ако народа не се вдигне да ИЗРИНЕМ ДЕ ЩО ИМА *** В ПАРЛАМЕНТА ( 240 НА БРОЙ ) НЕЗНАМ КОГА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ

277

darcas

преди 9 години

Запомнете - утре вие ще умирате във бедствие, а някои други "българи" ще пишат по форумите, че така е трябвало. Браво българи, "гордея" се с вас.