10

акуд

преди 9 години

FT са обикновени английдки селски интриганти ГЕРБ няма как да направи уйдурма с дпс защото в противен случай ще има събития подобни на украйна

9

Прагматик

преди 9 години

10-годишна забрана на всички политически партии в България до нормализиране на държавата. Президентска република с не повече от 50 депутати в парламента и не повече от 5-6 ключови министерства. Намаляване на чиновничеството от 240000 до 15000 човека-специалисти със заплати от по 5 хиляди и повече лева. Правителство от доказани професионалисти и технократи. Това е част от пътя, ако искаме нещо да помръдне. Всичко друго ще е безполезна козметика.

8

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се приеме закон за защита на държавата и такива като обещарски и педрото да са в раирани костюми, да порадват и другите лишени от свобода!

7

Гошко

преди 9 години

Кутев твърди: "Не е вярна тази мантра,че Станишев губи от ГЕРБ 11 пъти. Кка така губи СС, като ние сме на власт!" Кутев, целувайте ръка на дебелия гл.прокурор, който заедно със Сарафов направо насила ви доведе на власт - вас + ДПС. И не смятайте, че С.Ц. страда от любовни чувства към вас. Той си е човек на Доган, а Пеевски+Ц.Василев бяха първи дружки. Именно те изтикаха *** за политик. Сега палачинката се обърна и прокуратурата угажда, поне засега, на Пеевски..

6

optimist

преди 9 години

ГЕРБ няма да се съюзи с ДПС. В такъв случай ше загуби 80% от избирателите си.

5

ханко

преди 9 години

до " 2" , а ти не си ли чел този коментар на " журналист" последните няколко дни в същия вид под различни статии ..??!!

4

пенсионер

преди 9 години

Орешарски за малкото време направи толкова за бедните,младите,децата и пенсионерите,колкото други з 4 г не успяха.Да не говорим за бизнеса.Лошото на кабинета беше,че отидоха в другата крайност на лентичките на предишните-малко говореха за работата ,която са свършили.

3

Наблюдател

преди 9 години

Всеки който се е сдушавал с ДПС горчиво е съжалявал за провала си. Това говорят фактите от 25 години насам. Ако ГЕРБ спечелят новите избори и направят уйдурма с ДПС, след няколко месеца пак ще има избори.

2

До 1

преди 9 години

Абе тъпо финансовото състояние на държавата в момента е по добро от това в което я остави *** Борисов.Къде са тези 5 милиарда заеми. Дай един официален източник за това аман от ГЕРБери ***

1

журналист

преди 9 години

В момента ДПС и БСП са проклятието на България. Тези престъпни партии само за една година фалираха Държавата. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заеми и нищо но от сърце. Чудя се само как има балъци да им се връзват на номерата, че уж били социално правителство. И какво направи това правителство ще увеличи пенсиите с 4. 50 лв. Срам и позор. Накрая се скараха кой да краде повече.