51

Анонимен

преди 9 години

Чака ли ни пак постна пица и Бойко да почне да мрънкя че тия са изхарчили парите че трябва да затягаме коаланите ама знаеш ли какво затягане ще му направим този път

50

Бараката

преди 9 години

и за какво ми е Бойко пак бе нали му сърбахме и на него попарата с пици мици калинки малинки Фидосова Лъчо Мозъка и други знаийни и незнайни абе толкова ли сме луди

49

zzz

преди 9 години

Забелязвам в последно време, че тоя *** постоянно се хили, не мога да разбера какво му е толкова смешно

48

АТАКИСТ

преди 9 години

БСП, ДПС, ГЕРБ, РБ И ББЦ - ДРУЖНО В СИБИР!!!!!!!!! ИЗМЕННИЦИ!!!!!!!!!

47

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Боко Тиквата си идва от Вашингтон на бял кон.Да ви е честито новото/старо управление на България !Ще има пак замразени пенсии и заплати.Ще се подслушва безконтролно и ще се шири милиционерщина.Партийният рекет на ГЕРБ към неудобните фирми ще бъде подновен.НАП и МВР ще бъдат ползвани като маша в ръцете на управляващите срещу инакомислещите.Ще изпълняваме всяка заповед на Брюксел, Вашингтон и Тел Авив дори тя рязко да противоречи на националните интереси на България.Хората пак ще се палят !

46

Анонимен

преди 9 години

Гербераските *** ще изкарат някой лев за море покрай тая оставка

45

Истина

преди 9 години

eй покрай тоя Бойко доста народ изтрещя,прости им господиДОЛУ ГЕРБ И БСП!

44

иван

преди 9 години

На тролчетата вече е позволено да критикуват и ДПС .Явно другарката Моника е сменила точките.Още малко другаре и парите свършват и после може да си наврете инструкциите на едно тъмно място ,дето слънце не огрявая.

43

Анонимен

преди 9 години

Те и задокеанские конгресмени бяха тук и предадоха посланията на *** към мухобойко, но не им стигна. Привикаха го на място, да пише признания, обещания, да му наливат акъл занапред. Някой пита ли от журналята с кого, защо и като какъв се среща мутрата в САЩ? като какъв го приемат? Та нали там няма ЕНП, Меркел и сие. Нали не съм проспал приемането на България в САЩ? Или предстои?

42

Анонимен

преди 9 години

Ми тоя Борисов не ни ли управляваше до преди година и нещо!? С Калинки, Снежанки, Цецо, Мецо и т.н. и т.н...полуграмотни или направо неграмотни...Крадаха, влачиха, строиха шосета, които пропадаха на 1-вия месец..И не млъкиняше да плямпа глупости! Смота се като *** 3-4 месеца преди да му изтече мандата и сега отново се подава през прозореца! Не ***, а турбомакси наглец! Ако пак го изберат-жална ни майка! Господ да ни е на помощ!

41

Анонимен

преди 9 години

Протестирам!Ние десните не искаме да ни управлява мутро-милюционер подкрепен само от 10 % от българското гражданство (30 % от 35 % гласували).

40

каква оставка?

преди 9 години

Каква оставка? Не искам пожарникарят-диктатор отново да узурпира властта и Цецо Лажецо да се държи като башибозук!

39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименНяма смисъл Орехът да ходи в Москва... - руските агенти тука му предават посланията на таварисшч ***...

38

Анонимен

преди 9 години

До 41 това е лошото че Орешарски и в Москва го не искат

37

Анонимен

преди 9 години

Орешарски и Станишев държат първенството по простащина и дебилност

36

Анонимен

преди 9 години

ДВОЕН АРШИНБорисов вече трета седмица е на инструктаж при господарите си от САЩ и в медиите нито дума. Вчера сложили някаква тъжно-смешна снимка на непорасналото дете с футболен екип на Реал Мадриде пред една грозна торта.тПитам ви - какво щеше да стане със соросоидната преса (а тя цялата е такава в БГ) ако примерно Орешарски беше отишъл в Москва дори за 3 дни.Сещате се нали ?

35

до 38

преди 9 години

Фирмите, които строят Южен поток са пет.Три са на дпс и Пеевски.Другите две се казват ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ и Пътно Строителна Техника.За тези които не знаят - фирми на Бойко Борисов.

34

Анонимен

преди 9 години

България сме *** цирка..

33

акъл майстор

преди 9 години

UStavka...US...заявка!Ако няма UStavka, Боко го очаква USspravka!

32

emil.popov.35

преди 9 години

Остарелия, но не и помъдрял с година Тиквун се гласи стръвно за кокала. Вече трета седмица господарите му го инструктират в Щатите, но като му знаем IQ ще му трябват много повторения, за да разбере "напътствията". Но все ми се струва, че и каквато и мелница с пари да активират *** талибани пак ще им е много трудно да имат мнозинството от депутати. Просто, защото никой нормален не ги иска. И пак ще ни чакат платени протести, малоумно кресчендо в Парламента от посредствени тройкаджии и тн