20

Анонимен

преди 9 години

До 25Само най големите г..облизци(в това число и ти)славят поробителите си а не освободителите. И не разправяй че Русия не ни е освободила, ти на новоизмислена история няма да ни учиш

19

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Няма нищо страшно във възраждането на СССР, макар че не вярвам това да стане.Светът ще има втори полюс. Той е крайно необходим за запазване на човечеството.в противен случай иначе добрата идея за демокрация започна да се изражда в Нов световен ред.Това ще роди нова диктатура и нова тирания в целия свят.Трябва да има коректив на това !Не виждам кой би могъл да играе по-успешно тази роля от велика Русия !

18

Анонимен

преди 9 години

po vremeto na TATO nyamashe kloshari i bezrabotica, ikonomikata raboteshe, imahme razvito selsko stopanstvo i nyamashe bezrabotica.sega kakvo imame osven korumpirani politici koito nestavat za vatreshna upotreba a za iznos hich.

17

Против съм СССР!!!

преди 9 години

Това е се едно 40г.*** да стане 18г. Девственица Може ама трябват стотици операции.... И на че успех им желая.... Давайте!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Всички ли сме на мнение че ссср не ни плаши и дори нямаме нищо против братските народи да се обединим с/у терористите от ес и сащ?

15

Анонимен

преди 9 години

Путин на интервю което гледах преди няколко дни между всичко друго каза, "имаме най доброто ядрено оръжие в света". Той не заплаши никой, просто говореше за натиска на НАТО които идват все по близо до Руската граница и пренебрегват всички искания на Русия за обяснения защо го правят. Говореше пред международна аудиенция. Русия не е малка ученичка, която запада да и държи тон и да я наказва за непослушание, Русия никога няма да позволи това." Беше много спокоен дори се шегуваше но силни думи.

14

st

преди 9 години

Само където СССР 2 който няма да го има , ама да приеме че го има няма да е като онзи където москва дава а др само лапат хехехехехехе в този ще има диктат и глад и пак диктат и домовете ви тоест колибите ще ви вземат казаците.

13

Анонимен

преди 9 години

Глупости в Русия вече човек завършил на ЗАПАД не може да работи в държавната администрация и за държавата.. да си търси работа в частния сектор , той е с клеймо 5-та колона.. Путин хвърли много пари в Руските в руските университети вече имат кампуси като в Германия .. вижте само кампусите на Сибирския и Далекоизточния федерални университети.. ВЪРХЪТ НА КОПИЕТО.. по добри дори от най-новия капус в германия на уни биелефилд.

12

Анонимен

преди 9 години

А в ЕС кой ЦРУ командва изборния процес... Същата работа .. Само къде САЩ граби повече отколкото дава.. дори нищо не дава..

11

321

преди 9 години

Не е важно да ли се възражда а на кой пречи това възраждане,че на напоследък се леят крокодилски сълзи!?

10

Анонимен

преди 9 години

Разбира се че тайните служби ръроводят всичко. У нас на ЦРУто детска градина ли му казвате?

9

Анонимен

преди 9 години

Tоя *** като Боко. Нищо ново под Слънцето.

8

Анонимен

преди 9 години

плашат ни с Гарги .....и простотията в тази статия

7

С.С.С.Р

преди 9 години

" Съживява ли се Съветският съюз? " - И още как , само гледайте !

6

Анонимен

преди 9 години

Съживява се както вампир се събужда за нова,свежа кръв...СеСеСЕРЕ 2.0

5

majorski

преди 9 години

не се съживява съветския ред ....США и Ес ги е страх от силна русия ...това е истината ...и сега треперят защото на световното порище се появява още един играч ..с който трчбва да се съобразяват....последните 20 години си разиграваха коня ...и правеха каквото искат ...никой не им пречеше ...ама сега им става терсене .....и тепърва ще кървят ...просто не знаят с кого си имат работа

4

Петкан

преди 9 години

Ционистките *** отвъд океана започнаха да вадят седесарските скелети от 90-те от гардероба за да манипулират простолюдието! Колко му платихте на тоя бе? Алоо да ви подсетя, я преведете и едно хонорарче на мършата Горбачов да се появи и той с някое експертно изказване! Да им се неначудиш на такива- вече стъпил с крак и половина в гроба и ламти за кинти и за ко бе?!?!? Като те изровят след 100 години от тая хартия нищо няма да е останало. Да беше злато да ти седи добре у гроба!

3

1

преди 9 години

Стиига бе, стиииига с тези тъпотии за възраждането на СССР, разбраааахме: СССР - лоши, САЩ - добри. Какво ни плашите толкова? А какво да кажем за възраждането на Третия райх в лицето на ЕС, целия континент е отново в ръцете на Германия под предтекста за "обединена Европа", който междувпрочем е идея на урода Адолф.

2

Изумен

преди 9 години

Това което говори този предател и мръснишката му физиономия могат да будят само погнуса и отвръщение . Ако ги поставят един до друг с Горбачов ,човек може да повърне само като ги погледне.

1

Анонимен

преди 9 години

ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВА ЛИБЕРАЛНА ИКОНОМИКА ИМАМЕ В БГ. НАПРАВО ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧЕШ ОТ УМИЛЕНИЕ. БЕГАЙ СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ ЧЕ СИ МНОГО СМЕШЕН ДЪРТАК.