55

Анонимен

преди 10 години

Ей, комунистчета, няма да махате Станишев. Да стои начело докато не паднете под 4%. Ясно ли е,а??? Всички от ГЕРБ обичаме Станишев и му пожелаваме дълго да бъде ваш лидер.

54

Го4о

преди 10 години

Лиляна Павлова - новия премиер излъчен от ПП ГЕРБ?????? Защо не?

53

Анонимен

преди 10 години

До АнтитройнакоалуцияНали ти е ясно, че стоя си ход Кадиев иска да оглави партията... - но ние от ГЕРБ твърдо подкрепяме дрОгарят Станишев и винаги ще стоим плъдно зад него... - дръж се Серж - ротфронт дрОгарю...

52

ХАХ

преди 10 години

ЩЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ НА КУКУВО ЛЯТО. В Парламентарните избори през 2009 за ГЕРБ гласуваха 1 678 641 души. В следващите Парламентарни избори през 2013 ГЕРБ получи 1 081 605 (това значи 597 036 по-малко). В Евроизборите през 2014 него го подкрепиха 680 838 избиратели (в сравнение с предишните 400 767 по-малко). Или за периода 2009 2014 ГЕРБ е загубил общо 997 803 гласа, кажи-речи 1 000 000.

51

Антитройнакоалуция

преди 10 години

Евала на Кадиев, единствения в БСП с топки. Съсела и майка си ще продаде само и само да се закрепи още малко на власт. Разбирам, че има хора, които се надяват да ги впишат в листите, но 80% от останалите не ги разбирам. Да оставят Съсела да съсипе и партията, за държавата се знае, че я съсипа. ДПС яко му го ..., жалко е че не го гоните, ще ви довърши като партия.

50

Анонимен

преди 10 години

Погребението на Атака наближава с наближаването на предсрочните парламентарни избори. Катафалката ги чака, а гробищата са близо до НДСВ.

49

Анонимен

преди 10 години

Как не ви е срам, бе. Изпълнихте заръката на Бойко Борисов, Станишев да стои начело на партията, за да може да побеждава на всички избори. Повече никога няма да гласувам за тая партия. Срам ме е от вас.

48

Аз

преди 10 години

Не ви ли е срам с коментаритех- си! Вместо да се гордеете, че българин е начело на втората по големина партия в ЕС. - Партията на Европийските Социалисти!Впрочем, те двете партии ПЕС и ЕТП са поравно управлямащи в ЕС.Трябваше да се гордеем с това. но БСП и Сергей не можаха да го използват като коз и да го покажата на тъпите избиратели.Но представете си, ако Бойко Борисов беше лидер на ЕТП, каква олелия щеше да ема в Б-ия.Явно БСП не могат да се борят с *** като ББ

47

до Убиващ

преди 10 години

МНОГО ТИ Е СПЕШНО ДА СИ ВЗЕМЕШ ХАПЧЕТАТА!!!

46

Долу БСП

преди 10 години

!О С Т А В К А!

45

зайка

преди 10 години

будясълите предусещат, че щатите ще инсталират мини-диктаторчето боко рапона от сик, ще има повече парички за плазма, нова газова уредба, нови турски дънки, милите нещастници, не могат нищо друго освен да копи-пействат по разни форуми. будички, как се казва еквивалента на кутев в герб? онанисти.

44

реклама

преди 10 години

Фирма "Станишеви/Хохегерови" - най-преуспялата погребална агеция от световен мащаб - погребали столетната си партия и държавата България.

43

Анонимен

преди 10 години

В БСП има многа Комунисти, които не могат да си намерят място!Сергей е Евросоциалист, а Първанов НАТО! И русофилите се шматкат като мухи без глави,и немогат да си намерят място под слънцето!

42

RUSSIA

преди 10 години

DOLNI TURCI OT DPS prodajnici za kafence sa saglasni na vsi4ko BOKO TIKVATA SHTE SE KA4I AMA NA KOI NE SE ZNAE

41

ХАХ

преди 10 години

единствения свестен човек в БСП Кадиев напусна...смятайте за каква партия говорим..........

40

Анонимен

преди 10 години

Станишев изведнъж избърза с предсрочните избори, а до сега беше твърдо против тях, докато Местан не го притисна.

39

футуролог

преди 10 години

2021 година:Пленум на БСП. Присъства цялото ръководство на БСП - Сергей, Моника и новата секретарка. Присъстват още и всички други гласоподаватели на БСП - двама роми и една червена бабичка столетница.Сергей получава мандат за кадрови промени и той сменя Моника с новата секретарка...

38

зиза

преди 10 години

До Анонимен 42обиждаш онези 99%, които не се асоциират нито с БСП, нито с ГЕРБ. кви *** бе герберски ***?

37

Бойко

преди 10 години

До до Стойко. Много са ти *** сметчиците. Изборите за национален парламент са мно-о-о-о-го различни от тези за европарламент. Заради различната избирателна активност. Ти гледай процентите, гошко. И разликата, която се увеличава главоломно.

36

ДС-то

преди 10 години

Много естествено, когато шефа на БСП е гьон-сурат, всички ще си подадат оставките и той ще стане шеф сам на себе си! Ще си сформират нова партия и Станишеф ще остане в къщи да гледа четирите си деца!?!?!?