15

ФАШИНГТОН

преди 10 години

също не лош град, но без фашагите, дето го управляват.

14

-10

преди 10 години

po tazi logika amerikanski kompanii shte kontrolirat i evropa i rusia.ZA TOVA E BORBATA.----Дори и така да е, всеки би предпочел американски компании да контролират Европа, отколкото руски.

13

Анонимен

преди 10 години

tryabva chovek da e mnogo glupav za da se varje na tezi prikazki. po tazi logika amerikanski kompanii shte kontrolirat i evropa i rusia.ZA TOVA E BORBATA.

12

Анонимен

преди 10 години

Переспективен, може би!!! Сигурно толкова колкото гьола в Белене???? Ако двата проекта бяха переспективни Тодор Живков щеше да ги е построил с безплатния труд на КЕЧ-войската!!!Всичко друго сега е едно задкулисно театро на олигархията!!!!Големите си мерят *** наш обърнал *** си!!!!

11

Мунчо манастирски

преди 10 години

***, дето ми се слагаш за експерт - тия дни Путин ще спре кранчето на хохлите и всинца хамерикански *** от ЕС ще хукнат да пускат Южен поток - да си пазят тлъстите заплати и взятки.

10

-10

преди 10 години

Дава възможност за независимост и излизане от рецесия на югоизточната периферия на европа------И как точно дава възможност, след като получаваш същия газ, от същия доставчик, на същата цена???

9

-10

преди 10 години

То заради цялата плеяда"видни"експерти по всичко като този *** сме на това дередже.-----На това дереже сме заради липсата на експерти, и защото тяхнята роля се изземва от експерти като Станишев, Доган, Овчаров, Борисов, Сидеров, Бареков и тям подобни!!!

8

-10

преди 10 години

Проекта е добър, но не ни харесва, че е руски, това означават думите на експерта.------И е много прав, защото при тези участници за пореден път си продаваме суверинитета на руските олигарси!!! Като са толкова загрижени за нас братята руснаци, защо просто не ни дадат заем да го построим ние и да си е целия наша собственост, пък после да им изплащаме заема? А??? Нали сме БРАТЯ????

7

Georgi

преди 10 години

Pisna mi ot velikite Balgarski eksperti koito plqmpat na honorar.... Proektat e perfekten za Balgaria no razbira se rushveta pod masata ot Amerika za Stanishev i drugi nqkolko e mnogo po perfekten zatova interesite na BG otnovo ne vajat nikak.

6

-10

преди 10 години

Най-сложното да доставиш газа е да направиш тръбопровода------Няма нищо по просто от това да направиш газопровод. Белите страни ги строят с 15 души персонал и 2 заваръчни машини!!! На фона на измислиците за 15-те хил. работни места, които щяло да създаде строителството на Южен поток. Пълно е с нагли руски дупедавци в нашата страна!!! Все към Сибир ни тегли!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Енергийната червена мафия е в паника.Ще трябва да се връщат милиарди рушвети, а може и някой да " изгори"!Процент от спекулативно високата цена на газта отива именно за тази цел.

4

Анонимен

преди 10 години

България , благодарение на ЕС и САЩ предотврати поредното ни икономическо заробване от Русия!

3

Анонимен

преди 10 години

От този маркуч пари щяха да печелат само руските олигарси на путин и обслужващите ги български ***, а народът да плаща газа на двойна цена.Русия- колкото може по-далече от България!

2

Анонимен

преди 10 години

какъв е тоя експерт къде ги намирате тия *** платени бееее

1

Анонимен

преди 10 години

Абе , като изключим скандалите и условията по договора и нашите крадльовци ,проекта е перспективен Дава възможност за независимост и излизане от рецесия на югоизточната периферия на европа , но Германия и Сащ не желаят Първата-да не изгуби робите и да ги държи в подчинено положение, втората да се дърля с Русия и играе геополитически игри