18

Браво

преди 9 години

Барабар петко с мъжете.

17

do 17

преди 9 години

това в мАсковский кАмсамолец ли го прочете ?! Руско радио и руски вестник са най-точните източници на информация ша знайш ;))

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен17 е много *** и глупав. Освен това и неосведомен..

15

Шой Гу

преди 9 години

Тъй и тъй са закарали войски, да вземат да се сбият направо.

14

Манаф Анадолски

преди 9 години

ЕС имали развита армия хахаха за справка вчерашната катастрофа на Еврофаитър в испания , третия подобен за 2 години , и се оказа ,че същия проблем имали в англия и германия и т.н.

13

Анонимен

преди 9 години

ПЪЛНО Е С ЧЕРВЕНИ БЕЛОГВАРДЕЙЦИ ВЪВ ФОРУМИТЕ......АХ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ, РЕКЛАМИРАЙКИ БЛЯДСКАТА АРМИЯ

12

11

преди 9 години

Кофти ситуация.До наивника 8: Технологично са относително изравнени, но задкормилните устройства от едната страна стремглаво затъпяха в последното десетилетие от компютърни симулации и официално налагана ***.

11

Анонимен

преди 9 години

17- ТИ Е МНОГО ПРАВ!

10

ДО 9 И 11

преди 9 години

Значи викате, че хамериканците дават по 10 000 000 000 000 долара годишно за въоръжаване и то отива зян, возят си се на самолети от 1980 г. и били изостанали от руснаците??? Бреййй много се краде в тази Хамерика, нищо ново не направили за 30 години, а руснаците с 20 пъти по-малък бюджет дърпат ли дърпат и създали междузвездни войски.......хаххаххаа. Хамериканците какви оръжия имат не знаете и може само да си фантазирате, а това че си изсипват старите бослуци в регионалните конфликти е друга бира

9

руски

преди 9 години

ей някви хора в форума като прочетат статия за великата червена армия и получават безкрайна ерекция, то не беше възхваляване, то не беше сравнение, то не беше патос... Напред другарю ПУтин, напред

8

dam

преди 9 години

ще се мятат скоро това е ясно. Само дано алчността и безумието им не стигне до там, че да пуснат ядрените

7

Анонимен

преди 9 години

не забравяйте космическите войски на Русия.това е нещо страшно.

6

Анонимен

преди 9 години

Спор няма, че НАТО и най-вече САЩ са много напред във военните технологии, но това не значи че Русия са назад.Достатъчно е да се спомене Ц-400. Комплекс, който няма аналог във света и САЩ като го чуят и скриват самолетите...За това, с което накараха моряците на Доналд Кук да им се присере и да си подават оставките масово дори няма да споменаваме. Руснаците може гладни да ходят, но без оръжия няма да се оставят.

5

към 8

преди 9 години

"Су-34" и "Ту-22М3" на техническо ниво от преди 30 години.Тези твърдения са абсолютни глупости.

4

Анонимен

преди 9 години

"...и имат технологично най-развитата армия в света!"Сподели ми последните достижения във военната технология. Невидими самолети, които капят като зрели круши? Умни бомби, които си объркват прицела от микровълнови печки? Или митологични оръжия от психодиспансерите?

3

Анонимен

преди 9 години

Руснаците много са си повярвали! ЕС и САЩ произвеждат 50% от БВП на света и имат технологично най-развитата армия в света! Русия в същото време произвежда 3% от БВП на света и има армия на техническо ниво от преди 30 години!Няма никаква база за сравнение!

2

Скапан Свят

преди 9 години

Айде ***(сащ и русия) запалете война ненормалници прости майка ви да е... Ненормална... Хора ли искате да убивате??? Стига с тия глупости един път се живее...

1

Анонимен

преди 9 години

Путин е същия наглец , като брат му от БГ серГЕЙ.