218

Hitar Petar

преди 10 години

Вън от живота ни, Юда !!!

217

хахаха :)

преди 10 години

Лелееееее, голяма простотия настанала в този форум.... И май всичко го пишат 1-2 Сергееви червени кухи, промити глави. Да ви плащаха, щях да ви разбера, ама това вашето си е доживотна диагноза! :) Хайде, със здраве!

216

Анонимен

преди 10 години

Лъжло, никога не е казвал това, а партийната ви централа го втълпява на ба бабичките и ***. Ако пък си прав - нека видим линк. :)

215

Анонимен

преди 10 години

*** > ПО-*** > НАЙ-*** > ЦЦ > ББ

214

Анонимен

преди 10 години

Тиквун, вземи да се боднеш в тоя леха зад тебе, белким узрееш на акъл малко.

213

до 276

преди 10 години

Бойко винаги е правил с чужда пита помен. Неговата лична заслуга е точно никаква. Всички сме дали от хляба си както се казва, а ако трябва да сме по екзактни - от данъците за това, с което се хвали Борисов. Той не е построил нищо, защото просто е един некадърник и нагъл селски тарикат, издигнат (не издигнал се) до Премиери. Издигнат е от икономическите кръгове зад него, а е избран именно той - защото е болезнено самовлюбен и много *** и лесноманипулираем.

212

ODESSA

преди 10 години

Това е истината, не задължителен вот, а право на гласуване на завършил средно образование.

211

Анонимен

преди 10 години

Послушкото заявява, че не бил послушко?!?Затова да го сложим за премиер, сякаш не ни разказа играта, докато беше на този пост...Но по-голям послушко пред USA и Европа в България никога не е имало.Да не забравяме какви чупки в кръста прави на Клинтънката и как след това зави на 180⚬ по въпроса за Белене. А и по кой въпрос не е бил послушко на чужди сили?Няма да забравим колко пъти двамата с Цецко ходиха в САЩ на поклонение и за да им вкарат поредните указания в главите... Послушко е та дрънка

210

Българин

преди 10 години

Задължително ще гласувам против Тиквата и ще убедя още 10 да гласуват против него. Май тоталитарния режим се връща. Но по добре Тошо отколкото Тиквата !!!

209

Анонимен

преди 10 години

Искам да ви попитам, какво точно постори този гаден нагляр Борисов - пари от джоба си ли извади или Цветелинка от нейната банка дръпна.Ако се е построило нещо, то е с труда на работниците и парите от Европа (една част) и от българския народ (другата по-голяма част), измукана от данъците, които плащаме. Затова гладувахме почти 4 години нямаше нито индексация, нито увеличение на заплати или пенсии.Имаше само един самовлюбен ***, който ходеше с ножиците и се тупаше по гърдите.

208

Анонимен

преди 10 години

Ама разбира се , че няма да е послушко ! По-добре някоя алчна , арогантна и *** МУТРА. Гласувай народе ! И си мисли , че като гласуваш за МУТРА , избираш дясното.

207

Tina

преди 10 години

О, Боже!!!/Не ти, Борисов!...Седни си!/"Муха, послушко, да го привикваме, да му поставяме задачи"...За себе си ли говориш, не можах да разбера, защото всички сте едни послушковци... Еле, па ти...И точно ти назначи един такъв "послушко" - Плевнелиев!...

206

до 266

преди 10 години

Гласовете от чужбина за ДПС са около 6 хиляди, така че това не е фактор. За сравнение - за ГЕРБ са около 11 хиляди.

205

Анонимен

преди 10 години

Този "интелектуалец" на снимката, който си е повярвал, че е велик, може и да додрапа до властта...Жална ни майка на всички българи, ако това стане!Такова замразяване на доходите, такова вилнеене на монополистите и такъв грабеж на фирмите ще настане, че ще прореве пак цяла България...

204

Анонимен

преди 10 години

Не съм врачка, не знам кой ще бъде премиер, но ако зависи от мен знам кой няма да бъде: НИКОЙ ОТ ТЕЗИ, които са били на този пост след 1989г., та до ден днешен. Трябва да е ново лице.

203

канибал

преди 10 години

Мда...Предсрочни избори....Нов тежък нокдаун за комунистите - с триста зора и купени гласове прилапват цели 15 процента... В парламента са в пълна изолация и служат само за пълнеж....Всички етажи на властта са изчистени от тях... Станишев най-после е изритан, след като довърши партията.... до края на годината измират няколко десетки хиляди от електората им над 70....посрещаме новата годзина без БСп....Алелуя))))) по-добре Борисов, отколкото някое червено ***. *** - чупка от сайта!!!!!

202

Анонимен

преди 10 години

Ако БСП-то забранят гласовете от чужбина и въведат задължително гасуване, ДПС-то може и да не влезе в парламента

201

Анонимен

преди 10 години

Тоа оти не евече у кафезо бе!Алооо,цацаратуратаааааа!

200

до 256

преди 10 години

И какво точно построи Мутрата или само рязпростнанявате партенките на *** медии, които надуха балона Борисов.Ако е за Метрото, то бе започнато още при Кумира на Мутрата - бай Тошо през далечната 1978 година. Истина е, че дълги години работитя след това бяха замразени, но също така е истина, че най-тежките и големи по обем работи бяха свършени по времето на Софиянски. Мутрата само облицова 4 метростанции и им резна лентичките.Ако е за магистралите - погледни сайта на АПИ - там пише

199

Съвестна гласуваща

преди 10 години

До Adam1966---------А за всички гласували служители,пенсионери,домакини,студенти,безработни и т.н. останали в България след гласуването, ще има редовно @баване/с право на помощ от приятел от ДПС в случай, че не могат да се справят...>>>