18

кристко

преди 9 години

И аз мисля,че е време за избори иначе няма да се оправи положението!Не,че ако изберат хората Герб те ще направят нещо добро!Тогава как ще се оправдават.Все със други се оправдавате,а нищо по въпроса да направите нещо да не затъваме съвсем на дъното!Всички в тоя Парламент сте пълни простаци/с малки изключения/освем да се джавкате какво друго правите?Аз ако съм една стотинка заплата няма да ви дам!Само да крадете и лъжете знаете!Затова и само *** ще гласуват за вас,ако не правите нещо !

17

ТВ

преди 9 години

Как да я политизирате, като става въпрос не за вашата политика, а за вашата некадърност. (плюс крадливост, корупция, арогантност, глухота и др.) Имате само едно безспорно признато от всички умение - това е умението да лъжете.

16

KKK

преди 9 години

До до 52010-2013 според Пачо, а предишния път като ви ги спреха от кой период беше ? От 97-01 ли ?

15

Спонги

преди 9 години

Не политизирайте некадърността си, а незабавно подайте ОСТАВКА. Ненаядохте се червени ***.

14

удавник

преди 9 години

Абе спокойно, корабът потъва нормално. Най близкия бряг е дъното. Най важното е , че др. Станишев има вече спасителен пояс за Брюксел. За останалите ще има вода в изобилие.

13

Анонимен

преди 9 години

Еми не знам, ама 2013 Бойко напусна още началото на февруари, до края управляваха сегашните, какви са ги плескали само те си знаят, факт е, че пак на тях им спират парите.

12

Анонимен

преди 9 години

Разтурвай седенката скункс.Червени *** омитайте се докато е време и жълтите ви зъбки са още по местата си.

11

Dan

преди 9 години

...Много работи това правителство еййй , само дето хората не могат да разберат какво точно, сега очаквам онзи с БеСеПематиката да излезе да обясни как тези спрени пари са в пъти по-малко зло от това ако ги бяхме получили-няма да ме учуди!!! И не е вярно ,че това е заради контрола на фондовете пардон ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ, това е заради Боко , Тиквуня, Пожарникаря, Мутрата от СИК, Винету.....те от Брюксел ама нищо не разбират това правителство така хубаво работи, че даже викам да остане пожизнено!!!

10

до 5

преди 9 години

Периода на проверката е 2010-2013, кой беше на власт през тези 3 години? Или май няма нужда да питам, защото само мисълта, че са спрени по времето на БСП те успокоява...

9

оглушарски

преди 9 години

Истината е, че ЕК ще ни спре всички пари и това е наказание за лъжите и наглостта на управляващите, с които изумиха всички в Брюксел. Те им казват да предоговорят Южен поток така че да е законен и прозрачен проект, нашите наглрят и се правят на глухи, променят закони по диктовка на частна фирма.Това ще е първият етап - спрени пари.Вторият ще е като ни подпукат с глобите.

8

N

преди 9 години

Ами как няма да ги замразят като крадете като съдрани!Преди години пак ги замразиха защото изчезнаха 300млн. евро а сега кой знае колко са изчезнали!*** крадлива ***,с всеки изминал ден само доказвате че не сте за никъде освен за бесилото минимум!

7

Анонимен

преди 9 години

Брюкселските зелки извиват ръцете на България ,те желаят по всякакъв начин да не се построи южен поток Ще бъде впрегнат целия пропаганден арсенал и прилагани всички шмекерии,лъжи и мръсни номера Потърсете в нета ''Европейски еврейски парламент'' Ще ви стана ясно цялата сага с Украйна и южен поток ,ще разберете кой-кой е в тази игра ? Тук вече не става въпрос за русофили-русофоби Тук става въпрос за бъдещето на България Всички тъмни сили ще бъдат впрегнати , но няма да успеят Бог да пази България

6

Анонимен

преди 9 години

ХЕЙ НАГЛЕЦ СТИГА СИ БЯГАРЛ ПО ТЪЧА. МЯАХАЙ СЕ КРАДЕЦО !

5

Чакай малко ся ?

преди 9 години

Как така да не я политизираме ? Дори и да не политизираме,на теб ПАК са ти СПРЕНИ парите ??? Какво правим ? Как така ти спират пари,които идват напълно свободно,ако ги усвояваш прозрачно и като цяло политиката ти е правилна нали ?

4

Анонимен

преди 9 години

Е как все когато БСП дойде на власт веднага спират еврофондовете?

3

Анонимен

преди 9 години

Ако беше Тиквата, а спрените евросредства бяха на червен кмет, вече щеше да разпъва на кръст цялото правителство.

2

Никола

преди 9 години

Хайде бе, хора, махайте се вече... Нали ако ви иска, народът пак ще ви избере. Вкопчени във властта като захапка на питбул - не пуска, докато не го удариш с дебелата сопа или паве...

1

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се укрепят системите за контрол на въжето около врата ти, когато те бесим.