163

Анонимен

преди 10 години

До демократнАТО е алианс от мързеливи гърци ,врагове мехметчици ,задокеански *** и ***,скапани ингилизи и некадърни франсета+италиански и други страхливци.

162

Анонимен

преди 10 години

Тия на снимката ли ще ме плашат-те могат само да стрелят деца в Ирак, и жени на сватба в Афганистан,и то със дрон,ама ще ги пращам в САЩ на парчета по пощата до *** Обама.

161

ЗЗЗЗЗ

преди 10 години

ДО ИЗПЪРДЯНИЯ БАЙ МИХАЛ.САМО БОЛЕН И ОБЛЪЧЕН РУСОФОБСКИ МОЗЪК МОЖЕ ДА ПЛЕЩИ ПОДОБНИ ИДИОТЩИНИ.ИМА МЕЖДУНАРОДНО СПОРАЗУМЕНИЕ,ЧЕ НАТО НЯМА ДА СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК И КОГАТО ГО ПРАВЯТ И КОГАТО С ПРО ЗАСТРАШАВАТ РУСИЯ,ДАЛИ РУСКАТА МЕЧКА ЩЕ СПИ СЛАДЪК СЪН ИЛИ ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ ПОДОБАВАЩО.САЩ СА СТРАНАТА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОК ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ.САЩ НЕ МОГАТ БЕЗ ВОЙНИ,НО КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ:"КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО"И "НА ЗЛА КРУША,ЗЪЛ ПРЪТ".УКРАИНЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ *** ПРЕДАТЕЛИ,А САЩ *** КАУБОИ

160

Бай Михал

преди 10 години

До Бля до бай Михал 160--178; Вината на САЩ за Корейската война е че ,Държавния секретар на САЩ,ДИЙН АЧЕСЪН, казва пред Конгреса ;НИЕ НЯМАМЕ ИНТЕРЕСИ НА КОРЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ.Тогава Сталин нарежда на Ким Ир Сенда нападне Южна Корея. ООН гласува резолюция за спиране на АГРЕСОРА.Обединените сили бяха оглавени от Ген. Дъглас Макартър,който извърши десант при ИН ЧОН. и ги размаза.Той искаше да Унищожи Русия но Труман го замени с Ген. Матю Риджуей.Бомбите бяха на остров ГУАМ. Не си на ясно.

159

до Демпси

преди 10 години

Докато не почнете да ги сваляте като гнили круши, руснаците ще продължават да се държат нагло и арогантно. Само с безпокойство нещата не вървят пред руснаците, единственото от което разбират е як кютек.

158

Бай Михал

преди 10 години

До аз--176 ;ГЛУПОСТА ТИ НЯМА ГРАНИЦИ .Прочети Телеграмите между Сталин и Рузвелт и Сталин и Чърчил,издадени 1976 г под редакцията на ГРОМИКО.Ти освен "Овчарчето Калитко"чел ли си нещо друго.Аман от *** русофили.

157

До демократ

преди 10 години

Ако не ги беше страх, отдавна да са нападнали Русия. Но ги е страх и с право. Страхувайте сеееее, страхувайте сеееее, американци, гащите ви да треперят, дано!!!

156

......

преди 10 години

До демократнали знаеш , че си влечуго???

155

демократ

преди 10 години

Една химическа бомба в Москва ще реши световните проблеми.НАТО е алианс от цивилизовани държави и ще е варварски ако пуснат атомна бомба.Има много исторически и архитектурни забележителности.

154

Бля до бай Михал 160

преди 10 години

Михале корейската война или войната за 64 паралел не е само по вина на Сталин ! Всичко е гео политика . Това може да се нарече четвърта световна война !Участие взимат Корея Китай и Русия !Участието на Русия е таина както е тайна и помоща на руснаците на политическият режим в Бенин . Ако не знаеш да ти кажа че ние също сме помагали във военни конфликти !Най-малкото питай какви пациенти имаше в ВМА по соц.време .В лицево челюстна хирургия съм лежал 20 дни ! От еб... на една никарагуанка .

153

Анонимен

преди 10 години

Момчета Охотско море от тази 2014 година е руско ако не вярвате знаете къде можете да проверите.

152

аз

преди 10 години

До Бай МихалПарите тогава ги дадоха Ротшилд,те даваха и на Германия и на Русия и на САЩ както и на всички други,и когато везните наклоняваха даваха повече на другата страна за да може кръвопролитието да продължи колкото се може по дълго,така,че да дадоха им ама не е казано,че руснаците нчьямаше да се справят сами все пак бяха си прехвърлили всички заводи зад Урал просто щеше да понесат повече щети.

151

До глупав бай Михал

преди 10 години

Бай Михале, я *** си пийвай ракийката в кръчмата и недей да плещиш глупости по форумите. Какви договорки, какви пет лева бе? Нали нато-нацистите обещаха да не се разширяват на изток при "присъединяването" на ГДР? А сега даже и в Украина искат да се намърдат!КОЙ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ДОГОВОРКИТЕ? айде марш в гетата на Нюйорк, там такива като тебе има колкото искаш, недоносени, изтрещяли от дрога нехранимайковци. Виждаме им войниците, я прочети какъв е бил този който обонго освободи , психясал дезертир

150

хахахахах

преди 10 години

мухльовците не разбраха ли , че колелото се завъртя възхода вече е пълно падение - морално икономическо и ...абе пълно падение хахахахаха дълбоко в недрата на ***.а са нашите пишман партньори - а можеха да бъдат една свястна и добронамерена империя - те поеха пътя на злото ............... ами зло ги чака . А наште политици - опааа те не са наши а техни и то роби - за пусто ни скарват с бртатята .........

149

Бай Михал

преди 10 години

До наблюдател---157;Абе *** казва се АСЕН ЙОРДАНОВ. А на Джон Атанасов майка му е ИРЛАНДКА.Ама че КУХИ ***.

148

До гордия американец

преди 10 години

Време е Русия да натовари всички американци на конски вагони и да ги прати да копат памук в Мексико.

147

Анонимен

преди 10 години

Бай ***, ти не знаеш ли, че чуждото на сред път се взима, мм?

146

Бай Михаиле,

преди 10 години

Пий си илачите и се разходи до градинката, до пейката с пенсионерите. Да си развиваш теориите.

145

Бай Михал

преди 10 години

До Анонимен152;Тази СПЛАВ германците я размазаха и за 3 месеца бяха пред Москва.Ако не бяха САЩ да им дадат воена техника сега там щяха да говорят НЕМСКИ.Помоща е за $13 милиарда или днешни $204 милиарда.Четете бе неграмотни.

144

Usa-Proud

преди 10 години

За руските, пияни *** само желязна завеса. Време е Европа, с подкрепата на Америка, да изсели с пломбирани вагони цялата руска *** в Сибирските полета. Може да задържи само жените им, които са чудесни ***. Понеже животът е много добър в Русия жените им ходят да заработват с *** си на Запад. Жалка генетично увредена ***!