10

Анонимен

преди 10 години

Защо трябав да ги мразим - защо е дошъл един ГРУЗИНЕЦ на име Коба Джугшвили избил е 25 милона в Русия и е накара българската комунистическа паритя да му се подчинява? нали него вееч го няма? нали идеята е да вървим напред? пък и руснациет не са пострадаил по-малок от комунизма! тогава защо трябав ТЯХ да мразим? По същата логика някой който не харесав Обама трябав да мрази американците!

9

АЗъ

преди 10 години

Здравейте г-н Инджев.Няма лошо в коментара по статията, но каже САЩ с какво защитават националните ни интереси.Какво допринесоха за България?Нали са демокрация къде е защитата на идентичността на отделните нации.Обяснете недостига на пазар на Канадски,Австралийскии и Американски газ?Обяснете тези доставчици къде искат да си пласират газа!?Защо не спрат Северен поток?Моля ВИ бъдете журналист а не обикновен "прериен" драскач.

8

Анонимен

преди 10 години

а относно това дали сем българи - бълагри сем защото сме ПРАВОСЛАВНИ християни (същото като руснаците). българи сме защото сме СЛАВЯНИ (също като руснаците) И езика ни е еднакъв. Руският народ ни помогнал да се осводим от турциет, а преди това е водил пет войни за нашето освобождение - достатъчно е да споменем само Кримската война. Руският народ е дал белеижти умове като Пушкин и гогол и Чернишевски коитоса вдъхновили Ботев и Левски.и културата ни е близак за разлика от англосанконската.

7

UFSY

преди 10 години

Смях, Иво Инджев се чуди вече накъде да врътне дупето... ама накъдето и да го върти все му се назландисват - прелъстен и изоставен.За съжаление, и България е в същата роля, вместо да отстояваме наия интерес нашите политици връткат дупето и го вирват, ту на изток ту на запад.

6

Анонимен

преди 10 години

Старите лади отдавна са отживелица, днес в Русия правят съвременни коли - полуджипове. русия е едан от триет държави с перестанно присъстиве в Косомоса ( другите све са Сащ и Китай) Втора Ядрена сила. Взеха Крим и никой не гъкна. военните им части и разунанавето са едни от най-добриет в света - мафията им е навсякъде. И тук чета глупосит колок са изостанали. в сибир и коми - може би. Ама тои в Сащ Аляска не е равон на Калифорния, нали?

5

И все пак българин

преди 10 години

Това е едно тенденциозно, неверно, повърхностно, заблудено и заблуждаващо изказване. Толкова заблудено, като неговия автор. Той отдавна не вижда развитието на нещата в дълбочина и абсолютно не са му известни първопричините за действията. Плъзга се само в спектъра на "видимата част" и нищо че цитира китайски мъдрости, едва ли е опознал дори част от хилядолетната мъдрост на този народ. А колкото до това дали сме българи, това се познава по това дали обичаш родината си, а не дали мразиш другите.

4

Анонимен

преди 10 години

боже колко глупосит са написанит тук.пъров руската федерпация отдаван няма нищо общо с СССР като икономика - тя е икономиак гигант и неслучайно е в Г-8 и -7 където са седемет най-силин икономики ан света.русия е на вотор мясот в свеат по находища на злато и диаманти, на първо по дървесина, на трето - по нефт и газ (и то ако целият арабсик свят го вземем за едно цяло) има огроман търговия с оржиие и нефт с Китай. основна военна и космичесак промишленост - ЕС не може да ги стигне.

3

Анонимен

преди 10 години

До 11111Съгласен!Ама се чудя какво разбира онзи чук /който е писал статията/ от политика!

2

Анонимен

преди 10 години

спокойно...бай *** ше оправи положението...

1

11111

преди 10 години

Какво ти разбира *** от външна политика!