183

Бойко не Борисов

преди 9 години

САЩ и ние от НАТО снабдяваме Националната гвардия с разузнавателна информация.Изпращаме наемници/професионални главорези и мародери/,скрито финансираме украинската армия,насъскваме хунтата в Киев да разпалва гражданската война/тя вече е пълномащабна/, водим открита пропаганда по всички информационни канали и сега ревем,че другата страна взема адекватни мерки.Що така бе дами и господа?

182

Опорна точка

преди 9 години

Борисов го е организирал.

181

Бънди

преди 9 години

Тука ме хвана. Ако приемем че педа*ите са увредени и такива като Кончита също значи си прав. Проблема ещ, че в Европа искат броя на увредените да расте.

180

271

преди 9 години

До Анонимен 273 Е май ти не ме разбра но няма значение

179

Бънди

преди 9 години

А кое ще я спаси? Кончита и криворазбраната ви демокрация и толерантност? Аман от лицемерието ви. Набиха ви в главите за 25 години, че национализма е лоша работа и сега има повече да се чукат камъни в Белене, от колкото да ви се обясни нещо.

178

Бг за истината

преди 9 години

Насилието го организираха американците. Стига лъга народа. Украйна е Русия. Русия брани себе си и народа си. Всичката помия дойде от американците които спонсорираха и насъскаха матриала в Украйна който като жена иска но не знае какво иска - иска всичко лъскаво и наготово.

177

Nox

преди 9 години

"Току-що гледах по ТВ Россия 24 реч на Обама"youtube/watch?v=bcby8cDzkf0&feature=player_detailpage#t=1641помагали били да се стабилизира икономиката на Урайна и контрирали "руската пропаганда". Милиони украинци били гласували миналия weekend. Помним, помним как гласуваха:dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6676&pid=73257

176

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 252Конституцията е правена от хора за хора.Хората са я направили значи и хората могат да я развалят или променят .Тя трябва да се променя къде с добро къде с лошо но така се учим. Няма как 1000 години да спазваме едни и същи закони .Самия факт ,че Путин е постъпил така означава ,че вече е внесъл промяна интересно е как ще се развият нещата ,все пак оцелява този който се адаптира и променя това на мен ми харесва промяна ,действие ,развитие трябва коренна промяна но ще има жертви

175

Анонимен

преди 9 години

До 262-Дай ги тия "доказателства" бе, мадарашка! С разширение (.ru) ли са?

174

Nox

преди 9 години

"Току-що гледах по ТВ Россия 24 реч на Обама пред випускници от Уест Пойнт в която той бълнуваше че САЩ били с най-бързо развиващата се икономика""разбира се че са най-бързо развиващата се нация "Да... за това Китай стават нова супер-сила, а жалките американци дължат трилиони и четирилиони, защото са най-бързо и най-добре развитите...И само и само да не фалират като *** каквито са, се чудят вече от година и нещо къде по напред да започнат война. То не беше Иран, то не беше Сирия...

173

Анонимен

преди 9 години

До 256-"Умнико", не правиш разлика между география и история, тръгнал си по форумите да пишеш! Марш да си доучваш! Заповядвам ти!

172

Бънди

преди 9 години

Не съм гласувал за БСП, но и да съм вота в Европа ясно показа, че национализма само може да спаси Европа.

171

Леле че народ

преди 9 години

Дъра -бъра Нямат никакви реални доказателства. Ноо има доказателства,че 400 американски наемници се бият в Донецка и Луганска области Това даже западни медии го писаха Има доказателства ,че шефа на ЦРУ лично посети Киев,че вицепрезидента на САЩ лично посети Киев Е после за какво руско влияние ми говори ББС,като има американски наемници в Украйна?????????????????????????????????????????????? Ясно ми е ,че великобританците са ***,ама чак толкоз може ли???????????????

170

Бънди

преди 9 години

До 255 каква демокрация бе ***. Ей не ви овряха главите прозападни заблудени гарги такива. 25 години едни и същи глупости въртите.

169

До 236

преди 9 години

"Умнико"-относно историческите граници на Русия-мога да ти кажа, че това е територията, където хората говорят руски и носят руски имена, бабите и дядовците са им руснаци и живеят и обработват от векове земята си и са били част от Царска Русия-определено това е територия в руските исторически граници. Това,че Украйна се възползва от СССР,от който има само ползи и благодарение на украинеца Хрушчов си удвоява територията, не означава, че сега 20 милиона руснаци, живеещи в Украйна ще искат НАТО,нали

168

Бънди

преди 9 години

Хората в нормалните и големи държави в Европа избраха националистите и показаха ясно, че не желаят ЕС в този вариант. Само нашите ибрици още припадат от кеф като чуят Европа, демокрация и други подобни фразички научени от Боко и хубавото Наде.

167

Анонимен

преди 9 години

apsoliutno neobektivna statiya. opitvat se da vnushavat neverni neshta. zashto li vlastite v kiev neiskat da napravyat referendum za federaciya?

166

Nox

преди 9 години

"НАТО трябва да БОМБАРДИРА бърлогата на ПУТИН! И както САДАМ да му направят едно ДНК изследване и на ВЪЖЕТО!"Точно обратното. Путин трчбва да направи услуга на Човечестово и да изтрие САЩ от лицето на земчта веднъж завинаги.

165

От Истинска Европа

преди 9 години

Всички страни в източна Европа които бяха под руският ботуш разбраха какво зло са пияните ***. Само неграмотните български чалгари още ухажват диктатора путкинов.Мечтаят да дойде мързеливото време от соца и да се радват на самун хляб и парче салам.Изглежда че бактерията булгарикумидиотикум е здраво разпостранена в България.Добре че повечето умни се спасиха от това блато а на малкото останали такива пожелавам успех да го направят скоро.

164

а

преди 9 години

До Анонимен 245Е Обама и Порошенко недемократично ли са избрани и ако е така за какво говориме те нямат думата тогава .По твоята извадка де .