56

Lawern

преди 10 години

A az?????

55

И още ... ха-ха-ха

преди 10 години

За следващите си дела, Цветанов внесъл молба всички да бъдат насрочвани на 15-а дата от 15 часа.

54

Джедай Мастър

преди 10 години

Малко глуповат тоя юнак. Такива са резултатите от изборите, но де факто това не е воля на избирателя, така че коментарите му звучат нескромно. Да си заминава в ЕП, но да си мълчи.

53

Още един виц

преди 10 години

Попитали Бойко Борисов защо постоянно внася нови вотове на недоверие на правителството, а той отговорил, че му трябват още 10 вота до 14-ия, а на следващия нямало дори да ходи да гласува, защото на всички било ясно, че ще се получи.

52

Анонимен

преди 10 години

хей момченце младо виж батковците от ГРОБ как ти се радват като новоизлюпено пиленце.за какъв преференциален вот говориш ами те хорицата видели 15 и драснали и ти си мислиш,че теб са предпочели пред станишката !!!! нерде ямбол нерде стамбол още малко стаж при дружките си от бсп и тогава ще видиш върха.

51

Българин

преди 10 години

Има ли нещо в което станишев не се е провалил? Провал като премиер, провал като лидер на БСП, провал като лидер на ПЕС, провал като водач на листа и още хиляди знайни и незнайни провали...като се замисля откакто стана политик и съответно публична личност с нищо положително не съм го запомнил!

50

Анонимен

преди 10 години

Радвам се, че младите цоциалисти си живеят в паралелен свят.

49

Смях

преди 10 години

Неков, ти с това прекръстено име, ти не можеш да говориш български език! Мякаш толкова силно, че нищо не ти се разбира! Къде си тръгнал към Брюксел?!? Кой те пусна, толкова ли са прости вече тези от БСП?!?

48

Богослов

преди 10 години

Ей, момче младо, не си бягай от късмета в никакъв случай, щото е лоша поличба. Отивай в Брюксел и да не забравиш да си вземеш снимка на кака ти Мая в златна рамка, да си я окачиш като икона на източна стена в жилището ти и всяка сутрин да й благодариш по 3 пъти. Господ си знае работата и аз съм сигурен, че ще си много по-полезен от тия в началото на листата.

47

Dan

преди 10 години

Хайде и от мен един виц! Станишев забързан се разминава с някакъв човечец пита го нещо онзи му отговаря и Станишев припаднал...Идва Бърза помощ свестяват го, мерят му кръвното нормално, мерят му пулса нормален и го питат -Господин Станишев какво стана?Той се почесал по главата и казал -Абе отивах на работа и се притесних, че закъснявам и попитах човека колко е часа, той ми каза 15 и 15 ...и нещо ми причерня пред очите и припаднах....

46

Ботев и Левски

преди 10 години

Г-н Неков,Отивай в Брюксел, забрави за БСП и работи за доброто на България!!!Партии много, но Родината Майка България е една!Имаш възможност да бъдеш от новите Апостоли, които ще изградят Нова модерна България.Служиш ли на партията си ще закопаеш Родината.Обединете се млади българи в служба на Род и Родина, историята ще ви оцени!

45

смях в залата

преди 10 години

Станишев не може да спечели избори , дори и гласподавателите да са само от БСП..

44

Анонимен

преди 10 години

o6te edno 4erveno pedi ot degi namirat tiq be

43

Анонимен

преди 10 години

Da bade jivo i zdravo mladoto momche. Dano da ilezne istinski balgarin. Uspeh!

42

Анонимен

преди 10 години

Думите му звучат, като *** замазвания за тъпите избиратели, зачеркнали 2 пъти 15.

41

Анонимен

преди 10 години

Няма такава фурнаджийска лопата като Антон Кутев. Този човек ме вбесява само като му видя името...

40

Анонимен

преди 10 години

Браво момче, сами се надцакаха, не си им длъжен, възползвай се и отивай в Брюксел. А там си взимай заплатата и свърши нещо за България.

39

Pensioner-pioner

преди 10 години

"Групата Дюран Дюран ще изнесе концерт в Баден Баден. Повтаряме, че да се запомни". Ех, Серж, трябваше Вигенин да сложиш N 15.

38

Анонимен

преди 10 години

Иво Инджев:"Нищо ново не очаква и отново проваления на избори Станишев, който очевидно не е внимавал в час по история на КПСС и слугинските и партийки. Вероятно се е надявал, че си подготвя лоялна млада смяна. Всъщност тя си остава известната от болшевишката пропаганда Млада гвардия ( уж предана на партията до смърт,добре обучена от предшествениците си кръвожадна банда млади властолюбци ). Тя ползва гърба на лидера за кариеристично катерене по него, за да го докопа за гръкляна."

37

Стенли

преди 10 години

Браво!