35

Борисов

преди 10 години

България заедно с гражданите и селяните ми принадлежат пожизнено!

34

Dan

преди 10 години

Абе да сигурно има и от другите партии гласували и в кръгче и в квадратче , но КОЛКО ЛИДЕРИ С НОМЕР ЕДНО СА ИЗМЕСТЕНИ ОТ СЪОТВЕТНИЯТ НОМЕР В ЛИСТАТА СЪОТВЕТСТВАЩ НА НОМЕРА НА ПАРТИЯТА??? Гепи 15 Мая - контролиран поздрав!

33

Niakoi

преди 10 години

Да ти го набия в дъртата спръжа. ***

32

Анонимен

преди 10 години

Г-жо Манолова, няма объркване. Единствено стана ясно, че преференциите трябва да ги има. Само така може да "забием" шамар на лидерите на партиите, които от една страна за нищо не стават, а от друга са винаги първи в листите. А ако смятате, че има и неразбрали хора - ами погледнете себе си и назначените в РИК и ЦИК какво са свършили и обяснили на хората. Тогава ще стане ясно, че объркването е само във вашите празни депутатски кратуни.

31

Мая Манолова

преди 10 години

Тепърва идва най-интересното !?Съсела след излагацията на изборите в неделя вече се замисля дали да не отиде на топло в Брюксел (въпреки, че преди тях изрично беше обявил че ще се откаже в полза на следващия).Курумбашев обаче му повярва и даже (похвално) напусна сам парламента.И сега - от двата стола - по средата !И сега, ако не признаете Дупнишката юридическа школа - здраве му кажи !!!Честито !!!

30

Слух

преди 10 години

Дянков се връщал пак като министър. Някой знае ли, вярно ли е това ? Имал е някаква уговорка.

29

Киро пора

преди 10 години

зрасти уъ . Лълъ тоя пичок съвсем се е спарушил то това на 2-а литръ вод. и *** на компа шъ мъ е страх да си посегна па на живо шъ е хептем .. Преди 2 години си беше стабилно милфче сега става само за реклама на паркизан или други психотропни лекови

28

Анонимен

преди 10 години

Малий тая на снимката ква чалга прическа има, верно ли била депутат?

27

Анонимен

преди 10 години

"...Оказа се, че при всички партии кандидатът с номер в листата, какъвто е бил и на партията, е получил преференции над прага от 5%..."Това не е вярно, то се изтъква само за да се оправдаят безмозъчните гласоподаватели на БСП, видите ли, не само те са ***, ами има и други...

26

Висшист

преди 10 години

На тая оръфана спрънджа, невменяема и безхаберно проста само един бой от 10 000 броя тояги на голо и трябва и ще се оправи. Предлагам да ги екстрадираме с цялата им партия барабар с ДПС-то и Барека и Сидер Ага в Сомалия да разчистват минни полета! Гаврят се с хората, а народният гняв не е далече, като се издънят пак на новите протести ще палим вече парламента ми се струва, ни полицаи, ни жандармерии, ни Господ ще ги отърве като 20 000 души се изсипят с факли, бомби и бухалки! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

25

ZZD

преди 10 години

MAQ,NE PO BOLSHEVISHKI!MOJESH LI DA GPO DOKAJESH?

24

до 26

преди 10 години

Първо се научи да правиш разлика между кръгче и квадратче, хаха

23

Анонимен

преди 10 години

Върнете държавата на Бойко !!!!!!!!

22

vesko02

преди 10 години

Манолова, след лекцията в Шишковци кое е квадрат и кое кръг бабите объркаха нещата ,значи даскалицата не става.

21

гост

преди 10 години

даже има и не знаеха за кои 6те гласуват но ходеха както винаги а някоии може да си карат на една и са6та пло4а из малките градове години наред интересно за такива сем няма ли спи ли и знаят ли 4ее забранено да се обижда ваоб6те 4овек от интелигентна гледна то4ка интересно мие тази злоба кам обикновенния 4овек за6то сее насабрала с години особенно за хора които си изкарват хляба с 4естен труд

20

Ха,ха

преди 10 години

Мая, не си извъртай сега ***. Нали ти беше тази, която много мисли и много писа. Сега нещо не те удовлетворява избора. То и ти не си за парламента, ама си там. А сега какво? Всички сте много умни , а младият човек на става за европарламента. Хаиде дайте път на младежа. Може и по-добре да се справи от вас. А това момче е от народа, а Станишев е от висшето общество, там е разликата и затова искате да наритате момчето.

19

Men

преди 10 години

Значи народа го е избрал, но всъщност сме се объркали и сега Мая, и които там и държи верижката ЩЕ НИ КАЖАТ НА ПРОСТИЯ НАРОД КЪДЕ СМЕ СЕ ОБЪРКАЛИ И КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАМЕ!!!

18

Momo

преди 10 години

Има, ами... При неграмотните винаги има недоразбрали и недочули.Пък и как да различиш квадратче от кръгче? Сложно е!

17

#оставка

преди 10 години

Манолова, ходи се прегледай в Бърза помощ, чувам, че с линейките са тръгнали към министерството на здравеопазването.

16

Червен мушморок

преди 10 години

До 11: На *****а ти п**ката !