103

Хитърчо

преди 10 години

Голям смях !Хитрата сврака с двата крака се хвана в капана .

102

Анонимен

преди 10 години

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА МАНТАЛИТЕТА,НАГЛОСТТА И ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ на "партийния елит" .СЛЕД ОБИКОЛКИТЕ НА БГ ,ЗАМИНАВАМЕ В "ГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ,НО ОСТАВАМЕ РОДИТЕЛИТЕ ДА ОБЯСНЯВАТ ПО СТУДИЯ КОЛКО Е ЛОШ ББ,КАК ЩЕ ДОЙДЕ ДА ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА и КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ НА МИНЬОРИТЕ и как миньор чете вестник!НАГЛОСТ !НАГЛОСТда измрете до ДЕВЕТО КОЛЕНО!Господи,смили се над този ИЗСТРАДАЛ НАРОД,защото НАИСТИНА ШЕ ОСКОТЕЕ от ТАКИВА ЧЕРВЕНИ ПРОФЕСОРИ,СЪДИИ,ПРОКУРОРИ !*** СИ РАЗЧЕКНА..да плюе ГЕРБ!

101

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 105 Парите ще се върнат,но остава въпроса КОЙ Курумбашев или Станишев.КОЙ?КОЙ?КОЙ?

100

Анонимен

преди 10 години

Поредната натегачка! Няма си и представа колко е неприятна, с манталитет на червена другарка.

99

Анонимен

преди 10 години

Той " грамотния " електорат на БСП пак добре , че познава числата , че иначе току виж някоя друга партия е спечелила над 50%.

98

Мартина

преди 10 години

Ех, каква драма, ще се самоизядат отвътре за собствената си грешка в липсващата разяснителна кампания и на НС и на ЦИК, и на партии в това що е то преференция и какво следва от нея.Г - жа или г-ца (не знам какво е положението й вече след слуховете за присъда за укриване на дете) Лаверн аз като сравнително информирана гражданка не съм запомнила да блести с нещо. Освен че е щерка на политоложката Пиргова, свързвана с Първанов и Ковачки, и работила в списание за култура, не знам да блести с друго?!

97

Анонимен

преди 10 години

А може би лидерът на БСП не е искан от избирателите щом един анонимник събра много повече гласове от него? Станишев може да печели в своята партия т.е. сред своите подлизурковци, но когато се изправи пред урните ситуацията е коренно различна. Никой не иска него и кликата му която открадна партията от хората в услуга на други хора.

96

Изабел

преди 10 години

Колко тъжно, а майка и хвърли цифра пари за да я вкара в листата! :D

95

Анонимен

преди 10 години

"Дали в Брюксел, дали в Париж, в Ню Йорк"Ех, тежък живот водите... Съжалявам ви чак... А това, че електоратът ви е неграмотен, е отдавна ясно.

94

Иван

преди 10 години

грешката е от тъпотията на електората ви и от това, че са толкова прости та на се разбрали инструкциите за гласуване! Какво се обяснявате за техническа грешка и не знам си още кво - това си е баш грешка от просотия, нали видяхме какви *** докарахте в София да защитават Лайнешарски! комунисти, за затвор сте вие не за ЕП!!!

93

Анонимен

преди 10 години

Тази като я гледам ми изглежда доста нечистоплътна.Изгоря момичето с 1 милион евро и това си е. Цял живот ще се гърчи заради това.

92

П.Петров

преди 10 години

"Изборния кодекс" все пак го писа кухата кюстендилска слива, а го гласуваха депутатите от БСП и ДПС. Щом са некадърни да пишат свестни закони, крайно време е да си подават ОСТАВКИТЕ !

91

Пешко

преди 10 години

Ха, нека тая Лаверн, оня Курумбашев и Йотова да ги наредят 15-16-ти да видим дали ще има глас за тях.

90

Таня

преди 10 години

Извинявам се, симпатизанти, неволно неправилно написах думата.

89

Анонимен

преди 10 години

Време е Моинка Йосифова/Станишева да бъде изрината от БСП. Време е за смяна на караула.

88

God

преди 10 години

А тая Лаверн щото е много е известна. Коя баба от БСП е чувала за нея? Със сигурност миньорите от Бобов дол вече ще знаят коя е тя и малоумната й майка, която ги нарече ***. Лаверн дори не живее в България. Какви наши проблеми ще решава в ЕП? Поредната изкуфяла социалистка с високо самочувствие като тъпата й майка-доцент.

87

Таня

преди 10 години

БСП-то нещо се излага. Не може да се говори така. Момчил Неков бил неизвестен. Илияна Йотова го съветва да се откаже, бил много млад, в ЕС трябвало хора с опит. Тя с опит ли се е родила? Нали за да придобиеш този опит, трябва да започнеш все някога. Защо са включили Неков в листатата, да питам аз?И на БСП-то там им е грешката, не пускат младите социалисти да се развиват, ама как старите муцуни да пуснат кокала.А и тази Достена Лаверн, защо се смята за известна в средите на сипантизантите на БСП?

86

Веско

преди 10 години

Сега очаквам конфликт между Станишев и Куромбашев.Станишев няма да се оттегли и Куромбашев също увисва.А като го няма Станишев няма кой да го поткрепя и остава в забвение.

85

Анонимен

преди 10 години

Момчил написал две книги, тогава Станишев поне оставката си да напише !

84

Анонимен

преди 10 години

Момчиле гази тези стари червени *** ! Успех !