152

От ЮАР

преди 9 години

Бойко може и да е ***. Обаче, от 25 години насам, единственото управление, при което държавата като цяло започна да работи, беше при Бойко. Не отричам заслугите на Костов, но същият предаде Нефтохима на руснаците, вместо да ги изрита от Бг тотално! Бойко се опита да настъпи миризливия казашки ботуш (казва го Левски), и руската агентура му спретна протестите на ***. Това, какви хора гласуват за БСП се видя от 15-15 издънката - *** и платени ***! ОСТАВКА СЕГА!

151

Даола

преди 9 години

Току-що чух по Радио Фокус: Мотивът на ГЕРБ за вота в парламента против енергийната политика на правителството е " Държавата се меси в работата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране! Само възпитаници на школата в Симеоново могат да измъдрят това.

150

хлъц

преди 9 години

Недейте така , хора ! "Атака" ще вземат 22 % и ще се съживят ! Повтарят си : " А дано ама ......" !

149

не син

преди 9 години

Плюете ли, плюете сидерастчета полуживи !? Вече миришете на гнило ! Сбогом !

148

До до 122

преди 9 години

"70% от народа каза "не ни пука нито за ГЕРБ, нито за БСП, нито за тъпите ви избори", така че не говори от името на народам, г-н 10% "--Не! 70% от народа казаха: "ббеее... отиваме да пасем(берем гъби) вие решавайте" . И 30% твърд електорат реши както се очакваше! Изненада при тях няма. През това време европейските народи се борят да вкарат някой по-малко извратен за да не им изнасилват децата под закрилата на закона. На българите им е все тая.

147

социолог

преди 9 години

Най после Бареков си призна, че иска да се коалира с БСП а това значи и с ДПС. Е сега какво стана с уж плюенето по БСП и ДПС -нищо но от сърце. Нали си е *** наркоман, Бюрека днес си призна без бой какво искат неговите господари. Това е нова тройна коалиция БСП-ДПС-ББЦ-ДС. Това показва, че единствените партии на които може да се разчита са ГЕРБ и РБ. Другото е самоубийство на Българщината и Държавата.

146

Анонимен

преди 9 години

имам чувството , че халюцинациите не са го пускали.С когото говоря никой не е гласувал за ГЕРБ а те са с най-висок вот,направете си изодите сами.

145

Анонимен

преди 9 години

А защо Боко не пожела да направи правителство,сед като според него,е спечелил изборите?ОТГОВОРЪТ Е ***: Защото щеше да има нови бунтове и протести,а той най-вероатно щеше да бъде линчуван,заедно с Цецото с особена форма на главата! Кротна се тихо в кьошето и понеже знаеше,какви *** е сготвил на следващото правителство,очакваше гафове и издънки! Обаче сега се усети и за това реве,като дърто малаче! Реви си Боко,реви си,за тебе власт повече няма!

144

Анонимен

преди 9 години

Боцко, толкова се оср*л, че и 20 пъти да правим предсрочни избори, никой не иска да се коалира с него

143

Анонимен

преди 9 години

Абе този дърт мачо,защо не е в затвора ????

142

Анонимен

преди 9 години

Лелее, на Чукулов как му го начукаха :)))))

141

Анонимен

преди 9 години

Аз искам МАГИСТРАЛИ...ДА ЯМ АСФАЛТ и реформисти да ми слагат НОВИ ДАНАЦИ щото съм БОГАТ!А БОГАТИ СА ВСИЧКИ В ***...щото имат имоти от соца...Гледайте АМЕРИКА там хората спят в КАШОНИ и КАРАВАНИ богаташите...ГЕРБЕРАСТ ДА СТАНА ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНИ >>И ТЕБИИ>Б.Б

140

Анонимен

преди 9 години

Това, че всички партии имат толкова малка подкрепа, не им пречи да пренебрегват този факт, да се надплюват, да си мерят .... процентите и да се правят на велики. Вместо да поработят за това, за което са избрани, да потърсят начини да изпълнят своите ангажименти към избирателите и така да повишат активността им. Общо взето, политическата каста получи поредният звучен шамар от българските избиратели, за жалост обаче хич не ѝ пука и си дрънка глупости.

139

АААААА

преди 9 години

До Анонимен157-ТОЙ НЕ СЕ "ПЕНИ" НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА ТЕЗИ КРАДЛИВИ И НАГЛИ КОМУНИСТИ ДОШЛИ С ЛЪЖА! А БОРИСОВ ЩО ВЪРНА МАНДАТА ЛИ?-МИ ТОЙ ГО КАЗА,ЗА АД НЕ УПРАВЛЯВА С ДПС!

138

...

преди 9 години

И ТИ, БОКО, ПРЕОДОЛЕЙ СВОЕТО И ПРЕГЛЪТНИ, ЧЕ НЯМАШ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА И НЕ МОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ ЕДНОЛИЧНО, КАКТО, ВЕРОЯТНО, ТИ ДОПАДНА ДА ГО ПРАВИШ ПРЕЗ ИЗТЕКЛИЯ МАНДАТ.

137

ЖАН КЛОД ЮНКЕР

преди 9 години

Европа подкрепя Боико...Дано да има скоро парлам.избори и БОИКО ПАК ДА СВАЛИ ТУРЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ОТ ВЛАСТ.А после и местни,президентски,,евро-изборите минаха...И 2-3 РЕВЕРЕНДУМА ЗА ЗАПЛАТИ И СТАНДАРТ.ДА ВГИМ ВКАРАТЕ В ПРОТОКОЛ И РАМКА..ЕТО 5 ВИДА РАЗЛИЧНИ ИЗБОРИ...А В САЩ ПУСКАТ ЗА НАРОДА И 6-ВИД ИЗБОРИ...ПАРТИИНИ МЕЖДУ НЯКОЛКО КАНДИДАТА ОТ ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ....НАРОДА ДА КАЖЕ КОИ ДА БЪДЕ НАЧЕЛО.КОГА ПРИ ВАС ТАКА ??ТОЕА Е ДЕМОКРАЦИЯТА = 6 ВИДА РАЗЛИЧНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ЕДНА ИЛИ ДВЕ ГОДИНИ.

136

БГ

преди 9 години

До БългаринСЛУШАЙ БЕ БЪЛГАРИНО И НЕ СЕ ПРАВИ,ЧЕ ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА!!! БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА НЕЗАБАВНО ДАЖЕ ИСКАНА САМО ОТ ЕДНА ШЕПА ПЛАТЕНИ ПРЕВРАТАДЖИИ НА БСП И ДПС-СПРЕТНАЛИ МУ ПРЕДИЗБОРНО МАНИПУЛАЦИЙКА С ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК-ТОК И ЕНЕРГЕТИКА КОНТРОЛИРАНА ОТ БСП И КУТЕВ!ПОМНИ БЪЛГАРИНО ГРЕШКИТЕ СИ И СИ ВЗИМАЙ ПОУКА ДА ПОМНИМ И ДА НЕ ПОВТАРЯМЕ ПРЕДИШНИ ГРЕШКИ И БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

135

Анонимен

преди 9 години

Тези дето не гласуват ДА МРЪТ КАТО КУЧЕТА!И ДА ХОДЯТ НА МАЙКА СИ В УРНАТА!

134

Българин

преди 9 години

"Всички да преодолеят егото си", каза оня с най-голямото его. Онзи същия, който след тотално провален мандат и страхливо хвърлена оставка, не се оттегли от политиката, за да даде път на способните в партията. Вместо това заяви, че "партията е негова" и всеки, който е в нея, ще прави, каквото му каже 'вожда'. Борисов, ако се беше оттеглил достойно и Томислав Дончев да поеме лидерския пост, положението щеше да е съвсем друго. Но ти побърза да се освободиш от него, пращайки го в Европарламента....

133

Дуци

преди 9 години

имаш 1/3 гласове от 1/3 гласували е колко е това проста математика как да се върнеш на власт