32

нн

преди 10 години

Точно така! Намесете се,докато у нас не е стъпил отново ботуша на мужика.

31

Анонимен

преди 10 години

Мммм обичам звука на евро-бучене рано сутрин. Колкото по-близо сме във времето, в което започва строежа, толкова по-голям вой ще има. Еврочиновниците ще гледат като изплющяни с мокър ***.

30

Анонимен

преди 10 години

И на койму дреме за еврогейския съюз ЕС вън от БГ.

29

Анонимен

преди 10 години

"ЕК ще предприеме мерки спрямо България заради "Южен поток" "Нали затова предателя и масонски роб Орешарски му стиска ръката на снимката."Премиер". Що за глупости. И двамата на снимката са анти-българи. Единият предал собственния си народ с илюзии, че уж му помогнал, другият стандартен анти-български европеец.

28

Анонимният

преди 10 години

Подобно развитие обаче не е в интерес на нито на Европа, нито на България. Проектът за газопровод е толкова балансиран за българските и европейските потребителите, че в крайна сметка ЕС иска той да се осъществи, участващите страни искат същото, България също, всички искат този проект да се осъществи при определени условия. В крайна сметка, реалният клиент на газопровода, това сме всички ние. И ние увеличаваме достъпа на ЕС до природния газ на Русия.

27

Анонимният

преди 10 години

Новата криза в Украйна засилва нуждата от проекта Южен поток. До известна степен тази криза осигурява допълнителни аргументи в полза на Южен поток, защото той е важен за ЕС и за България, за да си гарантираме сигурни доставки на природен газ. Европейската комисия може да спре този проект само с политически средства или чрез нови регулации, които са насочени директно срещу Газпром.

26

tih velikan 681

преди 10 години

Vsushtnost Oresharski Dps Bsp Ataka ISKAT TOCHNO TOVA-SANKCII I AKO MOJE DA IZLETIM OT EU POZORNO ZA DA. IDETE DRAGI GURBETCHII NE V EU A V RUSIA ZA RUBLI.A TEHNITE %OT VSYAKA SDELKA S RUSKITE FIRMI DA SE UMNOJAT PO 100%.AKO DNES ATAKA NE PROVALI SBIRKATA SHTE SE POTVURDI NAI JESTOKOTO PREDATELSTVO NA RODINATA NI!!!!!!!!!

25

Анонимният

преди 10 години

За България проектът Южен поток е печеливш от всяка гледна точка, тъй като проектът НАБУКО беше замразен и страната няма други възможности за доставка на природен газ. Европейският съюз трябва да разбере, че България и регионът като цяло не могат да отопляват домовете си през зимата и да развиват икономиката си със силни опасения и приятелски потупвания по рамото. На нас ни трябват бързи и ефективни стъпки, за да подсигурим нашата енергийна сигурност на практика, а не на хартия. Южен поток трябва да излезе от политическите кампании.

24

xx

преди 10 години

До Анонимен 17Руските ***- на трена и към Москва!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Тц, тц, тц и какви са тези мистериозни "мерки", ще размахвате пръст и ще бучите? То да бяха санкции, вече шумно щяхте да ги размахвате. Te размахваха пръст и че щели да замразят потока, ама нещо не им се получи. :D

22

Анонимният

преди 10 години

От една страна, Европа се нуждае от повече природен газ, нови маршрути и конкурентни цени. От друга страна Русия разчита на Европейския пазар, за да изнася своя природен газ. Ето защо и двете страни имат интерес в изграждането на надеждна и ефективна газопреносна система. Както България, така и ЕС се нуждаят от нови маршрути, които заобикалят Украйна, за да са сигурни в своите доставки. В крайна сметка, никой не иска да се повтори енергийната кризата от зимата на 2009 г., когато заради тръговски спор между Русия и Украйна, страната ни понесе огромни икономически загуби.

21

Анонимният

преди 10 години

Всички ние сме наясно с трудната политическа ситуация, която директно засяга проекта Южен поток, не само в България, но и в ЕС като цяло. Въпреки това, не бива да забравяме, че Южен поток е бизнес начинание, което е създадено, за да осигури на Европа и България достъп до евтино, ефективно и щадящо природата гориво природен газ. Да, това е бизнес проект и усилията за енергийна независимост не трябва да се използват за политически и предизборни цели.

20

Анонимният

преди 10 години

Фактическото изграждане на проекта в страната, трябва да започне в България през този или през следващия месец. Въпреки това, Европейската комисия и политическите опоненти на проекта правят всичко възможно да го забавят или направо прекратят.

19

Tina

преди 10 години

Не ме интересува какви ги плещи този представител на западно-корпоративните интереси.Или ще има "Южен поток" или няма да има ЕС.

18

Анонимен

преди 10 години

Ей, много позитанкса *** пак от рано във форума...Почна да имс е чува гласчето след смазващия резултат на изборите.

17

Орехчо:

преди 10 години

Това е манипулация! Всичко си е наред! Няма такова нещо! Вие сте сънували!

16

Анонимен

преди 10 години

А кога ще привикат пелтека да го нахокат и него, че и той един разбирател, един продажник....

15

Анонимен

преди 10 години

Насрахте се и се омазахте. Махайте се!!!Оставка!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Я да погледнем южния коридор, който ЕС иска... да стои си на ниво проект, Сори Барозу, не даваме приоритет на нереализирани идейни проекти, а за Южен поток всичко е готово. :)

13

Анонимен

преди 10 години

Кутевските *** пак са дошли да ни убеждават колко лош е ЕС и какви прекрасни са кремълските *** :)Само Европа може да ни защити от кремълската *** на територията на България!