76

888

преди 10 години

Абе не може в редица Бургаски общини години наред турците да печелят 50+% а от няколко избора насам да бият ГРОБ.Кой казаче няма уговорка между Тиквата и Доган.

75

Hakan Durum

преди 10 години

Rabota shte ima za vsichki kogato DPS vzeme vlastta samostoyatelnoNai veche za dashterite vi. :)

74

не грамотен

преди 10 години

пълни заблуди са, че учениците са гласували и то за ГЕРБ , казвам го защото имам някакви наблюдения, младите въобще не са гласували защото това е и последна грижа. Питам се имали честни избори в България

73

mihail

преди 10 години

*** са лесни ,щом *** в америка са американци редно е и те да се чустват българи ,а не турци. турците живеят в анадола

72

социолог

преди 10 години

Драги ми позитановски тролчета, защо в Северозападналия район Монтана , Враца , Лом, Видин и т.н. като гласуват цял живот за БКП-БСП-ДС са най бедните. Ами да ви кажа защо , защото са необразовани и крадливи. Това , че искат пак да крадат няма как да стане в частната икономика. Докато са живи ще гласуват за БСП-ДС и ще са гладни, защото на Позитано на никой не му пука за тях. На партийни шефове милионери като Станишев не може да се вярва.

71

Анонимен

преди 10 години

Pri tolkova narushenia - podkupi, s pari , s kepapcheta, s plateni balove, i natisk ot rabotodateli da se glasuva za BSP i bezplatni koncerti tezi izbori s bqha absoluten cirk. Ne jelaq da uchastvam v tova.

70

Анонимен

преди 10 години

Ей имаше един клип с *** дето танцува на чалга и се удря по главата с една лопата за смет.Е такъв дето и буквите не знае,отива и за едно кебапче гласува и ми определя кой ще ме управлява.Как неговия глас ще е равен на моя?Трябва да е въпрос на чест да те викнат да гласуваш.Да си си платил данъците,да си образован,това значи,че си активен гражданин.Не може всеки сополив *** да има право да гласува!Това е възмутително!

69

Анонимен

преди 10 години

калъп

68

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен дето се чуди как е спечелил ГЕРБми просто е, трябваше да се направи мръсно най-вече на самодоволните и самодостатъчни управляващи.

67

Анонимен

преди 10 години

Гледам има вярващи в Свети Боку. Даже митинг са направили. И вярват в чистите и непорочни избори. Пък то голям пазар се е бил отворил. Плащане и на калпак и по групи. Наблюдателите се появяват само да си вземат надника. И разбира се на дежурното хапване. Купуват се гласове, преразпределят се гласове и разбира се чувалчетата...

66

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълМале,мале.Пишеш се за умен,пък си се вързал на писаното.Как се разбира кой за кого е гласувал след като вота е таен.Влизаш сам ,гласуваш,никой не те пита за кого.И хоп някой вече знае за кого сме гласували.Има много наивници все още.

65

Ето

преди 10 години

Тук е разковничето, тия 36,1% са чиновници от общините на герб и свързанете с шайката фирми,защото още 24% за герб са работници.Тия са "твърдият" електорат,т.е. пряко зависими от шайката.Задължително гласуване и шайката ще се стопи.

64

mihail

преди 10 години

Az ucha, bez rabotata sam i ne sam glasuvala -за това *** взеха толкова мандата

63

Анонимен

преди 10 години

Тайна ли е тайната на вота?

62

mihail

преди 10 години

м даааа- *** гласуват за турците,повярваи ми

61

Анонимен

преди 10 години

Az ucha, bez rabotata sam i ne sam glasuvala.

60

Анонимен

преди 10 години

Даже учещите по класове са ги карали да гласуват за по 50 лева. И даже родителите им се радват, че са изкарали някой лев като старт в живота и в частност като гласоподаватели. Ненормална работа. Безхаберна. Чиста брутална тъпотия.

59

Анонимен

преди 10 години

До wenci, който гласувал тайното тайно, тайно но Биг Брадър вижда всичко.

58

Анонимен

преди 10 години

Не знам как спечели ГЕРБ,при положение,че който познавам не харесва ГЕРБ и Бойко.Може да лицемерничат и да ис гласуват за ГЕРБ,а да викат обратното.А и в е такива форуми има много негативни коментари за ГЕРБ,които събират плюсове.Парадокс е обаче и ГЕРБ спечели!Как не ми е ясно?

57

mihail

преди 10 години

За дпс гласуват *** и турци а за останалите партии Българи.