91

Ekaterina

преди 10 години

Една от водещите марки хранителни добавки в Сащ Top Secret Nutrition вече и в България.Промоция: -20% за всички клиенти през FB:facebook/TopSecretNutritionBG/app_251458316228

90

Анонимен

преди 10 години

ДАВАЙ СТАНИШЕВ МАЧКАЙ РАЗБОНИЦИТЕ МУТРИТЕ МОШЕННИЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИТЕ НАРОДАААА ВЪСТАНАА И РЕЧЕ БОКО ТИ СИ ФЕРДИНАНД ЦАР БЪЛГАРСКИИ

89

САМО ГЕРБ

преди 10 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! СКОРО ОТНОВО ПОЕМАМЕ ПО ПЪТЯ НА НАПРЕДЪКА С БОЙКО И ГЕРБ!!! ОСТАВКА ЗА БСП И НАРОДЕН СЪД И ПАНДИЗ!!! МИСЛЕЩИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ДНЕС ПОКАЗХА ЧЕ ИСКАТ ПРОГРЕС И РАЗВИТИЕ, А НЕ СЕЛСКИ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ПИЯНДУРНИЦИ, КРЕТЕНОИДИ С ТЕЖКА ФОРМА НА ОЛИГОФРЕНИЯ И ***! НЕ НА ПАРТИИ ЧИЙТО 'ВОЖДОВЕ' ИЛИ ПО-ТОЧНО ЧОБАНИ ХОДЯТ САМО ДА ОТКРИВАН РЕСТОРАНТИ ВЪВ ВИЕТНАМ.....ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ВИЕТНАМ, А ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ГИ ТРЕТИРА КАТО ПОЩАЛЬОНИ И РАЗНПОСВАЧИ - СРАМ И ПОЗОР!

88

Мария

преди 10 години

Да даде Бог всекиму ,който не е гласувал за БСП рак в семейството,нещастие за децата му и черна кърпа на вратата. С теб сме Сергеъ! Фашистите в Белене!Проклети да са !

87

#ОСТАВКА

преди 10 години

Не на нацизма !Не на рашизма !Не на свиневизма!Не на станишевизма !

86

#оставка

преди 10 години

Оставка, бе, какво ще търсиш?!

85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Както виждаш в семеен план добре са се реализирали всички, да му мислим ние обикновените българи, които нямаме шанс за "летящ старт", същото важи и за Станишев.

84

Анонимен

преди 10 години

А някой виждал ли е другарката Мая днес ?!! Притесни се за нея

83

Anon

преди 10 години

До АнонименНие всички видяхме кой чудовищно купува гласове и как - със заплахи от уволнение. Престанете с грозните ви и долни лъжи, хората ви видяха колко струвате.

82

Анонимен

преди 10 години

Търси си най успешното място за безработен гей. Оставка!!! Ти и манолова съсипахте сто годишна партия само за 8 год.

81

Кой-Той

преди 10 години

И на тези избори ни показаха ,че "няма"купуване на гласове,платени балове и кюфтета,дадени аванси и доплатени заплати осигуриха легалното дарение на глас.Нито полицията ,нито прокуратурата видяха нещо лошо в това,да са ни честити избраните с манипулация и покупка евро депутати от ДПС и БСП и ББЦ - честито на българския народ.Къде е сега косачката Мая Манолова,ще си затвори най-сетне голямата порта,как ще оправдае изборите в Кюстендил и *** вот за БСП- с кебапчета и кюфтета - оставка

80

Анонимен

преди 10 години

затова основното мото на червените *** е: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

79

Анонимен

преди 10 години

А бе този съсел нещо няма връзка нито мозъка си нито с реалността. Хахахаха. Комисар ще ми ставал. .. а и забелязахте ли освен че се е подул като плондер , цялото му лице е в пъпки... нещо гнило има покрай този. Намирисва ми на техники и прийоми на КГБ и ***. ...

78

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 84Жалко, че вече много години в света ни представя/в ЮНЕСКО/ Ирина БОКОВА, дъщеря на мракобесния Георги Боков, гл. редактор на в-к "Работническо дело" и сестра на *** Филип Боков, който ни обясняваше, че поемал вината за репресиите и убийствата на българи от страна на БКП, заедно с мезетата !

77

Анонимен

преди 10 години

Ще перифразирам коментар от снощи:"БСП няма ресурс да вземе повече от 20 % при 40 % гласували, като ресурса й всяка година ще намалява във връзка с демографията на електората й. Затова единственият й шанс да оцелее, е да манипулира общественото мнение, да отблъсква гласоподаватели за изборите, да сее компромати и по този начин да взима по-висок процент при по-малко гласували. Съдбата й е ясна ако не се промени политиката на отрицания и личностна борба" Ко??????

76

ХАХА

преди 10 години

До АнонименКато се боцкат със саби ли?

75

Анонимен

преди 10 години

Кунева, Кунева е свободна. Питайте реформаторите дали ще ви я услужат.

74

Анонимен

преди 10 години

Русофилски червенотиквеници, какво ревете сега, нали сте против EC и NATO, плюете Европа колко назад ние върнала и колко сме зле откакто станахме членове, а за депутатски места сте първи там, като Болен Фес, ама къде е сега?

73

Бойко

преди 10 години

До 80 анонимник. Събуди се!

72

гошко

преди 10 години

Хайде тролчета още малко време ще има заплатки, кажете ни колко са велики БСП докато имате време!!