140

ИСТИНАТА

преди 10 години

Каквото и да пишете-едни се радват!!! други ревът!!!!!--Истината е една---за пореден път доказахме ,че народът ни е ОВЦА--овца без бъдеще......Никой не се запита--ЗАЩО изобщо са нужни тези Е.избори.....Отговорът е::::: за да могат и нататъка да ни унищожават.Не съм подържник на НИКОЯ партия--но това НЕ ми пречи да виждам--че намаляваме като народ,ще опашките пред трудовите борси растът,ще опашките пред социялните кухни СЪЩО растът....с две думи---народът БЪЛГАРСКИ умира....а вие си се радвайте..

139

Анонимен

преди 10 години

Другарю Кутев, къде са Ви писачите?Резидентните шестима мълчат ли, мълчат.А Червен Кольо? Прави ли проучвания за Партията Майка?

138

Истина

преди 10 години

И ако в крайна сметка ГЕРБ се върнат на власт в България, ще настъпи истинския край на всички надежди и добри решения, защото не виждам как ГЕРБ печели постоянно, без да е отправила и едно разумно намерение за подобряване на положението на хората

137

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 201:В същност, май няма нищо по-жалко от тебе и такива като тебе, комунистче.

136

до лисан

преди 10 години

тая карабина е толкова на дълбоко у вас,че няма кой друг да я види,камоли да и се кани.

135

Анонимен

преди 10 години

Тук ДПС показа че независимо какво се случва в България, те винаги ще имат висок процент!А относно Пеевски, те се подиграха на народа с това назначение!Доган найстина бил много умен и хитър....Бог да пази България!

134

анти

преди 10 години

Мръсната креслива позитанска *** беше превзела форума. СЕГА НЕЩО ГИ НЯМА ХАХАХАХАХАХАДОЛУ БСП!!! ОСТАВКА!!!

133

Винету

преди 10 години

До 171, Браво пич! Много точен коментар. Това е истината - пречистени ГЕРБ И РБ на власт и шут за ДПС и тяхната *** Бюреков.

132

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"само името Ивайло Стоименов - човек с десетки победи в предаването "Минута е много".ДА, ЗЕЛЕНИТЕ СА ТАКИВА ИНТЕЛИГЕНТИ. Със сигурност сред "Зелените" има много по-умни хора от голяма част от управляващите ни. Да споменем само умствения потенциал на Бойко, Цветанов, Румен Пектов, Делян Пеевски, Мая Манолова, Цецка Цачева...

131

Анонимен

преди 10 години

TOVA NE SA LEGITIMNI IZBORI KOGATO 30 % IZLIZAT DA GLASUVAT I SI GI DELKAT TEZI GLASOVE 10 PARTII OT KOMUNISTI4ESKI PO KOMUNISTI4ESKI . TOVA E SA6TINSKATA KOMUNISTI4ESKA DEBILNOST KOQTO NI TEGLI KATO DARJAVA OT 70 godini KAM DANOTO . S TAKAVA MASA OT TAPUNGERI NI ZAVARI I 1989 godina . 1/3 OT BALGARITE PRISPOSOBLENCI , HAMELEONI VARTQ6TI SE ZA KELEPIRA OT PARTIA V PARTIA ZA DA BADAT VAV VLASTA ILI BLIZO OKOLO NEQ . DRUGITE 2/ 3 ROBI . I ROBIA

130

Мирослав

преди 10 години

Май са спряли червените субсидии за троловете! Чета коментарите и не вярвам, че няма поне 500 анти ГЕРБ коментара! Личи си кой плащаше и кой поръчваше музиката в интернет до вчера! Казах ви аз, че тея дни вече няма да има "заплати" и "всички ще сте я заеми" както се изрязи началника в Бобов дол! Айде честито на всички десни!!!

129

Геро

преди 10 години

Кое е по-лошо от това да те управляват комунисти? Комунисти и турци е отговорът!Да живее България! Баси и издънената, пенсионерско-комунистическа, турска републлика сме.

128

Анонимен

преди 10 години

До Шопимат да , да се откажат от политиката, да признаят за всичките геноциди срещу народа си и да напуснат България ! това им е полезния ход на тея мародер, мафиоти и масови убийци !!! Да се вдигат и да си заминават в Русия!! Техни най - обичан дом ...антибългари !!!

127

Лисан

преди 10 години

Герберасти, ще цункате ли рязаната карабина на Доган, за да се върнете на власт, ха-ха-ха? Търсете си работа, обзалагам се, че здрава червена метла скоро ще ви измете от министерствата.

126

Анонимен

преди 10 години

Дпс ви изяде главата другари.

125

местан

преди 10 години

другари,мерси за перфектните резултати и лично на моя любим пудел сергейчо.не забравяйте да се подмиете преди да дойдете на аудиенция при султана.той вече е разпределил вечерята.окосмени другари и другарки да не идват.

124

Анонимен

преди 10 години

Абе, къде е батко :-))))Сега чакаме Сергей с подвита опашка да се затича към Брюксел на топло и приятно :-)))))Съсипаха държавата комунистите мръсни... и продължават...

123

Анонимен

преди 10 години

Каде е Сидер АГА? :) нали щеше да е много напред!? Каде сиииииии АГА ? да не избяга в Рсуия или втория ти дом Диарбикир ? :) Долна *** ! До СИДЕРОВ - бягай от тази държава докъто можеш ...скоро и имунитет няма да имаш и толкова бой ще ядеш , точно толкова колко си заслужил от народа !!! Бягаи и се не спирай !!!

122

анти

преди 10 години

Сега стана ли ви ясно КОЙ направи рубладжийския февруарски преврат миналата година? КОЙ направи тоталната манипулация в деня за размисъл? КОЙ натискаше да строим абсолютно безмисления Южен Поток? КОЙ натискаше да строим БЕЛЕНЕ? КОЙ изкарваше българите путинофили? КОЙ ни тикаше насила към Евразийския Съюз?

121

Анонимен

преди 10 години

Станишев веднага да подава оставка в БСП !БСП защо го търпи, и ако не го свалят, възмощно е да падне правителството, а с такъв *** за лидер, БСП отиват в небитието !