18

Анонимен

преди 10 години

Що си хабите приказките напразно?На тия им пука за някакви закони само и единствено ако по някакъв начин ги облагодетелстват.Иначе им е през оная работа.Нали имах близък контакт с техен общински съветник преди месеци.Нема такъв див нагъл селянин.Проблемът на българите е ,че другата алтернатива на тия се различава най-вече цветово.Иначе са същият shit.

17

hagen

преди 10 години

Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд.============Няма да има Костинброд но има Бобов дол.И да накараш работници да гласуват за твоята партия като им обещаваш пари е мерзко и унизително.Карат насила работници на АЕЦ Козлодуй да гласуват за БСП !!!! Това са най-манипулираните избори още преди началото им.

16

Анонимен

преди 10 години

На 25.05.2014 год. изборите ще бъдат загубени от тези който подкрепят хунтата в Украйна.

15

Рали1

преди 10 години

Знамето е отличителен знак на държава,организация,войскова част...Европейското го запалихте,та към коя Европа отивате и ще я правите социална,след като не признавате символите?Такива промени сте направили в законодателството,че манипулациите и възможностите за "всякакви други глупости"дори не сте прикрили!Костинбродска афера няма-след като няма ДОКАЗАТЕЛСТВА! Костинброд не беше на ГЕРБ МАНИПУЛАЦИЯ!Това вече и децата го разбраха!

14

Анонимен

преди 10 години

Това вече е истинският "Костинброд" Бсп купува гласове в Бобов дол.vbox7/play:cee932a371

13

Анонимен

преди 10 години

Европейската народна партия ще победи и ПЕСовете и фесовете!

12

?

преди 10 години

Добре бе...Ама честно ми кажете...Ако можете...КОЛКО МЕНТАЛНО УВРЕДЕН,СЛЯП,НАИВЕН И Т.Н. ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК,ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ?Снимката ме натъжава безкрайно много...Комунисти,"националисти" и турци...Къде се е чуло и видяло...?Три абсолютно различни свята...И още нещо...КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СТАТИЯ ЗА БОБОВ ДОЛ?1/2 България вече е запозната от други сайтове!Вие какво чакате-да минат изборите ли?

11

Анонимен

преди 10 години

Този вече е гушнал китката !

10

Анонимен

преди 10 години

За Сергей ще гласуват всички с които е служил в казармата.

9

урунгел

преди 10 години

Егаси-цял стадион пълен с ТИЯ.Те явно са нещо като ***

8

Антисоросоид

преди 10 години

И аз това се чудя. СерГЕЙшата коментира ли записа, или не?

7

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

Няма Костинброд но има Бобов Дол

6

Анонимен

преди 10 години

А за новината за Бобовдол от днес защо никой нищо не казва? Миньорите са изнудвани да гласуват за БСП.

5

Анонимен

преди 10 години

Сергейче, кажи нещо за убитият преди дни ваш семеен приятел с криминално минало в Своге, какво имаше в колата му свързано с теб и партийката ти, колко пъти сте се виждали с него, ти и дсвърхушката?

4

БСП forever

преди 10 години

Да разпръснем мрака и върнем светлината над България!Мир,хляб и равноправие за народа.

3

социолог

преди 10 години

Каква еврокампания с тези *** Станишев, Местан, Сидеров, Бареков-най вече. Те през цялото време плюеха ГЕРБ и Б. Борисов , друго не можаха да измислят. А наркоманчето Бюреков-дудуков говори като извън земен . Ще връща казармата, ще прави ТКЗС-та , ще отнема собственост на богатите и ще дава на бедните, въобще пълен ***. Е при това положение остава най-читавата партия ГЕРБ. Само Б. Борисов се държеше като Държавник , който мисли за хората реално. Явно това е новата четворна коалиция .

2

Анонимен

преди 10 години

Разпилявай

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Станишев е най-разумният наш политик. Той спря милиционерщината на ГЕРБ и върна демокрацията в България.Пак той води битка с ЕНП за една повече социална Европа в името на онеправданите и бедните.Успех на изборите !