58

nikonik01

преди 10 години

Ясни са победителите на изборите . Това са политиците! Щом има победител ,значи има и губещ- това са българите. Не народа , а българите. Политиците чрез партиите си умишлено и успешно ги разделят,за да ги владеят. Те имат нужда от парите ,изкарани с труда на българите,като ги грабят чрез обществени поръчки,сметки за ток, източване на ДДС, укриване на данъци, митници и партийни субсидии. Дебат както виждате няма , омразата е на личностна основа, иначе политиците са единни:владей българите!!

57

жоро

преди 10 години

те тотализатора маниполират камо ли изборите ако не гласуваме ще се вьзползват от моя глас ще се окаже че някой е попьлнил бюлетина от твое име

56

Анонимен

преди 10 години

Ами да, по - добре да се затрием, ще дойдат по тези хубави земи други хора, с друг манталитет и ще си живеят супер. Ние само мрънкаме и се оплакваме и не правим нищо, грам усилие, за да бъде животът ни по - добър.ЕС и САЩ им били виновни,не, марсианците са ви виновни на вас.Такива мързели и песимисти никъде няма.

55

до жоро

преди 10 години

Леко ,че ще ти излезне някоя пубер пъпка баба дава ли стотинчици за семки и интернетче да се лигавиш по форумите???

54

Анонимен

преди 10 години

по добре да се затрием като държава...няма оправия на никой не му пука,даже и на нас самите,чета ви глупостите и си казвам-по добре да ни няма,да не омърсяваме още имената на ОНИЯ дето са обесени и убити в името на какво???????айде чешайте си панталоните и езиците и сънувайте...като в матрица сме

53

жоро

преди 10 години

ще гласувам за атака най реалистично ми се струва

52

жоро

преди 10 години

До Анонимендо 57 апсолютно си прав и тези пари отиват в партиините касички то за това е целата борба

51

Киро Майтапа

преди 10 години

Гласувайте хора, това засега е единствения начин да се промени нещо, ако не гласувате просто гласовете ви отиват за ДПС..и *** избират вместо вас! *** и корпоративния контролиран вот, така или иначе ще ги има, но това е единствения начин да го ограничим

50

уф

преди 10 години

5% БОГАТИ И 95%БЕДНЯЦИТака е било и така ще бъде винаги, примири се, но съвременните хора живеят много по - добре и сигурно от предците си. Особено в Европа.Вие сте едни некадърници и мързеливци, затова само се жалвате, а не правите нищо, за да живеете по - добре.Кажи ми ти какво образование имаш,пробва ли да си повишиш квалификацията,търси ли работа?Само седите и мрънкате.И кое ти е бедното,имаш покрив над главата и ако не умираш от мързел имаш и какво да ядеш.Ревеш,че нямаш БМВ ли?И Айфон?

49

жоро

преди 10 години

до 43 а на теб знаеш ли какво ти трябва да взимаш по 20 лв на 5г и да слушкаш

48

Х

преди 10 години

Ние живеем зле,ако искате и децата ви да живеят дори по зле от нас може да гласувате за бсп,дпс и ббц.Теглят заеми и си ги крадат-за 30 километра ограда на границата бяха откраднали близо 2 милиона.Заплашват работници ,че няма да им изплатят заплатите,ако не гласуват за тях.Измислят начини да оправдаят митничари нарко-трафиканти.Отново оставиха селата на произвола на *** банди-нали с евро-рома са съюзници.

47

Анонимен

преди 10 години

До vargкаква прокуратура какви 5 лева,те *** сто години си им роб,погазиха къде що имаше човешки права ,крадат като за последно и никой не им иска сметка и пак са на власт,той тука за цветанов се замислил,абе ти си голям наглец,като съсела

46

detelina

преди 10 години

ГЛАСУВАШ, НЕ ГЛАСУВАШ-СИ НА ТРЪСТИКАТА!ПЛАНА РАН-ЪТ Е В ДЕЙСТВИЕ!БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ-ТОВА Е!НЕ НИ ТРЯБВА ВОЙНА-НИЕ САМИ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ!!!ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА!СТУД, ГЛАД, МИЗЕРИЯ, УБИЙСТВА, КРАЖБИ, 5% БОГАТИ И 95%БЕДНЯЦИ!ВСИЧКО ДРУГО Е ВЯТЪР И МЪГЛА!

45

емо

преди 10 години

само *** могат да гласуват в тези избори.ес и сащ са престъпници заради които над 5 милиарда души живеят в ненормални за живот условия

44

гласувайте

преди 10 години

Много сте се объркали, и да не гласувате пак ще има 17 евродепутата, гласовете ви ще се разпределят на всички партии над бариерата пропорционално. Същото е и на избори за парламент - и 50 000 и 5 000 000 да гласуват, все тая, пак ще има 240 депутата.Така че по-добре излезте и си изберете сами,а не Хасан и бай *** да избират и за вас.ДПС и БСП точно това искат-да си седите по къщите,докато твърдият им електорат гласува и за вас.

43

Анонимен

преди 10 години

До до жороако чакаш с 50 лв да се нахраниш повярвай ми ще умреш от глад брато

42

Анонимен

преди 10 години

НИКАКВИ ИЗБОРИ НЕ ОТИВАМ,НАРОДА МИЗЕРУВА И ГЛАДУВА А ТЕ СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ

41

nikonik01

преди 10 години

Освен да грабят и да насочват държавни парични потомци към своите черни сметки ПАРТИИТЕ ИМАТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ФУНКЦИЯ : ДА РАЗДЕЛЯТ НАРОДА !!!!!!!!!!!!!!А КОЙ ИСКА ДА РАЗДЕЛЯ НАРОДА - ТОЗИ КОЙТО ИСКА ДА ГО ВЛАДЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

40

ДО НЕГЛАСУВАЩИТЕ

преди 10 години

До Анонимен ТОВА Е ГРЕШКАТА НА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ХОРА! ТВОЯТ ГЛАС, КАТО НЕГЛАСУВАЩ ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ ПРОЦЕНТНО ВЪРХУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ! ПРИ ЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СИ ГЛАСУВАЛ ПАРТИИТЕ В НС ЩЕ ПОЛУЧАТ СУБСИДИИ ЧРЕЗ ТВОЯ ГЛАС ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! ПО ДОБРЕ С ЕРАЗХОДИ ДО СЕКЦИЯТА, СЛОЖИ ЕДНА ЧЕРТА НА БЮЛЕТИНАТА И Я ПУСНИ! НЕВАЛИДНИЯТ ГЛАС СИ Е НЕВАЛИДЕН ГЛАС И НЯМА КАК ДА СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ДРУГО! ПРОТЕСТА НЕ Е ДА СИ СЕДИШ У ДОМА, А ДА ИЗРАЗИШ МНЕНИЕТО СИ В СЕКЦИЯТА!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Ми ти и да не гласуваш пак ще вържеш, той гласа ти се разпределя пропорционално между партиите, които минат бариерата. *** народ - скапана държава, това е.