62

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До АнонименЗа тъпия човек СССР и Русия са едно и също. А ТИ МИ КАЖИ КАКВО Й Е ПО-РАЗЛИЧНО НА РУСИЯ ОТ СССР ОСВЕН СМЕНЕНОТО ИМЕ !!! НА МЕНЕ КАТО МИ СМЕНИХТЕ НАСИЛА ИМЕТО , ДРУГ ЧОВЕК ЛИ СТАНАХ , БЪЛГАРИН ЛИ СТАНАХ ?! ОСТАНАХ СИ ПАК СЪЩИЯТ !!! КОЙ УПРАВЛЯВА СЕГА РУСИЯ ?! ПУТИН , АГЕНТ НА КГБ ! ТАМ ОТ КЪДЕТО Е МИНАЛ КОМУНИЗЪМ , ТРЕВА НЕ НИКНЕ !

61

от 58

преди 10 години

От 58Извинявам се на турците нямах предвид хората които плащат данъци, Тези които не плащат данъци и се въдят като въшки само за да вземат пари и след това хвърлят децатан на нас (данакоплатците),*** се пишат или християни или ьюсулмани кога както им е удобно но и в двата случаи станат ли за разплод не губят майчински и помощи и така да края на живота им.Смкнете социалния закн, ***. Никаде го няма този будала-закон. И комуниста Живков имаше повече акъл от вас.Не им даваше права

60

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

Четейки коментарите, ми става ясно защо сме на дъното на класацията, даже се учудвам защо не сме изпаднали от нея....Всички са ни виновни, само не и ние самите! ЕС ни е виновен, политиците са ни виновни, администрацията ни е виновна, изпълнителната власт ни е виновна...Да, ама като ни спре полицай за нарушение на пътя, всеки дава 20лв. за да го отърве... Това е показно как сами сме си докарали до тази ситуация...Самия народ не струва, не е достоен.... Но ще се научи, ще страда и ще се научи!

59

Анонимен

преди 10 години

Много по-зле сме от Албания.В Албания за 1,5 $ пълниш 2 торби със зеленчуци на пазара.

58

Гладен&Жаден

преди 10 години

Напук на всички тия черни окраски и кризи,махмурлук ме гони мамо.Отивам за бира и пилешки хапки до кварталния магазин и майната и на тая криза.НАЗДРАВЕ,БЪЛГАРИЯ!!!

57

глупав народ

преди 10 години

управниците и мафията безчинстват. И не се и крият. Управниците ни прости, нахални, безочливи. Който и да избереме ще му дърпат конците едни и същи. Ама на народа не му пука - нали има ракийка и по некое ново телефонче.

56

политолог

преди 10 години

Защо не смеете да напишете, че Т. Дончева каза, че Пеевски е ръката на Ахмед Доган и той плаща за партията на Бареков. Така, че ББЦ е второто ДПС и всички глупости които говори Бюрека са празни приказки, които даже и не заслужават да ги коментираш. Това всички го знаят но се правят на ощипани.

55

Патриот

преди 10 години

До като има пребоядисани комунисти във властта, ще е така....

54

до 86

преди 10 години

ще ги видиш,има време

53

Анонимен

преди 10 години

простотията крадливоста и корупцията са ни в много и затова сме най бедни и мизерни

52

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До АнонименПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЛИЗАХА С ПРЕДИМСТВО ДА УЧАТ ЩОТО БИЛИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА, А СЕГА ПЛЮЕШ ПО СТРАНАТА КОЯТО ТЕ Е НАПРАВИЛА ЧОВЕК./////////////АМИ МНОГО Е ЛОШО КОГАТО МАГАРЕТО СТАНЕ ПО-УМНО ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ !!! ТАКА СЕ СЛУЧИ И С МЕНЕ , СТАНАХ ПО-УМЕН , ОСЪЗНАХ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ И СИ КУПИХ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ !!! ТЪРСЕТЕ СИ ДРУГИ МАГАРЕТА ! БЕЗ МЕНЕ !

51

Анонимен

преди 10 години

може да просперира единствено държава с правов ред и ниска корупция

50

Анонимен

преди 10 години

скоро и Албания ще ни изпревари, там расте многобройно младо население,а ние ставаме старчески дом с младо неграмотно *** население плюс крадливи политици

49

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

НА КАЛПАВИЯ Х... ,КОСМИТЕ МУ ПРЕЧЕЛИ !!!ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА СССР ВИ БЕШЕ ВИНОВЕН , СКАНДИРАХТЕ ПО УЛИЦИТЕ 45 Г. СТИГАТ !!! СЕГА НАТО И ЕС СА ВИ ВИНОВНИ И ТЪРСИТЕ НЯКАКВА УТЕХА В ЛИЦЕТО НА РУСИЯ !!!ПОТЪРСЕТЕ ПРИЧИНИТЕ В СЕБЕ СИ , ЗАЩО АДЖАБА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ ?!

48

факт

преди 10 години

Сюлеймане, Турция прогресира точно защото се СЪОБРАЗЯВА с Русия и в същото време НЕ приема 1:1 евроидиотизма /за разлика от наште политически шматки/.

47

Сюлейман Султан

преди 10 години

74 не е точно така щото в Турция имат и хай тек отрасли.В Япония само 10% са креатори т.е. създатели на нещо.Турците са втората държава които имат лиценз от Локхийд за Ф16 производство а ни сглобка.Правят неща много като Китай.Развиват много яко енергетиката си и скоро време няма да им требе ток от Бг.Имат много бедно население из Анадола на и то живее по добре от българина.

46

Анонимен

преди 10 години

ключа към развитието е в изграждане на функционални държавни институции правов ред ниска корупция. всичко останало е следствие. няма как да харчиш милиони за образование и после младия образован да види шуробаджанащината и корупцията и да емигрира и да работи за чужда държава. ние се провалихме в изграждането на работещи държавни институции

45

Анонимен

преди 10 години

ето , пак нашите многознайни българчета намериха оправдание с турция.абе вижте си ни скъсаните пръдливи *** и мизерната държава,че сме за смях и погнуса отвсякъде,стига сте търсили външни причини и врагове.

44

Анонимен

преди 10 години

в гръцкия език има израз-- вулгарики кефали ,българска глава, употребява се за проста глава която не си знае интереса. най бедни сме защото сме най прости,това е обяснението.нашите политици са представителна извадка на българския народ и манталитета му за кражба далавера простотия

43

Сюлейман Султан

преди 10 години

Требе политиците ви да вземат пример от Ердоган и политиката му.Не че съм му фен.Те успяха да вдигнат турският БВП толкова с умно управление и примерена политика без да се натискат за ЕС.Дори той стана неудобен за ЕС.Пътя на прогреса ви минава не през Москва а през Анадола.Вашите вместо да се кланят на Москва и да лъготят Брюксел да се опитат поне да копи пействат турците,с които имате сходен манталитет.