28

Пешко

преди 10 години

Ама забранете им капиталистическия нет на бузлуджанците, че само плюят по мониторите, скъсаха си нервите. Кутев, забранявай бе

27

Анонимен

преди 10 години

Айде вършете си задълженията и стига сте ни занимавали с глупости бе!

26

Анонимен

преди 10 години

И заради една стая вдигнаха врява в цялата държава?

25

rumen221

преди 10 години

Егати комплексаря...- ТОЗИ ВЕЛЧЕВ БИЛ ГОЛЯМО КОМПЛЕКСАРЧЕ...!!!Ако "квадратните метри осигуряваха акъл...НА ГЕРБ И ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТИГНЕ ЗА ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ...!!!.

24

Анонимен

преди 10 години

до 19 Аз предлагам да ти пратя коментара на властите да те издирят и да те глобят най-малкото за подстрекаване към насилие. Жалко че я няма казармата, такива като теб доста ще помпат там.

23

Анонимен

преди 10 години

комуниста трябва да се бие до припадък , да се гавриш с него докъто не препадне от болка ..но никога не трябва да се убива ...само господ има право да отнеме живот ние не! Но комуниста трябва да бъде изтезаван до безума , да му е гадно , мъчно , отвратително за всичките МЕГО ОГРОМНИ злини причинили на Българите и не само! Тези уруди трябва да бъдат унижаване ежадневно, мачкани и тъпкани като плюмки каквито са , *** и маймуни умстевено недоразвити, еволюцияата ги е пропуснала!

22

Kolkot po-rano...

преди 10 години

Bavno no slavno partiqta GERB - Grajdansko Edinstvo za Razruha na Bulgariq si zaminava.Nikoi ne gi iska za6toto sled kato vilnqha 3.5 godini i zdrvata kradoha i razru6avaha, naroda useto "sladostta" ot grijite im za po-dobur jivot.I kak da ne zagiva, pulna s biv6i komunqgi ne ot BSP a ot BKP i to vse partiini sekretari t.e. izbrani.Kakvo iskate ot "biv6i" podlogi na BKP, nau4eni da lujat i kradat, da iznudvat naroda si koit im glasuva doverie.I kolkot po-rano doide Sretan Josi4 tolkova po-dobe!!

21

Анонимен

преди 10 години

И сега Рапона какво ще прави без стая? Давайте да излизаме на национална стачка.

20

Анонимен

преди 10 години

Простите хлапета дори не са прочели статията и вече мислят че популизмът нна герберастите е рвавен на комунизъм. *** сменят стаите затова са ги запечатали, ако не бях тиквата щеше да се оплаква че са му тършували канцеларийката. Прости кухи герберастки хлапетасте нали?

19

Стратегия

преди 10 години

Предлагам следното. Да съберем всички комунисти , да ги запрем в един склад и да започнем да: 1 час биене с дрянови пръчки по ходилата на голо1 час биене с сопи по гърба и краката 1 час с *** нож режене на кожа от краката и ръцете1 час горене със запалка по слабините като слабините се умотават с леко мокър пърцал1 час почивка - като почивката се изразява в свръх тежък физически труд1 час ритане с кубинки в стомаха до повръщане най - малко три пъти да се повръяаи още има ама не ми стига!

18

Анонимен

преди 10 години

Само така, запечатайте тиквата и в затвора с Цв цв и другите, нека герберастите се пукат от яд!

17

Наум

преди 10 години

Сега запечатват стаи, утре ще върнат член 1-ви от тяхната си конституция

16

arhar

преди 10 години

Не Ви ли се струва, че М. Попова е човек на Д. Пеевски и Доган, като тези лица таят надежди в нея да пусне Пешо сумиста от затвора ? Тази игра вече е толкова прозрачна и видима за всички ...Ако М. Попова наистина желае да говори, нека да коментира Доган, Д. Пеевски , Йосич, Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов и сие !

15

Няма промяна - БКП!

преди 10 години

кви са тея глупости сега? Тези от БКП тотално изтрещяха или кво? Това е някво безобразие !! МИКООООВВВ 1989 мина много отдавна ...когато крадяхте, убивахте и изнасилвахте невинни хора! Как може да си позволявате такива неща бе, абе мама ви долна комунистическа ! Няма да се оправи тази държава!!!! няма да се оправи докъто има такива като Станишеф, Миков и разни такива активни агенти на ДС който в реалния свят трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството! Долни гадове бе брат!

14

Анонимен

преди 10 години

*** тук ли сте? хайде на 25 май ще запечатат и вашите стаи.

13

майната им на герб

преди 10 години

Герберастите не стига че не ходях на работа , ами и циврят и мрънкат за всяко нещо. Този сега трябва да бъде осъден за клевета че сравнява нещо за което са го предупредили преди два месеца с репресия. Писна ми от популизма на тиквочите и постоянното чернене на страната пред чужденците само защото те не са на власт.

12

Анонимен

преди 10 години

Пак цялата кутевска *** е тук :)

11

Българе

преди 10 години

Велчев явно е лъжец Изпечен ГЕРБер!! Що да му вярваме за каквото и да е? Нали са ви дали 5 дни, бре ***, защо 2 месеца по-късно не сте се разкарали?!

10

Анонимен

преди 10 години

Гробистите в затвора!Те са престъпници начело с мафиота и физкултурника!

9

до 6

преди 10 години

защото всичко е заето от опорните точки на Моника и прасето