31

Анонимен

преди 10 години

Демокрация:бедност,насилие,убуства,палржи, стрелба по мирни граждани, горене на жив хора..........

30

Анонимен

преди 10 години

До Тервел"та въпроса ми към теб е какво правят в Афганистан американците?"Контролират производството на наркотици. Транспортират наркотици и ги разпределят на пазара чрез базите с в Европа. Прибират печалбата и делят.

29

Анонимен

преди 10 години

Те знаеха, че ще умират, но никой не го интересува какво е изискващото това. Този смразяващ страх върлува навсякъде, и в бг.

28

шшш

преди 10 години

Вече не съществува държава Украйна, има само страна наречена Майдан, управлявана от нео-нацисти и всякаква друга ***, финансирана от ЦРУ и Белия черен дом.

27

Анонимен

преди 10 години

ех, НАТО, ех ЕС, изчакахте се, изядохте си вратовръзките от чакане, ама не стана така както искахте!а информацията, която получаваме ние се казва п р о п а г а н д а !лека вечер!

26

prokurora

преди 10 години

Да не забравяме, че в Славянск е открито едни от най-големите находища на шистов газ в Европа, така че борбата не е за демокрация, а за интереси. Интересът клати феса.

25

ДО 32

преди 10 години

Тебе пък кой те е упълномощил да говориш от името на България ? Говори си от твое име.

24

Анонимен

преди 10 години

"И това е големият проблем. Ето например, тази гора, от която те стрелят, но зад нея има къщи, къщи на мирното население."Ти откъде искаш да гърмят бе ? Да се изправят незащитени срещу вас и като каубойте ли ?Пък и с какво ли ще гърмите, след като има гора и чак после са къщите ? Сигурно с оръдия.

23

pif

преди 10 години

Следвам ти нишката. Елеметарна е. Сляпо вярваш на пропагандата и за теб в Осетия и Одеса -не са хора

22

КрaсиГ.

преди 10 години

Ходили сa БРAТУШКИТЕ нa плaж.Но мaй трябвa дa прaтят имaлко подводници и сaмолетоносaчи. Дa ги нaобиколят кaто ястреб мършaТa дa рaзберaт нaселението нa usa кaк се чуствaт другите нaроди когaто имa без повод техни войски.

21

Анонимен

преди 10 години

България е за цялостта на Украйна

20

АТАКИСТ

преди 10 години

" Меркел посочи, че ще е жалко ако руският президент Владимир Путин участва във военен парад в Крим на 9 май, когато е денят на победата, предаде Франс прес."Що, *** Фрау Меркел, много ви боли още от ВСВ ли? И откъде накъде ще казваш къде да прави парад Путин? Мислех те за наистина с железни нерви, Фрау Меркел. Уви, изпусна си ги толкова нелепо за пръв път. Това говори само за едно- че Путин ви лази по нервите както никой друг досега!Мачкай мръсната *** ***, Владимире!

19

ттт

преди 10 години

Украйна неистово се стреми да провокира Русия да започне война. Ешалони с танкове, БТР-и тежко въоръжение се придвижва към Славянск. В същото време се готви провокация с десен сектор, които трябва да нападнат украински граничен пост с Русия, преоблечени в униформи на руски спец. части. Случайно или не точно сега буля Нуланд, от Белия дом отново плаши Русия със санкции, ако Русия влезе в Украйна. Очевидно, че рептилите всячески се опитват да предизвикат Путин и вече не им издържат нервите.

18

Анонимен

преди 10 години

Украинските войници не могат да стрелят по цивилни. Нашите врагове се крият зад тях и стрелят по нас. Това важи за терористик-омунисти

17

Bulgatani

преди 10 години

Ако демокрация от Киев е това, които те направиха в Одеса- тогава нека да бъде прокленити завинаги, тези демократи и тяхната пасмина ЗАВИНАГИ! ОМЕН!

16

pif

преди 10 години

Одисейчо, а я си спомни Цхинвали

15

Анонимен

преди 10 години

Руснаците формират партизанско опълчение срещу украинските нашественици.

14

поп Грую

преди 10 години

Опасността от руска агресия в Източна Украйна,по подобие на тази в Крим,воъбще не е отминавала.Затова се поддържат и въоръжават проруските сепаратисти в тези региони.Когато предъвка и погълне окончателно Крим,***,водача на московските рашисти ако не види отпор от НАТО ,ще прати отново военни без опознавателни знаци в тези региони.

13

Анонимен

преди 10 години

Днес имаше интересна новина от Краматорск. Директора на летището в Краматорск изгонил украинските военни от летището защото било частна собственост и им поискал наем за престоя

12

Анонимен

преди 10 години

Касапите от Киев и техните съюзници от САЩ и ЕС готвят артилерийска атака срещу мирните жители на Славянск!!! Е това са хора демократи ,достойни за подражание!!