107

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 123 --- А Кошлуков ти ли си бре?) --кажи така ахахахахаххаха

106

Анонимен

преди 10 години

До 1944г. Българската армия е била страшилище, всички се страхували от нея ..и са я биели като маче у дирек. 1918 г. войниците се надигат защото се бият четвърта година, а ядат хляб от царевични кочани. Фердинанд се спасява благодарение на немски войски, специално прехвърлени от Севастопол до Варна. Пет войни, една спечелена-четири загубени. Шайка генерали, снабдители и спекуланти стават обаче милионери на гърба на тази трагедия. Те формират "елита", уж избит на 9-ти, но сега отново оживял.

105

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Впрятелче аз пак се държа културно защото така ме е учила майка ми , самичка ..защото баща ми изгни в лагерите построени гордо от твоя баща ! Само защото искаше да е свободен и аз така му виках , точно ей така като тебе се държах ама един ден разбрах какво искал да ми каже с това , че свободата е ментално състояние ...това ти прятелче не знам дали ще разбереш някога ...не ме интересува кой как ходи , всеки отговаря сам за себе си , всеки си прави живота така както реши той !

104

морски

преди 10 години

Този еврейн,този античовек на снимката не заслужава да се нарича българин.Това същество Плевнелиев е срам и позор за България!

103

ОТВРАТ И ПОГНУСА

преди 10 години

е единственото което буди така нареченият президент

102

Тази СМРАД

преди 10 години

не може да бъде ГЛАВНОКОМАНДВАЩ

101

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 112-Ти не си в час ) ама определено - някой ромче да не ти е гепал прасенцата или нещо друго пристигнало с Демокрацията и евроатлантическите ценности - или си сляп че хората покрай теб гладуват и ходят с дрипи и такива кото този твой любим Президент на снимката искат да събуят и обувките на бедните зада плаща за 'нови" самолети и хеликоптери и далаверки .Живей си сега живота - Паднало ти се е - аз ако съм на теб даже на компа няма да седя - Ще обикалям Света - ама май джобовете са ти празни

100

Царски елитари

преди 10 години

Поф. Богдан Филов, министър на образованието, е гордият създател на най-много концлагери в България. Бележитият демократ, един от цветовете на нацията, подписва на 1 септември 1941 Постановление на Министерски съвет на Царство България за създаване на Селища на Държавна сигурностНо първите концлагери са създадени още през февруари 1938 г. по повод - изборите, 572 души от София, Ямбол и Созопол са интернирани край гр. Омуртаг През март 1938 г. в Несебър въдворените на брой 573 души. През юли 1940 г. са интернирани за участие в Тютюноработническата стачка. През юли 1940 г. за участие в р

99

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевМного ПРАВИЛНО !!!

98

Анонимен

преди 10 години

До анонимен47 Ако никой българин не отиде да защитава интересите на държавата, както и своите мисля че проблема не е само в президента или в калпавото правителство а в нас дето пишем по форумите а ни мързи да си изхвърлим *** в контейнер и затова през прозореца.

97

vesko02

преди 10 години

Ако искате вземете залъка от устата на децата за да нахраните нещо дето няма наяждане.

96

Анонимен

преди 10 години

Трябват му средства за да позлати рогата си.........

95

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Впрятелче за пореден път се държиш като нагъл мръсен долен масов убиец комунист! Нито знаеш сега каде съм , нито знаеш какво съм постигнал използвайки свободата си която ми беше отнемана ежадневно преди 25 години ..не знаеш и няма как да знаеш но въпреки това завиждаш , че като човек съм свободен ...знам , комунистите като чуете думата свобода се насирате три пъти :) Имаш дълъг път да Тичаш докъто ме стигнеш комунисте млад !

94

котаракът с чизми

преди 10 години

тазгодишния бюджет е изяден от мишки.

93

Анонимен

преди 10 години

Боже на 7-8 хиляди реално действащи строеви офицери и войници какъв разточителен генералитет... Особено във ВМФ и ВВС. Първите имат три полуразпаднали се катера и една издънена 50-годишна ***, но там са комодори, контраадмирали, адмирали и всекаква лишена от нужда начлническа ***. Вторите пък имат 12 таратайки, които с клизма и молби към Бога могат да вдигнат в небето, но и там генералите са повече от живите самолети... Истинска трагедия!

92

Ф.С.В

преди 10 години

-----Първият му опит на "кръгом" беше --Мистър БИЙН пред армията )) тогава беше на 99% вероятноста да се пльосне по очи пред армията и медиите ахаххахахахаха

91

Анонимният

преди 10 години

Роско е срам за българския мъж, срам за българския висшист, срам за българската политика, срам за българския емигрант и ще ми трябват още 3 часа, за да изредя всичко. До кога ще позволяваме *** да ни се присмиват в лицето ? До кога ? Кого чакаме да ни свърши задължението да изритаме това *** ???

90

до 95

преди 10 години

Извинявай, но от кой точно народ бе избран този ***. От 12-те % геребери и наддиражните бюлетини от Костинброд ли ?От никого не е избран, а назначен от мошеника Борисов.

89

До 80

преди 10 години

преди 25 години беше ад за всички който искаха да са самички и самостоятелни ...Търтеите, най-вече. Сега е рай за тях, нали? Но...Не искам да те плаша, медът свърши, пчеличките са ядосани и знаеш какво става с търтеите? Не знаеш? Ще видиш, гледай в Украйна събитията. И НАТО не може те спаси!

88

Анонимният

преди 10 години

*** е Роско, ама му отива.