419

stoyan.hlebarov

преди 10 години

Руската пропаганда е в стихията си,а платените й клакьори в България нямат срам и лъжат на едро!ГЛЕДАМ НА ЖИВО КАКВО СТАВА В ОДЕСА!Проруските отцепници нападнаха митинг-шествие на украинците и ги предизвикаха да ги натикат в профсъюзния дом!Домът беше запален,за да излязат от там руските провокатори!Те обаче предпочетоха да стрелят от покрива(има и снимки)и получиха своето!ТОВА,КОЕТО ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ,СЕ НАРИЧА "ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ"!А УКРАИНЦИТЕ ,ПРОСТО ЗАЩИТАВАТ СВОЕТО!ТОВАЕ

418

Анонимен

преди 10 години

Убийците от САЩ и ЕС,трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството!! Това са кръвожадни престъпници!!

417

Анонимен

преди 10 години

Rusia ve4e e dovolna , napravi vragove ,hora,koito predi 2 meseca nqmaha nikakvi problem.

416

анонимен

преди 10 години

Путин запали тази война и е виновен за всички жертви в Украйна, но ще си плати както всички диктатори!

415

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСуверена на "суверенна" Украйна не иска да има нищо общо с *** ценности, поне тези на изток от "западниярай" не са готови да умират в името на американската мечта, всеки американски президент да разгаря нови и нови конфликти, та страната му да не се срине в ада .......дано е вярно пророчеството ,че черния президент ще бъде последен за САЩ

414

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 565явно практиките от Хатин и концлагерите ти докарват полюция

413

Анонимен

преди 10 години

така фашистите палеха хората , затваряха ги и който успееше да избяха от огнения ад-го убиваха!истината става все по очевидна- фашизъм в Европа има!

412

Анонимен

преди 10 години

и *** не смее да влезне в Украйна, ще стане страшно.комунизма трябва да бъде унищожен във всичккте му форми....

411

Анонимен

преди 10 години

Путин да се залови и предаде на международния съд в Хага - за подстрекателство в нарушаване на целостта на суверенна държава - Украйна.Путин международен престъпник.

410

Анонимен

преди 10 години

комунизма приключи, сега идва май-големия зор-трябва да се работи...

409

терора е срещуРусия

преди 10 години

Престъпления срещу етническите руснаци.Тези пионки от десния сектор са контролирани от Ярош,който се помещава в Днепропетровск ,който се управлява от Коломойски.Ясно е едно-Украйна може да бъсе САМО федерация оттук нататък и извършителите на тези ужасни престъпления на съд.

408

Анонимен

преди 10 години

Майтап да става,пич!Утре като видим бялата светлина няма да има време.Между другото,аз съм от пол женски,а вас ще ви мобилизират.

407

Анонимен

преди 10 години

Нещо дискусията тръгна неудобно за рубладжиите и почнаха да наводняват с глупости за Македония, Бесарабия и сероводорода.

406

Анонимен

преди 10 години

До славянинАми то във всяка държава по света малцинствата си говорят на майчиния език съвсем легално.Фашизмът е нещо съвсем различно от това да тормозиш малцинствата. изобщо не си наясно с терминологията, затова просто си трай.

405

Анонимен

преди 10 години

Не,сега е моментът да откраднем една малка атомна бомба,да я цопнем в Черно море и да я детонираме.Казват ,че от взрива на сероводорода ще се разместят тектонските плочи и всички отиваме при динозаврите.Според мен такъв е замисълът на извънземните.Значи Обама няма начин да не е извънземен,ама лошо са го направили,личи му.Мани майтата,Ванга ще се окаже права.

404

Анонимен

преди 10 години

България трябва да извлече максимума от ситуацията! Сега е момента да инициираме референдум в бесарабия за отцепване и пресъединяване към нас ! Ако някой възрази влизаме с цялата армия вабанг и цепиме на ред!

403

Анонимен

преди 10 години

Най - демократично би било да се хвърли атомна бомба в Украина! Първо украинците имат тренинг с ядрените катастрофи, второ няма Украина - няма проблем!!! Сигурен съм, че ако Сталин беше жив, щеше да има повече екшън!

402

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента да нападнем сащ, това ще предизвика карамбол, и ще си върнем Македония! Мислим ги като Веско Топалов, а ?

401

Анонимен

преди 10 години

Определението за фашизъм го е дал не друг,а Мусолини.Фашизъм,да знаеш,произлиза от думата фасция,което значи сноп.Тук да вметна,че един от братята на Аспарух с хората си се е заселил в Сицилия,няма да обяснявам нататък.Цитирам по памет:корпоративната държава(ЕС моя бележка) е над всичко,над интересите на отделната група хора и интересите на отделната личност.Аз ,пич,съм старомоден човек и ценя свободата.Харесвам и салама,но губя апетит,когато някой се опитва да ме мачка.

400

Анонимен

преди 10 години

Путин е агент на ФБР, той е новия Джеймс Бонд, само той може да спаси Украйна от лапите на Руската олигархия!