48

Анонимен

преди 10 години

Гражданска война в Украйна няма!Има опити за безредици и метежи в няколко града, подклаждани от москалските рашисти!

47

демократ

преди 10 години

Одеса -база на НАТО...в близко бъдеще.

46

БКП

преди 10 години

До Анонимен--43;Как ги изчисли че са 70%.Всички украинци и голям процент от руснаците не искат РУСИЯ

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 46САЩ не са нарушили нищо от международното право.Във всички случаи ставаше въпрос за доказано милитаристични режими, заплашващи мира.

44

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Когато руските...съветски ръководители,са създавали Украйна след ВОСР,едва ли са си...представяли,че ще дойде ред да си прибират...вересиите.Винаги съм се чудел,каква голяма територия е...заградена с наименованието Украйна,както съм се и...чудел,каква голяма територия е заградена с име Югославия.Сега от последната е останала...бледа следа.За съжаление,на там се е запътила и Украйна;ако разумът на самопровъзгласилите се...вождове,не надделее.

43

Анонимен

преди 10 години

До До Одиссей 1в думата "украинци" се влага едно внушение че, те и дедите им едва ли не винаги са говорели галицкото наречие-------------Нищо такова не се влага.

42

Анонимен

преди 10 години

До БКПГледаш много едностранно на международната политика...САЩ нарушават международното право в подължение на последните 20 години многократно....да не говорим само за ИРАК, Сирия, Либия дори Косово всеми ...и т.н.т ....а за по далечно минало като Панама и виетнам.....не може от позицията на силата да нарушаваш межд.право ...и рано или късно да не си намериш майстора ....

41

БКП

преди 10 години

До Анонимен--29;Абе простьо САЩ си спазват поетите задължения към Украйна; Опазване на целоста и и независимоста и затова чесе отказа от притежаване на ядрено оръжие.Русия нарушава договора който е подписала.

40

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА будем рыбу кормить глобалистами,Сноубордистами да нашистами-------------Доколкото разбирам руски, тези се канят да трепят и нашисти (путинските фашисти)?Ти как си с руския език?

39

Анонимен

преди 10 години

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ЗАПОЧНА. В УКРАЙНА НАД 70 % СА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ. АКО НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ТУРЧИНОВ ГУБИ. А И ЩЕ СВЪРШИ ОБЕСЕН НА НЯКОЙ СТЪЛБ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ..

38

Анонимен

преди 10 години

Estestveno che Rusia e agresora, koi okupira chuzdi teritorii, shtoto bili tqhna zemq :)Dai da si vyrnen i nie zemite koito sa bili nashti.Bulgaria na 3 moreta !

37

До Одиссей 1

преди 10 години

Знаеш ли, Гогол също се е определял като украинец, писал е на руски и е смятал Русия за своя родина. Така че, статистиката ти нищо не значи. Украинците в Одеса са на практика руснаци, говорят руски, също както шопите в софииско говорят български. Сега в думата "украинци" се влага едно внушение че, те и дедите им едва ли не винаги са говорели галицкото наречие от полската граница - което не е вярно.Ти също не се паникьосвай ;)

36

????

преди 10 години

Като чета новините на ДНЕС БГ сякаш чета ИТАР-ТАСС.Всички новини се препечатват от ИТАР-ТАСС,май.Сякаш УКРАЙНА е Русия и новините за УКРАЙНА идват от Москва.ИТАР ТАСС това,ИТАР-ТАСС онова.КЪДЕ Е УКРАИНСКАТА ПРЕСА и нейното виждане за събитията в УКРАЙНА?

35

Анонимен

преди 10 години

абе одисей в тая статистика евреите каква националност са или по фашистки ги отделяме явно е статистика от десен сектор

34

БКП

преди 10 години

До Анонимен--14 ;Не4 САЩ ,а Русия е АГРЕСОР.Тя наруши договорите които е подписала и окупира КРИМ.САЩ СПАЗВАТ договорите с Украйна.Спазване на териториалната и цялост и независимост,затова че се отказа от притежаване на ядрено оръжие.

33

Анонимен

преди 10 години

До Одиссей 1коло укринци са се писали такива шото живеят в Одеса-Украйна ....а знаеш ли колко от тях са против сегашното управление в киев....а знаеш ли колко смесени бракове има там .....гарантирам ти че 90% от Одеса ще са против Сегашното Управление в Киев....Одеса е най интернационалният и модерен град в Украйна

32

Анонимен

преди 10 години

Не че искам да ви плаша, това е само текст на руска группа:Эх, яблочко, да под лопатами, А будем землю удобрять демократами, А демократики, да морды жирные, А в сырой земле все будут смирные! Копай, давай! Давай! Эх, яблочко, да с листами, А будем рыбу кормить глобалистами, Сноубордистами да нашистами, Эх, топить *** руками чистыми!

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 32щото там са коректни ....и не ни разказват приказки от хиляда и една нощ.... аз иначе вечер си пускам по един филм от холивуд за приспиване ...ти и новините им BBC, CNN са със същият сюжет

30

СЪОБЩЕНИЕ

преди 10 години

Главнокомандващият призовава всички русофоби в специален отряд,който ще освободи източна украйна от целокупното руско население.Не се признават болки в гърлото,краката и .н. Той лично с голи гърди и МЪЖЕСТВЕНО ще ги поведе на бой срещу врага

29

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 30 Само бой е малко за тия десен сектор. Просто десен сектор все ги пазят полицаите Инак да бяха ги изгонили досега