12

Анонимен

преди 10 години

"Рашките да се поучат от янките как се убива Осама Бин Ладен."По добре да не се учат . Това беше най-нескопосаната операция - няколко вертолета с командоси срещи един старец с няколко жени и уж никой не знае къде живеел. И така се насметоха, че един пилот разби при приземяването един вертолет. И то на чужда територия - в Пакистан и пакистанците нищичко, ама нищичко не забелязват радарите а после протестира защо ни влизахте в територията - смях! Американците са наемници убийци, но не и войници.

11

Анонимен

преди 10 години

Смокиновите листенца на миролюбието и хуманизма са захвърлени, защото вече са неудобни. Всичко онова, което срамуващият се Съветски съюз се опитваше да маскира, империята на Путин безсрамно излага на показ.Съвременна Русия не преследва световно господство и се задоволява с регионално "изправяне от колене". За самоутвърждаване се оказа достатъчно да тероризираш по-слабите си съседи и да се опияняваш от собственото си мъжество.

10

Анонимен

преди 10 години

До "Ние турците също искаме федерализация на България"Турците никой не ги е канил на Балканите, дошли са да провеждат геноцид и трябва да са благодарни, че българите са ги оставили живи.А руснаци са се били срещу нацистите, да спасяват Украйна.

9

Анонимен

преди 10 години

"До Анонимен 4 Те не са никакви протестиращи. Не се протестира с калашник и РПГ."А сирийските протестиращи и борци за демокрация - та даже имат американска противъздушни оръжия да си протестират с тях - та протесиращи ли са или какво?

8

Анонимен

преди 10 години

Рашките да се поучат от янките как се убива Осама Бин Ладен.Заради трима четирима изкрейзили украинци ще стане трета световна.

7

Анонимен

преди 10 години

"Отдавна трябваше да с армията да се прекратят действията на сепаратистите, малко позакасняло, ама дано да е успешно. "Отнавна, не много отндавна преди няколко години един така прати грузинската армия и после си яде вратовръзката по CNN. Да не стане и сега да се чудят после какво стана и от къде им е дошло - те руснаците са воини а не петли - не прикзават и не дрънкат оръжия.

6

Анонимен

преди 10 години

Blqdovete samo ot boi razbirat...

5

NOrd

преди 10 години

Отдавна трябваше да с армията да се прекратят действията на сепаратистите, малко позакасняло, ама дано да е успешно. Пък ако Русия навлезе, поне ще знаят че са си защитавали страната доколкото могат, то така или иначе вероятно ще нахлуе...

4

???

преди 10 години

До Анонимен 4Ние турците също искаме федерализация на България, искаме си Кърджали, Разград и Силистра.Ще си развеем гордо туското знаме..... ще ни подкрепиш ли в нашата борба.... или ще пратите армията срещу нас и ще ни обявите за сепаратисти?

3

Анонимен

преди 10 години

Просто трябва да се щурмува парламента и готово!Какви са тея граждански воини от нищото!Някакво назначено марионетче ще праща армията срещу протестиращите!

2

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Научавам, че иранците имат поне една атомна бомба!Става заплетена играта!

1

Анонимен

преди 10 години

Сега са се оттеглили, после пак ще ги ударят в гръб. Руснаците имат богат опит във воденето на (досега винаги успешни) войни. Американците ги бива с джойстика да насочват дрони по мирни жители в изостанали държави.Ама срещу Иран и Русия, с дрони няма да мине номера!