24

лекар-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.

23

турски гурбет

преди 10 години

И Русия чака животните на Антихриста.Путин само това чака.Ох как потрива ръце и как го сърбят краката...На запад милионите емигранти, само чакат четирите *** заради, които напуснаха и бащин дом и майки и приятелки.

22

свобода или пъдар

преди 10 години

Долу всички политици,съдии,ченгета и тяхната рода и обръч от фирми.Да живее свободната воля.Бог попита хората,защо искат цар да ги управлява като им е дарил свободна воля. Гласувайте за партии, които не могат да спечелят. Долу евреина, хидроинженера, пожарникаря и ***.все ***.Горете в ада и във вечни мъки.Крадливи гадини!Унищожихте България.Смачкахте българина.Идва времето за разплата.Няма да се измъкнете.Народа е много на брой.От всякъде Ви дебнат.на запад Ви чакат емигранти.И в Русия.

21

скоро

преди 10 години

скоро започва атаката срещу евреина,хидроинженера,*** и пожарникаря-мутра.В българия милиони гладни българи, в западна Европа - милиони емигранти, в Русия само ги чакат с колове и бесилки.Няма да могат да избягат.Къде ще се скрият.Полиция,съдии,всички на колене.Скоро започва и тук войната.Ще прерасне в нещо нечува и невиждане.В Гърция, Испания... навсякъде ще бягат политици и не ще намерят изход.Милионите ще станат на хартийки, банките ще фалират.

20

Путин

преди 10 години

Путин срещу крадливата четворка евреина,хидроинженера,*** и пожарникаря.Само гледайте след празниците, точно на изборите, какви тайни ще се разкрият.Този път всичко излиза от най-близките им хора, за които дълго слугуваха.Никъде не ще могат да избягат.Няма да ги спасят нито банките им, нито милиардите, които имат.В чужбина, милиони емигранти се обединяват.Изгонени, те ще си го върнат.Путин вече се научи от америка, как се правят размирици, как се завзема власт, как се плюе...

19

четири чуми и мор

преди 10 години

Бог и народ срещу четирите животни на антихрист.Дяволът дълго държеше на каиш своите четири животни - евреина(Станишко),хидроинженера,***(Костов) и пожарникаря.Когато свърши с тях ще ги изплюе, защото те са неговата дъвка.Народа само, чака този ден, а той идва.Бог ще дойде и няма да има един българин, който да не ги посочи за унищожителите на България,за гонителите на нашите деца,които се принудиха да емигрират.

18

гласувайте

преди 10 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ - евреина(Станишко),хидроинженера и неговите наместници,***(Костов) и пожарникаря. Това са унищожителите на България.Гонителите на млади българи(емигрантите).Това са четиримата наследници на римския император НЕРОН, известен като гонител,мъчител и убиец.Кой българин ще отрече факта, че тези хора подписаха неизгодни договори, крадоха и изгониха децата ни.АНАТЕМА за всеки, който продаде гласа си за тези хора.

17

акмерика

преди 10 години

Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях, които подписаха българските политици. "Силен ръст на заетостта в САЩ" - ето това се случва в този момент от другата страна на земното кълбо, а тук четирите животни на АНТИХРИСТ - евреина,хидроинженера,*** и пожарникаря.Те унищожиха България и имат наглостта да стават евродепутати.Те изгониха християните, като ги принудиха да емигрират.Те, четиримата са наместниците на Римския император и убиец на християни - НЕРОН.

16

Анонимен

преди 10 години

ei naglost golqma beee DPS stigna da kopuva glasove i v ispaniq bokluci dolni vchera mi predlagaha pari da glasuvam za tqh

15

che

преди 10 години

s 800 000 myrtvi dushi she ima i + 400 000 za dps i za duduka 400 000 i te taka ,ZIK tehen NSI tehen sega she ima 9 mln BG i glasuvali 5 mln i take she stane nomera.2 ta miliona koito opyvat i plashtat za obrychi ,pensii i kebapcheta shte bydat otneseni ot vylnata na mizernizite i chakashtite na tehen gryb.KOgato sse iznesat i tezi raboteshti shte ostanat samo dps bsp duduka i bezpolezni korumpirani milizioneri,dyrjani slujiteli i prokurori da se samo iziadat

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12Явно кълвеш :)Точно това е стръвта тази година: "Не гласувайте"Точно така тия се бетонират!

13

mihail

преди 10 години

Dano ne spe4elqt mnogo glasowe na euro izborite.Ina4e lo[o za Balgariq,*** PAK SA S TQH.

12

данчо ментата

преди 10 години

Да наградим агента на ДС Павел (човекоподобното, което на снимката е в средата), с един мощен шут по мръсния и сорумпиран ***!

11

Анонимен

преди 10 години

Ами те си имат феодално зависимите области с крепостници, така че не им пука за избори, стига , разбира се, да не гласуват българите масово, че тогава отпадат от всякъде.

10

Анонимен

преди 10 години

Кой ви създаде бял ден да не види ,нито тук на земята нито там в отвъдното ,сега ви сърбаме попарата. 5ООг. гнет сега пак са във власта

9

Анонимен

преди 10 години

до 10Вече не кълвем на никаква стръв, приятелю!Просто не гласуваме за никого!

8

RIP BG

преди 10 години

Наглост османо-комунистическа! Няма спасение от таз напаст...

7

Анонимен

преди 10 години

На фона на всеобщата истерия в другите партии и тук на коментиращите, ДПС стои спокойно и авторитетно в политиката, обществото и властта.Браво, бай Местан!

6

Рали1

преди 10 години

"Евродепутатите на ДПС да разкрият офиси, в които гастарбайтерите да получават административна помощ и съвети, обеща лидерът на движението Лютви Местан, пише "Монитор".Направи го в изявление до българските емигранти в Западна Европа, което бе публикувано на сайта на партията.евровотът на 25 май ще е жизнено важен" Защо ли толкова важен-на живот и смърт ли?След като не зависите от външни фактори, защо ще разчитате на гласовете на емигрантите?

5

ист

преди 10 години

Накрая БСП ще плати сметката заради истеричното си желание да останат на власт. А властта разпределя баницата и си оставя голямото парче за нея.