149

Бибо

преди 10 години

И не на последно място никога не трябва да забравяме, че ние сме българи! Трябва да се гордеем с историята си, с културните си достижения! България над всичко!

148

Зара

преди 10 години

Само Станишев има необходимите качества и умения, за да се справи с герберастията и тяхното наследство.

147

Соци

преди 10 години

Станишев броди из страната, за да види лично какви проблеми има от първа ръка. А Борисов се изживява като премиер и лети по света, за да договарял изгодни за нас условия на неща, които ще станат благодарение на работата на други. Грозен човек е Бойко, защото много грозно си приписва дивиденти.

146

Миро

преди 10 години

Истинският патриот не напуска родината си, за да си осигури по-лесен и охолен начин на живот, той остава тук, за да се бори за по-доброто бъдеще на всички!

145

Цеца

преди 10 години

Допада ми върху какво се е фокусирал Станишев - спортни площадки, подобряване живота на хората, осигуряване работа на младите, повишаване жизнения стандарт и разбира се - отново да имаме производство.

144

UFSY

преди 10 години

До САМО ГЕРБ!A как тогава гласуваш за ББ, който дори напуска МВР за да остане с партиен билет? за ЦЦ, ЦЦ и други знайни и незнайни, "бивши" комсомолски секретари, рабфакофци портиери и шофьори на номенклатурата?Питам се само дали знаеш приказката за крушата и опашката? А, отговор дори и не чакам...

143

Герчо с тамбурата

преди 10 години

За 25 години западноевропейските социалдемократи и явни фашисти успяха да овладеят всички политически партии у нас и техните ръководства,затова нещата вървят срещу народа. Единствена партия,която съхрани социалистическите лозунти,е АТАКА и никоя друга.И,ако ни е мил социализма и народовластието,всички комунисти, социалисти и трудовите хора,на тези избори трябва да подкрепим АТАКА и да се оттървем от буржоазните евро- изедници.

142

Анонимен

преди 10 години

не, за БСП ще гласуват поне 99`9%. Сова бърка.

141

Анонимен

преди 10 години

Тези резултати са получени по системата на японския професор Нагодиго...

140

САМО ГЕРБ!

преди 10 години

НИКОГА НА ДАВАМ ГЛАСА СИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ***!!!НИКОГА ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ И ИБРИКЧИЙ!

139

UFSY

преди 10 години

Аз ще гласувам за спокойствието, за постепеноното излизане от изкуствената криза, в която ни набутаха корифеите с дългата скамейка... за съжаление алтернативите на са много добри, но докато има толкоз гъбари, така ще е.

138

Анонимен

преди 10 години

Българи, наистина ли сте толкова заблудени, че искате отново да ви управляват ББ и ЦЦ и най-важната тема в държвата да бъде колко гола е вкарал селския бек на игрището в Бистрица и колко е вдигнал кръвното.За това време, някой да е чул къде ходи Орешарски през почивките си или колко му е кръвното.

137

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са единствените, които могат да ме убедят да гласувам за БСП, само и само за да не се върнат отново на власт.

136

Коко

преди 10 години

Много е висока още престъпността, щом дават 2% преднина на Герб.

135

Явор

преди 10 години

Ще гласувам за КБ само, за да му е гадно на Бойко. Както той ми съсипа бизнеса, така и аз ще му съсипя политиканстването.

134

Петко

преди 10 години

Няма безгрешни хора, важното е тези да не се опияняват от властта и да служат на хората, миналото не ме интересува толкова, стига да подсигуряват добро бъдеще.

133

Коки

преди 10 години

Има един вариант и той е под номер 15!

132

Мими

преди 10 години

БСП този път ще вземат победа, все пак това са европейски избори и е редно да имаме образовани и квалифицирани представители в ЕП. И с тази победа ще се постави началото на поредица победи за по-добрите.

131

Дивна

преди 10 години

Партията с визия, която ми вдъхва доверие е БСП. Другите определено не.

130

Анонимен

преди 10 години

МУТРАТА пращаше SMS до медиите и звънеше в ефир, когато се сети,ОРЕШАРСКИ организира открит диалог с медиите.МУТРАТА риташе мачлета и си правеше ПР с лентички,ОРЕШАРСКИ работи тихо без да вдига много шум, но резултатно.МУТРАТА увеличи за 3 години 4 пъти тока (общо с 58%),ОРЕШАРСКИ го намали макар и само с 5%.МУТРАТА беше слуга на Олигархията,ОРЕШАРСКИ служи на народаМУТРАТА ли си искаш, материале или ОРЕШАРСКИ ?