26

Анонимен

преди 10 години

Ох, получих душевен оргазъм от клипчето. Сега ще си го пусна пак.

25

nexussss

преди 10 години

И сега едни "наши" фирми ще вземат едни евро-пари да построят на бай *** нови къщи и да ги интегрира....Тя схемата е ясна само, че защо си мислят че всички сме толкова ограничени и не четем между редовете?!?!?! И да не забравите да гласувате на 25.04.2014 г., че има бая гладни "политици" дето искат да получават 15000 евро на месец за НИЩОправене в Брюксел... мухахахахаха

24

до 28

преди 10 години

Най-много да събудят българина и ДПС да и сецне келепира!

23

РЕКЛАМА

преди 10 години

цела България е пълно с такива бараки само в Пловдив събарят , айде де РЕКЛАМА

22

CCCP

преди 10 години

Ако тръгнат да събарят в цяла България , ще стане по зле от Украйна , така че по добре да не барат мирна България

21

Как станаха 60 000?

преди 10 години

Как така за 20-ина години *** в Столипиново от 30 000 са станали 60 000 и постройките, в които живеят, са незаконни?!Ако държавата ни е правова, сега трябва да бъдат най-безмилостно санкционирани всички онези, които са били на каквато и да е длъжност, от която зависи недопускането на подобно произволно застрояване с бордеи и всякакви други сгради. Освен това, те да възстановят на общината тези 20 000 лева, които ще бъдат похарчени за събарянето. После да си търсят парите от ***!

20

Анонимен

преди 10 години

Палатка ,Землянка,Наем ,Хотел ,Затвор виж ти родилното ви е с абонамент!

19

Никилова

преди 10 години

Вече 25 год.живея в такъв квартал.Повечето от българите нямат представа за какво става дума там.Пълно отричане на всякакви правила,оскотяване....Докога само ще си пишем по форумите?На всички ни е ясно,че никоя партия няма да предприеме мерки.А те се множат и живеят на наш гръб!

18

жеко

преди 10 години

чакай е ***, като нямаш законно право да си на това място какво си тръгнал да искаш, ще си ходиш у село или отивай в някоя евро държава там си ги отглеждат такива като теб

17

от 30 години насам

преди 10 години

Всяко едно село всеки град имат такива незаконни постройки от 30 години насам , така че вероятно са 100 000- ци хиляди в цяла България , кога ще ги съборът и 100 години нема да стигнат , нищо нема да стане Манипулират бедния Българин

16

Жельо Желев беше

преди 10 години

президент, когато посети Столипиново и се държа по морално укорим начин (най-меко казано). Тогава *** бяха пребили с юмруци до смърт, посред бял ден, гимназистка, която се връщала от училище.Когато репортер ги запита защо са го направили, единият отговори "Ами, беше ни скучно" - тоест,за развлечение са убили българско момиче. Представителка на около 800 българи,живеещи там помоли за съдействие да бъдат преместени другаде. Жельо Жабата ОТКАЗА.По онова време *** в Столипиново бяха 30 000.

15

********************

преди 10 години

Цела България видя Кмета , незаконните постройки остават както до сега е било

14

Миро

преди 10 години

До USAНема армия, защото трябва да се пестят пари. А парите ни трябват за да храним ***.

13

Буда

преди 10 години

Ще се убедя,че мерят с еднакъв аршин когато съборят НЕЗАКОННАТА КЪЩА в Черноморец на представителя на третия пол *** Офшорков!!!

12

Кмета

преди 10 години

Кмета си прави реклама за пред Изборите , нищо друго , нема да събарят само показност

11

Рали1

преди 10 години

"Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?"-Където живеят и други,които нямат собствен имот - ПОД НАЕМ!Но се плаща !Къщата е незаконна ,нали ,в онези 90 % незаконни постройки ?

10

VALIANT

преди 10 години

Не фадроми и багери!Трябваше да пуснат авиацията - щеше да излезе по-евтино и много по-качествено почистването на това гето.

9

до питащата!

преди 10 години

Нотариален акт за парцел в регулация !Виза за проектиране!Съгласуване с кметствата ,изготвяне на архитектурен,конструктивен,екологичен ...план!Наменае на надзорник,строителна фирма ...Акт 14-15-16!Плащане на партиди за Ток ,Вода!След всичката тая галимация може човек да пита "аз къде ще живея" !Ако по етнически и естетически критерии законите важат за едни ,а за други не то и аз ще зарева като заклано магаре ,де ми са правата ,а съветвам и всички българи да го направят!

8

USA

преди 10 години

Не иcкът да съборят всичко щото знаят че *** ще направат бунт , и без тва нема Армия в България

7

Миро

преди 10 години

Солариуми за какво са им на ***, бе? Да минат за *** ли искат?