15

сандо

преди 10 години

хахахаха, солариум си направили *** ... случайно да не изгубят тен през зимата .... хахаха

14

ѝникола

преди 10 години

Зелените площи трябва да са от бетон /без арматура/ а пейките от гранит, иначе проекта ще бъде съсипан за часове , конете ще пасат и тъпчат тревата , пейките ще ги изгорят още първата нощ ! Впрочем видяхте ли коалиционния партньор на Барека -Дудук ВМРО , че са се съюзили с *** , което значи че ББЦ е *** партия !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Хора винаги когато ви дават *** да се оплакват почнете да се оглеждате какви палати стърчат и не се показват от журналистите.Абе българина е просто човече 25 години да си хванал социалната издръжка на гетата го няма никаде в света.И каквото искат да си говорят разни организации на хонорар от чужбина!

12

Анонимен

преди 10 години

Солариум в *** махала? За какво им е солариум, да хващат тен ли?

11

mi4

преди 10 години

Ако тройната банда успее да събори незаконните постройки на тези ***, ще ги призная, че имат повече топки от ГЕРБ !

10

Анонимен

преди 10 години

Добре де, *** като построи незаконна къща и общината няма право да я бута, то в такъв случай аз защо да тегля кредити, които да изплащам 25 години, за да си купувам апартамент и да му плащам данъци, ток, вода и т.н. и да живея в мизерия докато го изплащам тоя апартамент.За къща дори и немога да си мечтая при тези цени на имотите.

9

...

преди 10 години

Ако аз не си платя сметките за ток и вода, веднага ще дойдат, ще спрат тока и водата и накрая ще ми се обадят и ще кажат че частен съдебен изпълнител ще ми прави запори на заплата, на банкова сметка, на пенсия и на всякакъв доход. Значи ако не си платя ме съдят. Ако не платя съм престъпник а *** като не плати е малцинство... Е хайде стига де, що за държава????

8

Анонимен

преди 10 години

Тея хора де работеха при Татово?Толкова ли ни е куха държавата да направи 5-6 " кибука " и да ги пуска.

7

Indianec v BG

преди 10 години

Взема се нещо от този, който има. На тез *** може да се вземе само живота. Безсилието на властите е равносилно на разпад в обществото и тотална ***. Хау!

6

...

преди 10 години

С багера наред и това е. Строят незаконно - няма проблем, ревнат че няма къде да отидат и никой не ги закача. Няма прошка тогава. Не работят - нямало къде. Как да няма, има ама хората искат образование а те са неграмотни. Няма прошка тогава. Нямали пари да си плащат - не е наш проблем това. Виж по горе. Само на помощи чакат от държавата, от мен от теб, от всички нас идват тези помощи - няма прошка. Бременни на по 15 години и раждат като *** - няма прошка за такива. С багера напред и това е.

5

Анонимен

преди 10 години

"Около 50 лавки, фризьорски салони, солариуми"Това със солариума ,дали е маитап, или вдигат за цвят?

4

Анонимен

преди 10 години

Зелени площи с пейки ?Които ще идат за огрев, а и *** да има къде да пасе коня. Я по-добре да изринете и изравните всичко, после един асфалт и става на голям паркинг.

3

Елемаг

преди 10 години

Хареса ми частта със солариумите!!Странна работа, СПА няма ли?

2

Анонимен

преди 10 години

Цялото Столипиново трябва да се изравни с булдозерите, не само лафки и фризьорски салони.Да, ходят на майната си след това ***.

1

Българин

преди 10 години

90 процента от всички сгради в квартала Столипоново са незаконни според общината. Тя не може да премахне тези, в които живеят хора, защото ще наруши правата им. А мене, ако не си плащам данъците веднага ще ми е вземете нали.....