7

п стоянов

преди 10 години

В края на март на един човек са били нужни 563,41 лева, а на едно четиричленно домакинство 2254 лв., за да посреща разходите си.Благодаря за информацията, да са живи и здрави роднини и приятели, че без малката взаимопомощ която си оказваме всеки месец не ми се мисли, добре че имаше и малко гнил социализЪм да имаме поне жилище щото с 580лв заплата/търговски представител/ и жената/учителка/ с 450лв как щяхме да живеем на квартира не знам!

6

Иван

преди 10 години

Пишете сега колко велики са РазБойко, Станишев, Царя, Костов и т.н.

5

Анонимен

преди 10 години

80% от българите могат да си посрещнат разходите -така съм по-съгласен.

4

Ф.С.В

преди 10 години

каква смешна държава- Поевтиняването на живота се дължал на поевтиняването на тока )- и с колко е поевтинял живота когато тока е по евтин с 8% ? а инфлацията ? а това че повечето българи са тряйно бедни и безработни ? ами 1/3 от българите са пенсионери с 200 лв пенсия . това са 2 милиона пенсионери- тогава значи благодарение на поевтиняването на тока те сега ще живеят по добре )) ще си купят сламки за киселото млекце ,,Какво ВЕЛИКО поевтиняване има в БГ ! ако поевтинее парното ще караме Кадилаци

3

ЕС

преди 10 години

Слава на ЕС !!!

2

nexussss

преди 10 години

Четете тая статия и пак и пак ходете да ги обличате с власт тези изедници, дето разгониха децата ви по света, а вас обрекоха във вечна мизерия...ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ СЪЩИТЕ ТИЯ *** (ВИЗИРАМ ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ)!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости... живота е поскъпнал, качеството на всичко е паднало до минимума само и само да са ниски цените, младите и кадърните бягат, до няколко години в БГ ще остана само шайката крадци наричащи се политици, *** които само искат и пенсионери ровещи по кофите.