19

Онуфри до 17

преди 10 години

Единствения "Южен поток" който ще видиш в реалност е нощното ти напикаване когато заспиш с пикало насочено на Юг.

18

Анонимен

преди 10 години

Ако не започнем да строим нещо което реално ще носи доход винаги ще си бъдем бедни. Пари трябва да влизат в държавата, пари. Това е целта на Южен поток, нека и тук да минава нещо важно да може малко да ни уважават от Европа, да придобием самочувствие а не да сме последната дупка на кавала която винаги е съгласна с всичко което и наредят. Ние все пак сме пълноправен член на ЕС и е време да започнем да се държим като такива. Поздравления за министъра.

17

Анонимният

преди 10 години

Това важи и за европейските социалисти и демократи, с малки изключения, които заявиха, че ще гласуват против, но в крайна сметка се оттеглиха.А истинската санкция, ако ви стиска, е спиране на Северен поток.

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонименне бизнес а източване на България!

15

Анонимният

преди 10 години

Препоръката на ЕС за спиране на Южен поток е препоръка за санкция срещу Русия, а не за съобразяване с европейското законодателство. В противен случай ЕС щяха да преговарят с Газпром от името на страните-членки. И ГЕРБ се разчетворява: гласува за санкции, но на думи е против, гласува против Южен поток, но на думи е за.

14

Анонимен

преди 10 години

Европа отдавна е казала СТОП на България и е крайно време да и покажем един среден пръст. А за всички тиквеници *** и подмазвачи на чернилката от белия дом е добре да знаят че Южен поток ще донесе и приходи в хазната и работа за хората. Нещо което селския бек от Банкя отдавна е забравил, отдавна е забравил че хората трябва да се хранят. Тикви стойте си на село, нали така ви нареди наркотрафиканта и убиеца.

13

Анонимен

преди 10 години

Искам Южен Поток в България !!!гарантирани доставки на газ. конкурентни предимства за Българските предприятия. Работа за населението по цялата му верига.

12

Dan

преди 10 години

Абе с две думи,"..нека си приемат резолюции в европарламента ние докато можем ще бъркаме в кацата с меда, за това се борихме да дойдем на власт.." нали така другари комунисти, аааа ***-ха вие така стесе натопорчили да крадете, а те ви викат -остави тая далавера от къде на къде... я си давайте както знаете на едро и с големи суми,че я дойдете пак на власт я-не, да вярно послахте си с новосъздадени партии, да има на какво да стъпите ако влезете в парламента,но ще трябва пак да делите не само с ДПС

11

Читател

преди 10 години

Както вече на няколко пъти казаха Ердоган и Давутоглу, ако ЕС не ще Южен поток, то Турция ще го вземе на драго сърце. Резултатът ще е както винаги много на нула срещу България - няма тръба, няма газ, няма транзитни такси, няма работни места и т.н., но в Брюксел ще са доволни и с доволно добре излизани ***.

10

Анонимният

преди 10 години

Андрей Ковачев от ЕНП, която беше водещата политическа група при оформянето на документа, обърна внимание, че ГЕРБ е за Южен поток, стига проектът да бъде изцяло съобразен с европейското законодателство, предаде БНР.

9

Анонимен

преди 10 години

Какво преувеличение бе???Европа казаха- СТОП! На Южен поток!Тая съвеЦка *** продължава да се прави на ощипан. Включая Сергей, Орешарски и останалите путинофили=продажници от БСП и ДПС.Баси- тези комунисти, верно само куршум в главата ги оправя.

8

Онуфри

преди 10 години

Червенотиквениците ридаят защото "облажването" покрай Южен поток се отлага за куково лято, а пари за избори трябват спешнооооо ...

7

пена

преди 10 години

Какво преувеличаване бе пуйко? Хората в прав текст ти казаха, че искат да се спре. Направете го на инат и след това ще продавате газта на *** във факултета. Европеец повече няма да се надене на руския.....

6

Анонимен

преди 10 години

Значи Северен поток обаче Южен не може. Като не може тогава ЕС да започне да ни плаща компенсации или да ни даде алтернатива. Ние все още сме държава и си имаме интереси и в наш интерес е да имаме Южен поток за да може най после в тази страна да има малко свежи пари и работа за хората. Ако ЕС не може да ни осигури алтернатива тогава да ни спести безсилието си. Браво и на Драгомир Стойнев който се престраши да се изрепчи на съюза и да защити България, нещо което предните *** не правеха.

5

квартал Смирненски

преди 10 години

С Другарите от Партийната организация в Пловдив на тези избори ще гласуваме за Сидеров именно заради лицето Вигенин който ни предаде на прозападните фашисти.И преди 9 септември сме имали врагове с партиен билет като това момченце но после да не се забравя разплатата идва към предателите!

4

Анонимен

преди 10 години

Комунистите са готови да ликвидират държавата и да я продадат на Москва, да не забравяме че през 60-те години искаха да ликвидират България и да я присъединят към СССР, а през 50 те забраниха на хората в Пиринско да се наричат българи. Единствената партия в света която е правила атентат в църква . Комуниста никога не е мислил за хората и държавата, така е и с южен поток- служат вярно на господарите си от Москва.

3

Черен Петър

преди 10 години

Тече, всичко тече - времето няма бряг и ни влече - няма как.

2

Черен Петър

преди 10 години

Тече, всичко тече - времето няма бряг и ни влече - няма как.

1

Анонимен

преди 10 години

Какви коментари - за тоя Вигенин има пълно единодушие и сред русофили и сред русофоби, че е ***.