77

радо

преди 10 години

Дженерал мотърс има много заводи и един милион работници и служители по света. В САЩ обаче няма нито един завод и нито един работник. Има един мъртъв автомобилен град Детройт, останал с филма на Чарли Чаплин на конвейра.... Вече и Чарли го няма.Такава е хамериканската икономика - хамериканска трагедия ...

76

кони

преди 10 години

Какво произвадство в Русия бе другарю ?

75

куби

преди 10 години

И са кво стана, оказва се че изтока в който е съсредоточено почти цялото производство на планената не иска повече западните търтей да им се правят на менажери и да лапат печалбите. Накрая запада пак ще трябва да започне да работи, не може всички да са менажери.

74

киро

преди 10 години

Виж нагласите на обикновените хора, после говори. Дори Борисов застана зад Русия *** грберухи

73

ели

преди 10 години

са с вас, ха ха ха, *** пропаганда, напомняща отминали времена

72

еми

преди 10 години

И на кой требе да я дават Русия?Не моеме да те разбереме

71

мария

преди 10 години

дано си прав, ама мисля, че путин няма да даде властта на избори...

70

радо

преди 10 години

Давайте Русия, хората по цял свят са с вас !!! А на следващи избори няма да управлява нито един враг на Русия

69

Неутрален

преди 10 години

Русия винаги е била империя и продължава да бъде, защитава достойнство, икономика и сигурноста на страната. А какво защитават враговете й - нищо, те имат само цели на властване и пълнене на джобовете на определени хора, нито се мисли за народа нито за мира. САЩ и Европа би трябвало да полагат всичките тези усилия за по добрия живот на хората но.. уви човешкия мозък на някои се е вманиачил и третират "човеците" като материал а още по-лошото е че с помоща на промиване на мозъци се имат за такива.

68

кони

преди 10 години

*** в някоя синагога и питай да ти обяснят как е станал номерът с Давид и Голиат. Да видим ще вденеш ли нещо...

67

куби

преди 10 години

троен натиск -дали ще му издаржат китките на джудже номер2 ?тои много обича да го натискат.

66

киро

преди 10 години

СССР се разпадна заради социалистическата планова икономика и 1000% държавна собственост. Русия вече е капиталистическа страна със своите частни собиственици и даже милиардери и няма да се разпадне! И ако преди битката беше между два строя, сега е между капиталистите от двете страни. Всъщност, това са вътрешните битки на копитала, според Маркс.

65

еми

преди 10 години

Не простеещите социта, а лично тоя Менделеев да прочете за Стенли Маер ( hho stanley meyer)

64

ели

преди 10 години

Примитивна Държава , която след крепостничеството изгражда социализма , след социализма назначава послушни олигарси , нито един ден в историята си няма нещо демократично , различно от царското чинопоклоничество и раболепие.Затова умните и гениални руснаци се реализират в чужбина.Жалко за обикновените хора

63

пешо

преди 10 години

аз живея в us от 1997 и не виждам голям стремеж за преминаване кbм някакви алтернативни горива, вярно има вече доста дизели и хибриди, но огромното мнозинство от колите са бензинови, в сев. каролина газ няма, ако минеш на газ, трябва да демонтираш бензиновия резервоар, а колонки за зареждане с газ няма. смятам, че петролните компании ще произвеждат и продават бензин до последната капка суров петрол.

62

мария

преди 10 години

Ще се сборите с враго.Особено сега с новата визия на Рублата, с дупка на женски полов орган в центаро на монетата

61

Анонимен

преди 10 години

Бай Стоян е гледал филмчетата на псевдоразбирачите дето ги пускаха преди време, ама не е разбрал какво са искали да кажат с тази "Кимерика". Ама то така е - кой разбрал - разбрал !

60

радо

преди 10 години

Българските пичове са по-големи от руските. Ама хамериканските, хич ги няма ....

59

кони

преди 10 години

Те ако руските "пичове" бяха толкова яки, рускините едва ли щяха да прелитат от цвят на цвят

58

куби

преди 10 години

Тоя ,,троен натиск " ми прилича на шведска тройка, или даже четворка ... Три хамерикански мадами с един як руски пич .... Всички ще са удовлетворени.