265

Анонимен

преди 10 години

До neobrqzan gerberastтой няма майка ве. Умряла е. Те всичките ли ще отиват там

264

дум

преди 10 години

Момчета разбирам желанието ви да изразите мнение и позиция да се почувствате мъже.Аама оставете кръчмите с чалга и прочетете някоя книга за да не се излагате.Че пишете само глупостиа за Сталин да се радва че беше запада и това също можете да го прочетете.Оносно ВСВ Хитлер губи защото отваря фронт в Африка за да достигне до петрола на Арабите.Ако беше минал директно през Россия ?????????И добре че е изгубил не че ние спечелихме като васали на друг диктатор

263

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТE, като очистиха Борис България воюва ли срещу руснаците? Те хората трева пасат и няма да направят връзка между събитията ако почнат да ги пращат на Източния фронт.

262

фкбхв

преди 10 години

Аве тея от юруш днес пак ли пици ядоха?

261

Анонимен

преди 10 години

Защо руснаците искат България да управляват хора с турски имена?!

260

Анонимен

преди 10 години

До фхкфгима, един-двама-трима

259

да знаете,

преди 10 години

Само ГЕРБ! С ГЕРБ напред! Зарежете юрушите и ортаци!

258

георги

преди 10 години

Късно е г-н Болен вече всички разбраха ,колко си долен,Как за 4ервени парици и турски жълтици и душа и *** продаде ДАНО ДА ИЗГНИЕШ В ЗАБРАВА

257

milen

преди 10 години

boiko borisov e fusta... ko e za paleca gore....

256

mimo

преди 10 години

balgaria na 3 okeana

255

Анонимен

преди 10 години

Момче промит ти е мозъка от дългогодишно комунистическо обучение по история. Бегай се скрий некъде че ставаш смешен.

254

оргия

преди 10 години

Сидеров болен мозък такъв защо всичките модерни политици си изпращат децата да учат държави от ЕС или в САШ а не в Русия ?!?Възпитаници на руското школо не малко некадърници минаха през модерната ни политическа класа отдайте заслуженото на този народ участвал в руско-турската освободителна война и стига сте се "надупвали" вече стига робско поведение .Точно ти болен мозък говориш за колониализъм а брата руснак иска ли неиска да ни продава най скъпата газ .Някой умишлено ска да върим назад а не на

253

ЗАПАДНЯК

преди 10 години

СТАЛИН ТРЕБАШЕ ДА НАПАДНЕ ТУРЦИЯ, НО ГО Е БИЛО СТРАХ ОТ СИЛНИТЕ ВОЕННО ТУРЦИ....А ТУРЦИТЕ ПОЧТИ ВЛЯЗОХА КЪМ ХИТЛЕР И КЪМ РАЙХА...ИСМЕТ ИНЬОНЮ Е ЧАКАЛ САМО ГЕРМАНИЯ ДА ПОБЕДИ НА ВОЛГА.АКО ПАУЛУС И МАНЩАИН БЯХА БИЛИ В СТАЛИНГРАД....ДНЕС СССР-ГРАНИЦИТЕ МУ, ЩЯХА ДА БЪДАТ ГЕРМАНИЯ ДО ЕНИСЕЙ...ТУРЦИЯ-КАВКАЗ И СРЕДНА АЗИЯ, И ЯПОНИЯ - ОТ ЕНИСЕИ НА ИЗТОК.

252

АТАКИСТ

преди 10 години

до 331Нямало логика Хитлер да очисти Борис , защото Борис не иска България да воюва срещу врагът на Хитлер- руснаците????Браво бе!

251

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Коментарът ми ще бъде много лаконичен... - низост, мерзост... - сидеровщина...

250

Анонимен

преди 10 години

За да му готви бе *** с Хитлер са лични приятели и съюзници. Аз ако ходя на война няма да очистя този който ми помага. Разбираш ли че няма логика в това Хитлер да го отрови.

249

Анонимен

преди 10 години

До Десенако части на червената армия не се бяха отклонили през БГ-ти и през Югославия, руснаците щяха да се появят на атлантическия бряг и тогава? Явно Чърчил...

248

АТАКИСТ

преди 10 години

до 324ДАЛИ на Сталин да съсипе половин Европа? Някой си дал на Сталин нещо си, щото са избили 25 милиона от народа му???? ДАЛИ ?????*** *** скапана да е.а!Сталин заслужаваше цяла Европа да завземе след този геноцид на Хитлер спрямо руснаците, не половин!

247

Еничар Волен

преди 10 години

Сидер ага бил "запазил" стабилността в България като докара ДПС на власт! И с цялото си безочие продължава да се хвали с това! Грабовски много често го кани в предаването си този ***, да го не е взел на щат?

246

Анонимен

преди 10 години

Цар Борис не е отровен от готвача на Хитлер а от комунистите . Първия опит за елиминирането му беше взривяването на Света Неделя но там се провалиха и накрая го отровиха за да си прочистят пътя към узурпирането на властта в България.