34

до 42

преди 10 години

Грешиш,тук приятелството няма нищо общо!Просто по навик винаги сме удобно надупени на всички страни!Грехота е да изтървеш такива ***,нали!?

33

Adam1966

преди 10 години

Европейското грозде е кисело ! До вчера Япония щеше да купува газ ама пусти Курилски острови ! Остава Южна Корея то пък там май има американски бази ! Лошо много лошо не останаха други страни , все нещо има неуредено с тях !

32

Анонимен

преди 10 години

ЕС ще се отдели от САЩ когато цъфнат налъмите...

31

Анонимен

преди 10 години

опростили дълга на Сев.Минзухария..колко е лесно да се опрости дълг който посмъртно няма събиране.....

30

Анонимен

преди 10 години

Браво, другаря Путин е пич!

29

Анонимен

преди 10 години

а бе днес ще ме напикаете от смях, единия диктатор опрощава дълга на другия който така или иначе няма да се плати...

28

Анонимен

преди 10 години

До лихварА МВФ не опрощава и една стотинка. И ти го забива до правнуците.

27

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Извинити пажалуѝста... - този на снимката таварисшч *** ли е...

26

Одисей 1

преди 10 години

Всички се досетихте, че всъщност аз съм СТРАНДЖАТА но с друг ник............Ооооо боже как обичам да ближа *** *** на американците !!!!

25

Анонимен

преди 10 години

Путин пак се е въртял в леглото цяла нощ и е бълнувал как бобулечки го хапят по краката. И кой е казал, че Южна Корея ще тръгне да прави газопровод през севера като те са на ръба на война и през тая тръба газ посмъртно нема да мине.

24

лихвар

преди 10 години

Опрощават 11 милиарда, но оставят 1 милиард.Винаги така правят, мръсниците! Изнудват сега за нещо, опрощават уж, но си запазват един милиард. Северна Корея никога няма да може да го плати. Ще набъбне от лихвите и след известно време - пак същата работа.

23

Анонимен

преди 10 години

Единствено на България руснаците го начукват по братски в разчекнатия готов *** на българина с най-високите цени на газта и никакви отстъпки! Това е понеже са ни най-големите приятели!

22

Adam1966

преди 10 години

Мечти Мечти ! Русия , Китай и тъй на т...Ами кой ще е капитана от първите две ?!! Китай не глупав знае си интереса трябват му от тия Зелените само че не човечета , банкнотите от снимката и технологии плюс инвестиции ! Има време за Монголия /наречена външна/ , защото вътрешна Монголия е в Китай !Те умеят да чакат и работят упорито .

21

Анонимен

преди 10 години

Ave , rusnacite kato si opravqt ko4inata ,togava da" biqt kalpaci v zemqta ",no oshte ne sa gotovi za takiva foerverki .Proshtavat na 4ujdi ,a na svoi ( razbirai -ve4e zarobeni ) nikoga ne prostqt.

20

Йово

преди 10 години

А дано и на нас нашите партньори от Световната Банка, САЩ и ЕС ни опростят дълговете. А ДАНО АМА НАДА ЛИ! Другото е, че на Русия май намери къде да трансферира газта от "Южен поток" и то в Корея на Путин нещата вървят но на Барозо за газопровода от САЩ май скоро няма да го има. А на нас да ни е честита газта от САЩ, ИМА ДА СИ Я ЧАКАМЕ ДОСТА ВРЕМЕ.

19

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До АТАКИСТВиж, аз с теб не мога да се меря. Забелязам си тук вув форума от изгрев до залез слънце. И няма тема , по която да не си компетентен.Но все пак ти прави чест, че отстояваш твоята партия. Малко като Дон Кихот /Волен/ и Санчо Панса / ти / .С тая разлика, че ти по цял ден пишеш глупости тук, а твоят духовен водач, харчи членският ти внос и на партията, в Хавана и Париж.............

18

Анонимен

преди 10 години

Това е добър жест към разорена Северна Корея.

17

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли разликата между Русия и САЩ и МВФ?

16

дядомраз

преди 10 години

Третата световна отдавна тече и тя е за нефт и газ, които намалят. Русия обаче преди дни откри пореден огромен (300 млн.т) залеж в Астраханска област. Обръчът от US военни бази около Русия се затяга ,а НАТО пълзи неумолимо на изток. Нали разбирате,че не съдбата на украинския или друг народ вълнува запада?

15

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Нали ме знаете, че съм *** и нахален ? А, щях да забравя ...... и най-обичам да лижа американски дупета