92

юнака

преди 10 години

веднага презедента ни да обяви война на Русия,ще изпратим наща гемия Дръзки да бомбардира Севастопол.

91

Анонимният

преди 10 години

Проблем за държавата е, когато я яхне калинка! В момента България е 100% в тази ситуация.

90

Анонимният

преди 10 години

Президентството отправи най-сериозно предупреждение към Русия да се изтегли от Украйна. Иначе може да наложи икономически санкции на Русия. Това ми напомня отново за стария виц: Мравуняк отива на поход и оставя Мравчо да пази мравуняка. Да не дойде Мечката. Връщат се от похода и виждат, че мравунякът е изпотъпкан на бербат. Мравчо седи отстрани. Кво стана, бе? - Остави се, казва Мравчо дойде мечката, тъпка, блъска, майката ни разгони. - И ти какво направи?! - Страшно й отмъстих. Отидох в хралупата й, застанах в центъра и зверски се изср*ах

89

ТHE Патриот

преди 10 години

Челхльо Тъпанлиев!

88

Анонимен

преди 10 години

Независимостта на България от САЩ не е важна.

87

ТHE Патриот

преди 10 години

слузест гол *** ,президент си ми на космите на оная работа!

86

Анонимен

преди 10 години

"О, неразумний и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш Българин!" - ами оти президенто ни е мижитурка за никакъв *** не става

85

Бай

преди 10 години

Плевнелиев, *** такъв!Бори се за единна християнска и православна вяра. Не се бори за имотите си по гръцко.Ако се бориш за имането си - в злато и гол и бос и без нищо ще си заминеш. Плевел такъв!Що не кажеш кои са кукловодите, с които си играеш на куклен театър?!Нали знаеш къде кукловодите си пъхват ръчичката в куклата?ВЪН, ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ!

84

Анонимният

преди 10 години

Защо си избрахме един човек който е марионетка на Бойко Борисов? Ако не зареждаш една кола с гориво, рано или късно тя спира. Така е и с мафията ако елиминираш кръга от фирми, които я захранват с пари, забавяш хода на цялата машина.

83

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев е една одиозна, карикатурна фигура, която не е дорасла нито политически, нито интелектуално да заема този пост.

82

Анонимният

преди 10 години

На фона на цялостното поведение на шефа на Дондуков" 2 у нас и в чужбина шизофренично звучи и позицията му, изразена пред шефа на Европарламента в Брюксел Мартин Шулц, че евроизборите ще бъдат третирани като вътрешнополитически избори и като повод за конфронтация между политическите партии.

81

Анонимният

преди 10 години

Твърденията на Плевнелиев, че Москва ще ни окупира като Крим и че България категорично трябва да подкрепи санкции срещу Русия, сигурно будят смях в Кремъл.

80

Анонимният

преди 10 години

Хубаво би било държавният ни глава да си припомни, ако изобщо е чел Макиавели, Кисинджър, Бжежински, Тачър, Примаков, Дън Сяопин и Симеон Радев. И е хубаво да осъзнае, че и малка страна като България може да води достойна външна политика наред с Великите сили, без да показва мускули. Защото често мускулите са признак на слабост, особено когато липсва интелект. И тук не става дума да свеждаме глава пред Русия, от която сме зависими най-вече в икономическо отношение.

79

Анонимен

преди 10 години

Дали му е дошла мъзгътъ на президенто? Гледам, че го обикалят мераклии!

78

Анонимният

преди 10 години

Гафовете, които прави във външната политика от известно време насам, сериозно удрят по реномето на страната и будят недоумение у партньорите ни и на Запад, и на Изток. Истината е, че Плевнелиев тотално е проспал курсовете по дипломация, държавен протокол и етикет, които са задължителни за всеки начинаещ политик, пък камо ли за държавник и още повече за президент.

77

Анонимен

преди 10 години

Държавният ни мазга разговаря с вицепрезидента на САЩ

76

Анонимен

преди 10 години

***,я кажи закачи ли си онова, селфи в президентството(в къщи няма да посмееш,че жена ти ще те буха с точилката).Ако не си,побързай,че аз вече си го турих в ***.

75

Анонимен

преди 10 години

Помисли за България недей да се вреш там дето не ти е работа *** долен!

74

Анонимен

преди 10 години

О, неразумний и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш Българин!Пиши на кирилица бе ИДИОЩТЪК (извнявай, роботче):))))))))))

73

Монархист

преди 10 години

Плевналиева е за това, което и кажат да е. Тя няма право на мнение, глас и защита на някакви национални интереси, просто защото е Плевналиева! Пък и самият факт, че вечерта когато я избраха за президентша един пожарникар й тегли ушите пред всякакви медии и хора, какво говори за нея? Че е послушка. Чинно изпълнява и не възразява на господарите. Не благодаря, това не е моята президентша.