310

Анонимен

преди 10 години

В Одеса местните украинци само ще се оправят.

309

тя

преди 10 години

Не може с танкове да излезеш срещу народа си и това да донесе успех!

308

тя

преди 10 години

Със сила и оръжие не може да се крепи държава. Трябва да се проведе референдум и да се види какво иска народа и в каква държава да живее.

307

дядо

преди 10 години

Началото на края на Украйна,щом и Одеса ги отлъчи,киевската хунта е в предсмъртна агония,жалкото за нас е ,че пак сме заложили на куция кон!!!Между другото установявам от коментарите,че освен на Украйна и на нас вече не ни е нужен газопровод,*** пикаят газ яко и ще напълнят бързо резервоарите в Чирен...

306

Анонимен

преди 10 години

Само силно националистическо лоби в евро-парламента ще защити националните ни интереси, а интересът ни е: премахване на безмитната търговия и налагане на квоти за западни стоки в България. Само когато купуваме колкото и продаваме на запад,то ще са заинтересовани да се подобри икономическата ситуация в България.

305

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега господата МИРОЛЮБЦИ от САЩ и ЕС да си вземат майданските чучела, за да няма още кръвопролития! То не бяха руски военни, руски сепаратисти - лъжите ви не минаха, хората не ви искат!!! Ако наистина сте демократи, взимайте си демократчета и да ви няма! Ако не ги вземете, ще ги бесим недемократично!

304

Анонимен

преди 10 години

СЛЕД СКВЕРНАТА ПРЕГРЪДКА НА МАЙДАНА МЕЖДУ ОТКРОВЕНИЯ ЦИОНИСТ-ЕВРЕЙНА КОЛОМОЙСКИ И ЛИДЕРА НА ДЕСЕН СЕКТОР ДМИТРИ ЯРОШ,ТОВА ДОКАЗА,ЧЕ КОМУНИЗМА,НАЦИЗМА И ЮДЕО-МАСОНСКАТА( ДЕМОКРАЦИЯ),НЕ СА НИЩО ДРУГО,ОСВЕН ЕДНА ЕВРЕЙСКА ИЗМАМА ЗА ПОРОБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ,ОГРАБВАНЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ОМРАЗНИТЕ ЗА ВСИЧКИ ЕВРЕЙ ПРАВОСЛАВЕН РУСКИ И БЪЛГАРСКИ НАРОДИ,ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА С НАС ,СЛЕД КАТО БЯХМЕ ОКУПИРАНИ ОТ НАТО И НАБУТАНИ В ЕС

303

Анонимен

преди 10 години

498 от монгал става ли цивилизован?

302

Анонимен

преди 10 години

*** Е ЧЕРВЕН ФАШИСТ А СЛУГИТЕ МУ СА УБИЙЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ТЕРОРИСТИ !!!КАКТО ЩЕ ДА СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА С ПУТЛЕРА И ПАРТИЯТА МУ Е СВЪРШЕНО ВЕЧЕ!

301

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за националистите,те ще развалят този европейски ***!

300

Анонимен

преди 10 години

До *** капутЕ, ти какво искаш, бе *** *** и нахален ние да я плюем, да я предаваме, а тя да ни дава евтин газ и други суровини, та бивши *** като тебе да могат да крадат. А колкото и пъти да повториш (така ви учат на идиотските ви семинари западните учители с методите си за ***) фашистка Россия никой, ама дори и истинските фашисти, няма да ти повярва. Напротив, укрепваш вярата в Русия единственото поне малко по-честно и човешко място в света. Защото ти си точно болшевишки фашист предател на баща си.

299

Анонимен

преди 10 години

Истинското име на оная ционистка *** Виктория Нюланд е Нюделшман,-еврейка по майка и баща .найстина евреите са проклятието за човечеството.

298

Негърчо

преди 10 години

И ОТ МЕН личен Поздрав за братушките! Цяла България е с Вас! Сега да видим дали точно това бяха планирали ХАМЕРИКАНСКИТЕ *** или сметките им започнаха да се изкривяват ..Кои са истинските терористи дето идват от далеч да въдворяват ред и демокрация ??? Либия, Косово, Ирак, Сирия и много други ...

297

Анонимен

преди 10 години

украина те са парозити

296

Анонимен

преди 10 години

Вчера след като киевските власти дадоха заповед армията да атакува народа в източна Украйна един депутат от киевската рада представител на партията на регионите се обърна към управляващите от трибуната и им каза в очите,че доскоро ги смятал за американски агенти ,но те се оказали руски ,защото с последните си действия правели всичко възможно да навлязат руски войски и да вземат цяла Украйна .

295

Предсказател

преди 10 години

Краят на демокрацията и "либералния модел" е близо. Една голяма лъжа е на път да бъде изметена като "най-правилен модел на обществото". Този модел се издъни окончателно. Кризата в Украйна е просто поредното доказателство. На този свят му е нужна коренна промяна и съвсем други ценности, а промените винаги трябва да се изстрадат.

294

соросоид

преди 10 години

Тука имаше един дето се подписва като ODESSA ...тука ли е още или е отишъл да помага ...защото ако иска да прави такива неща и тук - да знам да точа ножа !

293

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 316Цифри дай цифри! Плащаме 1 милиард евро за членство в ЕС,а в България се връщат 700 милиона по програма красива България. Къде са новооткритите работни места? Никой българин не е почнал да пасе по паркове и градинки.

292

Анонимен

преди 10 години

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РУСНАЦИТЕ НЕ ПОДКРЕПЯТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПУТЛЕРА КОЛКОТО И ДА ЛЪЖАТ С РЕЙТИНГИТЕ В РУСИЯ!!!!ТЪЙ, ЧЕ ПРОСТАЦИТЕ ПУТЛЕРОИДИ ТУК ДА СЕ ПОСТАВЯТ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ РУСНАЦИ!!!!!!!!!И ДА СЕ ПРАВИ РАЗГРАНИЧЕНИЕ!!!!! ТЕЗИ ЗАВЗЕМАЩИ СГРАДИТЕ В УКРАЙНА И СТРЕЛЯЩИ ПО ПОЛИЦИЯТА НА УКРАЙНА СА *** НАЙ-ОБИКНОВЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ!

291

Анонимен

преди 10 години

Колко ли платени драскачи има тук, след като постове, с всеизвестни и очевАдни факти биват осмивани или маргинализирани веднага, а други получават по 5-10 гласа в първите 20 секунди, след написването им. Някои явно много се страхуват, че ако не държат пропагандата на всички фронтове, ще загубят много бързо :))