216

Анонимен

преди 10 години

Като са толкова отворени руснаците защо не ни нападнат или не нападнат Румъния ? Да ама имаме един договор и според него ако някой ни нападне всички натовски държави отговарят подобаващо със сила.

215

Анонимен

преди 10 години

И с тия наши Натовски бази в България кво ще правим ще плашим Руснаците ли ами че те скоро се разхождаха около тях наш Плевнелиев като е такъв бабайт да даде заповед за стрелба кво дреме или от него не зависи нищо Ами само Подскача и се Паникьосва Ами тия Натовци кои чакат нали уж ще ни защитават От Умрял Писмо

214

Анонимен

преди 10 години

Руски самолет майка си ли дири в българското въздушно пространство. Някой давал ли му е разрешение и защо е изтребител ? Вероятно се е опитвал да стигне до някой площад и да си разтовари ракетите върху мирните граждани. Вероятно е терорист. Точно за това и е свален. Ако руснаците искат да си покажат мускулите НАТО ще им разбие физиономията много лесно.

213

До 318

преди 10 години

А бе ти луд ли си бре Руснака си прави Разходки на Американските кораби ама не стрелят Падне ли Руски самолет на Българска територия смятай ще ни се стъжни по всички Параграфи Американците само това чакат и на такива като тебе се надяват

212

Анонимен

преди 10 години

ЕТо истината: всичко е американска дезинформация. Ще се убедите като изгледате двата клипа със сваления въртолет.Първият е манипулиран от американците а вторият е истиснкият в който се вижда че въртолета е свален в Сирия! Сложете пред линкаrusvesna.su/news/1397578429

211

Анонимен

преди 10 години

След като руски изтребители ни нарушават въздушното пространство и ни шпионират защо да не поиска помощ от нашите съюзници НАТО.

210

До 313

преди 10 години

Ти пък за кви ни взе сега за Счетоводители ли Дръни един телефон до шефа си в Израел да видим къв процент ще ти остави

209

T

преди 10 години

Как може да има толко руски *** в тая дъжава?! Ужасен съм!!!

208

Анонимен

преди 10 години

Само сметнете 24,5 тона злато на колко лева се равняват.

207

До 309

преди 10 години

А сега разбра ли Ква е разликата след 89 година пак го дадохме Ама без БойЕгати и Будалите

206

Анонимен

преди 10 години

България плаща след войната 24,5 тона злато на Русия обезщетение и въпреки това тези *** ни нападат. Помислете си само за какво количество злато става дума и колко богата държава сме били за да ги платиме без проблем. Тогава сме имали дори немски подводници. Нашите лекари и учени са завършили по Германия и Австрия и са били специалисти на изключително ниво и какво става когато нахлуват шумкарите ***. Разкъсвали са ги с коне и са ги драли като абсолютни изверги и синове на дявола.

205

до 306

преди 10 години

Като дойде до смъртта, само да не се осереш като почнем да си ги мерим. :)

204

До 304

преди 10 години

Блажени са Вярващите Амин

203

Анонимен

преди 10 години

СМЪРТ ЗА РУСКИТЕ ФАШИСТИ-ИМПЕРИАЛИСТИ И КОЛОНИАЛИСТИ И ТЕХНИЯ ФЮРЕР ВЛУДИМИР *** И ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИБРИЦИ ОТ АНТИБЪЛГАРСКАТА , РУСКО-ФАШИСТКА ХУНТА НА ДПС/аТАКА/БСП/БЪЛГАРИЯ СЪС ЦЕНЗУРА-ЛАФКА-КТБанка !

202

До 300

преди 10 години

Ами като те е срам да четеш има лесно Спри да Четеш Лягай да Спиш

201

Анонимен

преди 10 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата (ЗЗД) от 1924г.Съд и затвор за предателите от последните 25г (Паси,Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,... ....)

200

Анонимен

преди 10 години

Кви 70 години само с последните 25 България се превърна в тренайста година войната

199

Анонимен

преди 10 години

НАТО ЕС ---> 3пол и черни *** в центъра на София.

198

до лявчо 289

преди 10 години

286 България никога няма да стане като запада защото е изгубила 70 години нормално развитие.--------------------България е на много повече години от всички държави на които ти слугуваш. 70 години на фона на историята на България са нищо робе продажен.

197

До 287

преди 10 години

Явно не си ходил По далеч от Банкя виж Холандия, Франция, ГърцияДрускат се като диви