29

Прав съм нали ?

преди 10 години

РОДИЛКАТА . . БКП!Като казвам, че БКП роди всички мафиотски структури, всички "демократични" партии и движения съм прав.И ще го твърдя винаги.Правоимащите пак ли са правоимащи-дааааааааааа.Силовите структури като ДС, дадоха ли материала за бандитските организации-дадоха.ВЕРНИТЕ на БКП получиха ли куфарчетата с парици-получиха ги.Това стига ли, или да изреждам още?Затова: Моля Ви не ги делете на нашите и вашите. ВСИЧКИ ЕДНА ПАРТИЯ ГИ Е РОДИЛА.От една кръвна група са.Трябва да се ?

28

вентилатор

преди 10 години

Агент Буда, когато хвърляш ла*на срещу някого, внимавай, защото срещу теб има вентилатори!

27

този от снимката

преди 10 години

Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

26

киноцентър Бояна

преди 10 години

из кинопреглед месец юни 2014г и след обявяването на резултатите и поредната загуба на БСП 11-та подред от ГЕРБ в България започнаха всенародни тържества

25

lkjhg

преди 10 години

Какъв Орешарски, бе Бате? Нали спечели изборите, защо не управляваш?

24

Мирослав

преди 10 години

Брей що така всички сте Анонимни? Аз от 25г не съм видял правителство което да работи в наша полза! Червени, зелени, сини, дрън дрън.. И пак за нас най-дългия! Бойко може и да направи някои неща с фондовете, но докара страната до такава незработица че... А тези новите "спасители" квото завариха, доокрадоха квото има и си слагат техни хора навсякъде, както всяко ново правителство.. Като гледам няма и за кой да се гласува....

23

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 26не знам, станишев прави деца докато боко сам с момчетата от нсо там в банкя...

22

локи

преди 10 години

Здраво го е ударила абстиненцията Боко, една година без власт, не е лесно. Вечер в Банкя тайно реже лентички, но не е същото...

21

Анонимен

преди 10 години

Пак ли този се прави на загрижен? ..."По думите му предсрочни парламентарни избори няма да има, докато "управляващите не дооткраднат всичко, което от ГЕРБ са оставили и докато категорично по всички програми от Брюксел не им спрат парите"... Борисов, Мутро-Буда, парите от НЗОК? пшропиляният резерв от финансови средства, които ти оставиха? Възлагането на обществени поръчки само на избрани фирми? Заиграването с митнически дела, следствие, прокуратура и съд? Отговор чакаме, наглецо!

20

Анонимен

преди 10 години

Само Герб още един мандат за господин Бойко Борисов.

19

Анонимен

преди 10 години

Брей какви протести пък са били преди това правителство? 2 седмици протести?А сегашните по 300 дни и НИЩО?КОЙ ? КОЙ? КОЙ ? Отеква въпроса, а отговори няма!

18

Анонимен

преди 10 години

Този няма полза от предсрочни избори !!! Ако има предсрочни избори и този се върне на бял кон.... България я чака катастрофа ! Но ако изчака Орешарски да стабилизира държавата и този след него пак се върне на власт.. ще има парички да краде и да се тупа колко е работен.... а всъщност Орешарски ще му е свършил работата !

17

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Бойко комуниста Орешарски!

16

Анонимен

преди 10 години

До 20 АнонименКАКВО ниво СТИГНА преди правителството на БСП/ДПС/АТАКА....?????Е....ТИ нивото,3 метра под земята с металотърсач да ни дирят НЕ МОГАТ НИ ОТКРИ!!!!!!

15

Иван

преди 10 години

Бате ти заграби всичко и сега искаш още. Остави човека да си свърши работата после ако дойдеш пак на власт нали пак всичко ще откраднеш.

14

Анонимен

преди 10 години

До 20 АнонименНИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТИГА НИВОТО ОТ ПРЕДИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО !!! НИВОТО ПРЕДИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО БЯХА ПРОТЕСТИ И САМОЗАПАЛВАНИЯ !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Категорично отказвам да чета лъжите и глупостите на тоя индивид.Отвращавам се от него и съпартийците Му.

12

Анонимен

преди 10 години

Жалкото, е че повечето неща, които казва сега са истина, въпреки че ги казва по неговия си айляшки просташки начин...Жалко е, че пак ще ни трябват няколко години само, за да стигнем до нивото преди правителството на БСП/ДПС/Атака... Жалко е, че с подобни мутри на власт вървим назад, а не на пред... Жалко е, че цяла европа ни го казва, а тъпите българи пак вярват на доказан лъжец, като СтанишевЖалко е,че не останаха хора с ентусиазъм да се борят за тая Държава.Жалко е,че глупавите са на мода!

11

Анонимен

преди 10 години

".....показваме ясно,че ние сме алтернатива за мюсюлманите".ДА,НАИСТИНА!!!! Целият електорат на ДПС видя нагледно как пиеш кайве-шербетлия с Местан!!!!!

10

ххх

преди 10 години

Какво е общото между Бойко Борисов и цигулката ? Има такъв сорт тикви.