119

територия

преди 10 години

Няма държава Украйна! Има територия Украйна!

118

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТ Какво означава глагола "занимай" на руски, какво означава думата "занимавам се" на български, и откъде накъде реши, че съм използвал руски глагол? Още ли твърдиш, че няма българска дума "занимай"?

117

Анонимен

преди 10 години

До муспиТи и АТАКИСТ, едно и също лице ли сте? Сериозно питам.

116

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До проблемътНито Крим е проблемът, нито русия! Проблемът е комунистическата хунта в кремъл! Която води самоубийствена война срещу собствения си народ!

115

БМ_21 Град

преди 10 години

Този *** на снимката е за затвора .. хвърля остатъците от украинската армия срещу собствения си народ, щял да провежда "пълномащабна антитерористична операция" ... най-големият терорист, дошъл на власт чрез терор в Киев. Май е крайно време частите на руската армия в западния военен окръг да поставят точка на идиотщините на хунтата в Киев, пък западняците да си лаят, колкото си искат! Няколко точки /ОТР Точка-У/ по главите на майдановците може и да ги вразумят!

114

проблемът

преди 10 години

Нито Крим е проблемът, нито Русия! Проблемът е фашистката хунта в Украйна! Която води самоубийствена война срещу собствения си народ!

113

Анонимен

преди 10 години

Тая шушумига от къде я изкопаха.

112

Анонимен

преди 10 години

А бе тоз и компания не са никакво правителство след преврата които извършиха и побоя на депутатите в парламента на ЯНУКОВИЧ не може да е никакво правителство това си е Чиста ДИКТАТУРА и тук всички свободомислещи форумци знаем до къде стигат Диктаторите учим се от нашите съюзници от НАТО Садам го Убесиха Кадафи разстреляха А Турчинов, Яценюк, Кличко, Тимошенко най вероятно ще гният по Затворите виж Американците биха ги опържили на ел. Столове или чрез Инжекция украйнците ще ги заровят с камъни

111

Леле че народ

преди 10 години

Абе ненормалници тия от Киев Тоя път който си е мислел ,че Украйна ще си остане цяла държава се лъже

110

Анонимен

преди 10 години

ТЕ САМО *** И ЕНИЧАРИ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ИСКАХ ДА КАЖА ОСТАНАХА ВЪВ ФОРУМА ВРЕМЕ Е ДА СИ ЛЯГАМЕ УТРЕ КАТО СЕ ПОЯВЯТ БЪЛГАРИТЕ ПАК ЩЕ КОМЕНТИРАМЕ

109

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТ Какъв е тоя руски глагол "занимай", какво означава?

108

Под вещото ръководст

преди 10 години

Под вещото ръководство на главорезите от Цру, киевската хунта иска да потопи в кръв цяла Източна Украйна!

107

Анонимен

преди 10 години

фашистите почнаха война срещу собственния си народ

106

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТКога заминаваш за Украйна? Няма ли да подпомогнеш справедливостта или си силен зад компа само?

105

do АТАКИСТ

преди 10 години

Не бе жив и здрав да си, няма проблем, българин си ,брат си ми , ама сега съгласи се тази експресивна лирика няма смисъл от нея ,това е иначе аз разбирам хората,които обичат Русия ,нямам проблеми с това.Просто повече конструктивен диалог ,по-малко обиди

104

Анонимен

преди 10 години

НЕКА НАШИЯ ПЕЗИДЕНТ ЧАС ПО СКОРО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ УДОБРЯВА ЛИ ТОВА РЕШЕНИЕ НА УКРАЙНСКИЯ СИ КОЛЕГА

103

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Питайте вашите дядовци за безчинствата на смрадливата съветска ***, която окупира България без причина. Тези *** безнаказано са избивали българите крали са всичко ценно което намерят, включително храната на хората и много българи са умрели от глад през зимата на 1944 и 1945г заради русия. На всичкото отгоре виждайки безчинствата на пияните болшевишки отпадъци георги димитров пише писма до сталин молейки го да спрат грабежите и безчинствата. А вие се спирате да величаете тези пияници?

102

Анонимен

преди 10 години

ЖЕНАТА КОН КАТРИН АШТОН ОДОБРЯВАЛА ИЗПОЛВАНЕ НА ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НА ЮГОИЗТОК АЗ ПЪК УДОБРЯВАМ РАДИКАЛНИТЕ ИСЛЯМИСТИ ДА ВИ ЗАЛАГАТ БОМБИ ПО ЕВРОПАТА ПО ГАРИ,АЕРОГАРИ И Т.Н.

101

Анонимен

преди 10 години

Какво ли мисли Кузов за така създадената ситуация? Дали не се впуснал в сраженията? Атакистите, кога заминавате за фронта?

100

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Сто пъти съм по-съгласен на управник гей, отколкото на управник комунист. Няма по-голямо извращение на ума от социализма и комунизма.