8

emigrant

преди 10 години

Smartno nakazanie bez pomilvane za ubiici na deca ....kak e vazmojno da posegnech na edno nevinno dete!!

7

Анонимен

преди 10 години

Няма смисъл, има смисъл такива да нямат поколение и да измират. Смърт на простите мутрите разплакващи майките на обикновените хора, тормозещи децата им, зарибяващи ги с наркотици, рекетирайки хората които впоследстви не могат да създат семйство или да се грижат за него ако имат!

6

Momo

преди 10 години

зажалява => съжалява

5

Momo

преди 10 години

До 1(вбесен)Афект е когато нещо се е случило инцидентно и си се изнервил, а ако започне да става ежедневие нещата се развиват по-друг начин.Разбира се не знам каква е точно случката с това момиченце, но ако примерно е било от онези, които те псуват след забележка е нормално в един момент да ти "кипне".Вече дали решението на "кипването" е убийство е друг въпрос, но всеки може да си изпусне нервите и да каже или направи нещо, за което да зажалява после, което разбира се не е оправдание.

4

Няма смисъл

преди 10 години

До Momo относно бащата, децата не си избират сами родителите... От къде знаеш че е вярно, това което е казала виновната. Ако наистина се е мислело за откуп, но тази некадърна жена да е убила детето без да иска. Има още много неизяснени факти... Всяко едно дете е ангел, ако ти беше на мястото на родителите нямаше да реагираш по този начин. Некомпетентен е коментара ти!

3

Momo

преди 10 години

Разбира се на тези, на които им е жал да си жалеят, но аз не съм от тях. Мнението по-долу е лично и не ангажирам никой с него.

2

Momo

преди 10 години

Не знам защо, но не ми е жал изобщо.Бащата се оказа, че е някакъв ***, който е чупил ръце и драл хората с куки. Доколкото разбирам неговите наследници се метнали на него по характер.Ако беше някое добро семейство щях да реагирам различно, но не и в този случай. Както е казано "Има Господ!".И не всяко дете е ангел! Стига с тези клишета! Лично аз съм имал не една среща с малки *** на по 5-6 години, които са ми казвали след отправена залежка от мен: "Еб* си майката бе, чичка!".

1

вбесен

преди 10 години

Ако убивах в състояние на афект,всеки който ме ядоса -отдавна да сме под 4милиона българи.Язък за детето!