54

Анонимен

преди 10 години

До 101% Анти ЕС*lud za vrazvane. Da ti otnemat internet nezabavno!

53

До

преди 10 години

Ако Путин можеше да унищожи американската икономика щеше вече да го е направил!В днешният свят унищожението на другия е свързано със собственото ти унищожение! Това добре го знаят както във Вашингтон, така и в Москва, Брюксел и Пекин!И спрете това вторачване в Путин - Путин това, Путин онова, Путин трето, Путин пето! И той временен на земята. Историята нито започва нито ще свърши с него. И той е смъртник, но взел се за безсмъртен, та и такива като вас покрай него!Хайде със здраве!

52

KKK

преди 10 години

Особено ти и няколко дргуи другари сте много зависими.

51

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До Анонимен 66Проблема на неуспелите полски деривати,бивши руснаци и настоящи украинци е този,че избраха лошите евреи - САЩ,ЕС*,Циона и Запада,пред добрите евреи - Путин,руските и Евроазийците.И двата варианта са лоши,но първия от тях е от лошо по лошо,докато втория е по-доброто лошо.Ето защо аз се спирам на него.Евразийския съюз,доминиран от руските евреи и Русия е бъдещето за България.

50

цар симеон велики

преди 10 години

До с.тази жалка история е демократична и европейска,защо навремето всеки имаше пари за да си плаща сметките,а днес хората немогат да си купят дори хляб

49

Анонимний

преди 10 години

Да бе да, Президента на РБългария каза че:- вече не сме..... чак толкова зависими от Русия.И аз съм горд, че президенннта не се потдаде на страха който е обзел европейските му колеги. Гордо заявявам че българският народ няма да се пречупи пред някакви си загуби пък били те и милярди.... дори още повече, с чест и достойнство ще ПОЕМЕ всичччките 450 милярда и за още ще пита. Всичко това ще бъде сторено за да спасим нашите европейски братя от гибел и ще покажем че със дълг... всичко се постига.

48

НАСЕЛЕНИЕ

преди 10 години

индонезия 237 млнбразилия 197 млнпакистан 176 млннигерия 166 млнбангладеш 142 млнТе също може да искат да са свръхдържави, ама не са.

47

Анонимен

преди 10 години

Лошо е да си завиим!

46

Анонимен

преди 10 години

Минчев, защо не цитираш Георги Димитров:"Дружбата ни със СССР е така жизнено необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество".*** УГОЕНА ***!

45

Анонимен

преди 10 години

Затова не се прави нищо по възможностите за добив на газ от нашия черноморски шелф. Затова се организират бойни дружинки срещу , дори проучване на възможността за добив на шистов газ, защото дори едни положителни резултати от такова проучване ще свалят цените на руския газ, а това е неизгодно за руската олигархия !

44

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Много ***-либерал-содомисти,много инцестомани,направо не вярвам на очите си.Вероятно семейните отношения на минусиралите ме са същите като описаните от мен,но тяхна си работа.

43

sky

преди 10 години

tova debelo chiche personalno e zavisimo mai? bg energetika nema problem.monopolistite imat problem. i po-golyam ste im stane.

42

Анонимен

преди 10 години

Скоро украйнците ще започнат да питат,къде *ат гладните.

41

Запасен

преди 10 години

Да Анонимен 40Иди в някой наш черноморски курорт и го кажи това на хотелиерите там. Гарантирам ти, че до вечерта ще си от "третия", нов европейски пол.

40

Ако беше толкова лесно да се прескочи Русия, защо мислиш,че и ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ -3те най богати страни в ЕС са наплетени икономически с РУСИЯ като свински черва. Малкия ти мозък не може да разбере, че Русия е страната която газифицира половин Европа.. РУсия е страната където се произвеждат най-много коли.. БМВ, МЕРЦЕДЕС, АУДИ, ФОЛСКВАГЕН всички най големи марки имат заводи в Русия, които бълват милиони коли годишно.. а *** тук като им кажеш Русия още со представят стари жигулита

39

И

преди 10 години

52 ае стига с тая швейцария на балканите и стига с тоя туризъм че ми писнА стига ми повтарЯ тея мантри от миналото

38

toi

преди 10 години

До АнонименSiromahov to li si?

37

Анонимен

преди 10 години

До цар симеон велики 33За Ваше сведение, износът ни за Русия е 0,3% от целия ни износ, за разлика от вносани от Русия, който е от порядъка на 30% от целия ни внос, т.е. имаме огромно отрицателно търговско салдо от търговията ни с Русия.Приходите ни от руски туристи, разбира са съществени за част от хотелиерите, но са нищожни в сравнение на приходите на Руските олигарси от вноса на енергоносители в България.Ако решим някак проблема с алтернативни доставки, това би ни свалило непосилен товар !

36

цар симеон велики

преди 10 години

сега е топло и еврогейчетата се правят на велики мъже,като дойде зимата ще ги питаме колко са велики,или тогава ще лижат г*а на путин и щесе извиняват че са допуснали огромна грешка

35

хахахах Василев.. .. моля те спри за момент да размишляваш.. с тия подписи най долу агент нз си кой.. сигурно си мислиш,че си много оригинален хахахахаха смеех