267

Анонимен

преди 10 години

Ужас, Файнешъл таймс Г.Рахман, поне като е англосаксонска пропаганда някои бледолик да бяха сложили да ръси глупости!

266

Анализатор

преди 10 години

Както винаги посредствен коментар в американски стил "черно-бяло". Как може да се сравнява Афганистан с Крим??? Нито религията е различна, нито хората са от друг народ. Това е същото като с "анексията" на Южна Добруджа през 1940, Македония и Беломорието година по-късно. "Окупаторите" са посрещани с цветя. Няма защо тук да се намесва комунизъм или фашизъм. Сега е 2014 и времената са други, а сравненията понякога са нелепи.

265

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 444Глупости! Лъжи! На такива не им трябваше да се напъват. Тях ги приемаха по списък, дори 2 ½ не им се искаше. Те бяха с привилегии. Лошото е, че точно тези сега ни управляват, след като обаче, ние, въртиопашковците, сме ги избрали. А доброто беше, че преди 1989 и беден (рядко явление, защото всеки имаше работа) да беше, всеки можеше да учи, и отличник да стане, и професия да получи, та дори и в трудовите войски им даваха грамотност и квалификация. Това не може да се отрече. А ти защо пишеш иСкараш? Да не си от привилегировените?

264

Анонимен

преди 10 години

Нахлуване в Източна Украйна ще е катастрофа за Русия------------------Тези глупости западните пропагандатори ги повтаряха като мантра и за Крим.Но в крайна сметка Путин отвя техните украински марионетки и дори не му мигна окото.Всъщност, мечтата на САЩ е навеки да скарат Украйна и Русия и после ако може да ги накарат да воюват помежду си, за да се изтребват вазаимно. Те постоянно наливат пари в Украина с тази цел.Затова спретнаха поредния преврат на майдана, затова наливат пари в Украйна

263

Анонимен

преди 10 години

Агресията в крим ще има тежки последици за Русия дори фатални. Държавата Русия вече не съществува тъй като не спазва международните закони.

262

Анонимен

преди 10 години

До болгарМи то няма страна Америка! Има континент Америка! А страната, която имаш предвид се нарича САЩ. На тях им е изгодно да ги наричат Америка и узурпират името на континента. Не е случайно. Надяват се наистина Америка да се заеме от Съединените американски щати. И това име не отговаря на истината, защото тази държава е съединение само на административни единици от една територия, а не в цяла Америка та тези съединени единици да се наричат американски. Но, чрез нахалство към прогрес! И щом по цял свят има невежи лапнишарани, които си траят, така ще е.

261

Анонимен

преди 10 години

До 442: Прав си, а за да искараш 6 трябваше просто да си дете на партиини БКП- фукционери !!!

260

Анонимен

преди 10 години

Как умело насаждат в главите на понятието ''украинска революция'', което си беше откровен държавен преврат, скалъпен и финансиран от благожелателите на Украйна. Вместо да насрочат избори, както повелява принципът на демокрацията, начело на страната застанаха неясни субекти, които не се подкрепят в пълна степен дори и от протестиращите до вчера на майдана. ЕС побърза да покани Украйна за членство съкращавайки процедурата, която иначе трае години за други страни, желаещи да се присъединят.

259

Анонимен

преди 10 години

Не знам,но по време на руската окупация 1944-1989 не съм видял просия по улиците,не съм видял хора да търсят храна в кофи и контейнери за смет,не съм видял в болниците захвърлени болни в коридорите,чакайки своята смърт,защото не са направили своята вноска от 5-10 лева на здравната каса,нямаше ДДС и производните му европейски данъци,кредити банки даваха с лихва 1%,окупаторът Русия построи 3200 предприятия,за да ти пишат 3 в училище и университет,трябваше да знаеш за 6!А СЕГА,КОЙ Е ОКУПАТОРЪТ??

258

666

преди 10 години

ама *** проставелке пак ли почна да преразказваш глупости, ти не разбра ли че от теб журналист не става , ами щом том толкова те вълнува този въпрос да беше публикувала речта на Грегор Гизи пред немския парламент с надслов ,,ЕС и НАТО объркаха всичко, което можеше да бъде объркано,, ама не ти държи защото ти плащат да плюеш и осмърдяваш до всичко до което се допреш, ами вземи и ти го прочети да се ограмотиш малко, или най добре *** да копаш картофи както както ви заръча вашия *** от Банкя

257

болгар

преди 10 години

Давайте Братя Руси окупирайте тая Америка и ние ще дойдем да ви помагаме! Заличете от света страната на ЗЛОТО както е предрекла Ванга тази страна ще изщезне

256

ДО САША БЕЛИЯ

преди 10 години

Ей, ама колко си прав, бе Муничко! Страшен си. Как никой не се сети досега откъде ни идват бедите. Но си пропуснал и Китай да сложиш, и Северна Корея. Щото в САЩ например, няма олигарси, там са само едни че-е-е-стни мултимилиардери, дето всяка нощ канят в разкошните си имения, спят в една стая и ядат на една маса с поне 20 мексикански имигранти, във Франс мултитата носят всяка вечер парфе и букети на проститутките и гаврошите, в Британия лордовете возят в ролсройса си безработните до социалното, а в Германия делят милостинята от САЩ с румънските и наши ***. РАЙ!

255

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 433БВП на САЩ 16 трилиона и външен дълг повече от това.Дъежава, която 44 милиона от населението им се храни с купони, не ми я хвали. Питай жителите на фалиралия Детройт колко добре живеят.

254

Анонимен

преди 10 години

Чернилката от Белия дом трепери яко. А лидерите на ЕС, че те от 20 години са безгласни букви и чакан нареждания от американските посланици и мъжките им половинки. Към кой съюз ще се присъединява Украйна - то след няколко години ще има ли ЕС като гледам какво става в Испания, Гърция, Обединеното кралство има насрочен референдум за отделяне. В Крим излъчват филм за България, в каква бедна *** се превърнала страната след присъединяването си към ЕС.

253

Анонимен

преди 10 години

До 432Ти наистина си маоулник както ти го казаха...От кой буквар четеш, че дълговете се вадят от БВП, за да се получи...БВП? :DЕй, тука има икономически колоси :)

252

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевОх, Василев, ама много си глупав. Такава каша ти е в главата, че цял живот да я ядеш, няма да свърши.

251

САША БЕЛИЯ

преди 10 години

НЕ НИ СА ВИНОВНИ НИТО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,НИТО АМЕРИКА,ТЕ ЛИ НИ ДОКАРАХА ОЛИГАРХИЧНИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ И МУТРИТЕ,КОЙ КАЖЕТЕ ДЕ,АМИ РУСИЯ РАЗБИРА СЕ ,В УКРАЙНА БЕШЕ СЪЩОТО ,ЗАТОВА СЕ НАДИГНАХА НА БУНТ,НО ЯВНО МНОГО АГЕНТИ ВСЕ ОЩЕ ИМА РУСИЯ И В НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ,НАПРИМЕР ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР НА УКРАЙНА АВАКОВ,ПО НАРЕЖДАНЕ НА МОСКВА ЗАПОЧВА ДА УБИВА ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ ЗА ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА ОЛИГАРХИЧНА.СЛАВА УКРАЙНА

250

Анонимен

преди 10 години

До 432Не се излагай и не се занимавай с икономика.....Ставаш смешен....Ето ти данни за 2013г, за да се успокоиш малко:БВП Америка - 16трлн. долараБВП ЕС - 10трлн. долараБВП Китай - 8.2трлн. долара

249

до 430

преди 10 години

Америка е трета икономика?????????? Още един *** :)-Първо се научи да четеш, след това коментирай!Да - Америка вече е третата икономика по БВП. 1 е ЕС, 2 е Китай. Щатите имат гигантски дългове, които трябва да извадиш от БВП, второ, темповете на нарастване на БВП на Китай значително надхвърля този на САЩ.Чети, мисли /виж в речника какво означава това/ и след това пиши!

248

Анонимен

преди 10 години

Мачкай руската ***!