30

optimist

преди 10 години

Ами гласувайте за Петното де!

29

USA

преди 10 години

Kolko ste lesni za manipulirane...Gracheshtite protiv Boiko .. SAMO GERB ...

28

Един

преди 10 години

До АнонименАнонимен ЧЕРВЕНА КРАТУНА !!! Петното официално се среща с Ореха ама за това не ти се говори Червен *** !!Само Бойко ви е в устата щото ви е страх , ама ще се върне и тогава предател такъв понеже си *** ще се обърнеш в друга посока.Предателите никой не ги обича , дори новите им господари

27

Анонимен

преди 10 години

Петното е благороден и мисли за доброто на България .Вервайте му и се радвайте на живота в България .

26

Анонимен

преди 10 години

В други новини, небето е синьо, водата е мокра а тиквите са жълти и кухи...

25

Лола Татянова

преди 10 години

Петното...Много симпатичен другар!

24

shady

преди 10 години

Абе к'ви са тия глупости да се слага всичко под един общ знаменател, за да е по-лесно да се смели от по-първичните и прости хора. Истината е, че на една част от протестиращите е било платено, а друга част са протестирали по чисто човешки подбуди с нагласата да катурнат това смешно правителство. Познавам и от двата типа хора. Да вземат тия смешници от тая комисия да установят кой е давал парите, а не да вадят общи умозаключения.

23

Анонимен

преди 10 години

Бареков и Петново ако станат комбина могат да свалят и американското правителство -толкова са изобретателни в компроматите .

22

Анонимният

преди 10 години

Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски каква денонощна вакханалия щеше да свисти от националните телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви демократични зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.Да де, ама Борисов е дал кинтите!И сега устите на независимите телевизионни водещи са затъкнати като с вибратор.

21

ммм

преди 10 години

Toя Петното все се бута - я тук, я там - ако може келепир някакъв да изкяри, ама никой освен *** *** не му се връзва! Ама то на него и това му стига - известен е вече, утре мое и в парламента да влезе. Че колко му е! Той за там си е най подходящ - сите са престъпници като него там!

20

Анонимният

преди 10 години

Де сте бе, антоанетки цоневи, паунчета, иветки, кришнари и вся остальная морална компания, дето според мизата ту фалцетно пищяхте, ту тихо шепнехте кой, кой, кой, кой. Е кой? На ви го Той! Човекът от Банкя.

19

Анонимният

преди 10 години

Журналята, които зомбирано и със светнали очи се пенеха в измислената от тях телевизионна революция на интелигентните и красивите за нов морал и думичка не обелват за това, че техният фетиш Боко раздава авансово 12 бона с опция 500 000 на някакъв криминален тип Бисер Петното, за да мъти протести, да ги агресира

18

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТолкова усилия хвърлят да ни убедят,че протестите са били платени,че вече съм убеден в ОБРАТНОТО. И много ги е страх то това.

17

Анонимният

преди 10 години

Трябва или да си *** геЙрбер или тъпо *** за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата.не разбрахте ли какъв е толкова години.лъжец нарцис и голям некадърник.но по големи *** от него са тези който му вярват

16

Анонимният

преди 10 години

БОРИСОВ АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. САМ СИ ПРИЗНА ЗА СРЕЩАТА С БИСЕР ПЕТНОТО.

15

ГЕРБАДЖИЯ

преди 10 години

Еее, повече никога не искам да гласувам за този лъжец Бойко, оказа се че е най - големия мафиот.

14

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНяма име. Той наистина е едно голямо петно.

13

Анонимен

преди 10 години

Не трябваше да ни го каже "петното", за да знаме че протестите бяха платени. Те са платени все още.Обаче си мисля, че плащат а на *** които да спамят в полза на герб.

12

!!!

преди 10 години

Стигнахме до там,че някакво си Петно да казва какво става и какво не в държавата ни !

11

Дъбър

преди 10 години

Да се перефразирам от по-долу, че явно не става ясно.... за мен този е излъган от политическия кръг/мафия, обещавайки му едни пари за еди кво си.... сега са го закопчали като неудобен след свършено каквото или подготовка за действия.... простотията и на този и на Бойко си личат от разстояние.... но много е интересно "От НСО чухме непрофесионален отговор за срещата". Разбира се че имаше платени протести и от едната и от другата страна, но е ВАЖНО кой от кои е и за какво се бори....